- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
BENDE ÖYLEYİM CANIM AYDA BİR GEL DİYORLAR AMA BEN 15 GÜNDE BİR GİTTİM BAZEN HAFTADA BİRCok teşekkürler canim. Allah nasip etti ya bundan sonraki duamuz saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Ama cinsiyetini ogrenmek heyecanlandırdı bizi. Ben en ufak bi korkuda solugu doktorumda aldigim icin bıktı artik o da benden
Çok sevindim canım. Kız annesi olmak harika..Kızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
BENDE ÖYLEYİM CANIM AYDA BİR GEL DİYORLAR AMA BEN 15 GÜNDE BİR GİTTİM BAZEN HAFTADA BİR
HİSSETSEM GİTMEM DİYORUM AMA BİLMİYORUM :)
kafan bir işle meşgulken fazla düşünmeye fırsat bulamıyor ben işte otururken hep aklımda keşke evde olsam dediğim zamanlar varCanim neyseki önümüzdeki hafta memlekete gidiyorum ay sonunda kardesimin düğünü var onlarla hasir nesir olurken kafam rahat olur belki. Kontrol sıklığı nı ayda bir yapabilirim belki diye ümit ediyorum
Kızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
Kızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
Adat sancısı gibi hafif bir ağrısı oluyor saniyelik. Fakat tüpler tıkalıysa acıya bilir.Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek başlangıcında sayılır im amh 0.44 çıktı diğer testlerini yarın alcam ve hsg istedi Dr yarın yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum çünki genelde çok acı çekiliyor deniliyor yaptıran arkadaşlar yorum yapabilirmisiniz
CANIMMMMM TEBRİK DERİM MAŞALLAH PRENSESE ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAHKızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
MERHABA CANIM NASILSIN TEDAVİN NE AŞAMADA DOKTORUNDAN MEMNUNMUSUNkendimden çok şeyler buldum.Rabbim bizlere kolaylık versin...
merhaba cnm.tedaviye ara verdik ramazan sonrasına kadar.dhea, vitamin vs kullanıyorum şimdilik.ramazan sonrasında tekrar başlayacağız inşallah.doktordan memnunum.hayırlısı artık.inşallah bize de güzel haberler vermek nasip olur...MERHABA CANIM NASILSIN TEDAVİN NE AŞAMADA DOKTORUNDAN MEMNUNMUSUN
Hsg yaptırdım hiç acimadi çok korkuyorum ama Dr çok iyidir tüpler açık fakat Polip çıktı kendi Dr onun alınması gerek dedi fiyat çok pahalı 2850 tl yarın kendisi muayene edecek tekrar allak bullak oldum fsh TSH normalAdat sancısı gibi hafif bir ağrısı oluyor saniyelik. Fakat tüpler tıkalıysa acıya bilir.
Balon patlaması gibi bağırsak hareketi gibi oluyor o bebeğinin pıt pıtları işte :)) daha ne tekmeler olacak "sanki tekmelerken karnının bir köşesinden çıkıvercen sanacaksınız " ilk başlarda siz hissedecek ve bunu eşinizinde hissetmesini îsteyeceksiniz ilk o da karnına dokunduğunda önce hissedemeyecek ama aradan az bi zaman geçince hem eli ile hatta hatta siz otururken karşılıklı karnının hareketlerini bile izleyecek:)))
amin inşallah canımamin canım amin zor günler geçiriyoruz rabbim sabır versin...
Balon patlaması
Balon patlaması gibi bağırsak hareketi gibi oluyor o bebeğinin pıt pıtları işte :)) daha ne tekmeler olacak "sanki tekmelerken karnının bir köşesinden çıkıvercen sanacaksınız " ilk başlarda siz hissedecek ve bunu eşinizinde hissetmesini îsteyeceksiniz ilk o da karnına dokunduğunda önce hissedemeyecek ama aradan az bi zaman geçince hem eli ile hatta hatta siz otururken karşılıklı karnının hareketlerini bile izleyecek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?