2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Çok
Canimm o kadar güzel seyler yazmissin ki. Insanin mutluluktan aglayasi geliyor. İnşallah en kisa zamanda hissetmeye başlarım.

Çok uzak değil canım o günler inşallah Rabbim sonuna kadar gitmeyi kucağınıza almayı nasip eder .. Bende geçtim bu tüp bebek sürecinden burda hamileyimmmmm dlye yazmanın ne kadar mutluluk verdiğini şuanda 3,5 aylık oldu kuzum geçen yıl bu zamanlar opu transfer için uğraşıyorduk ... Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu ( âmin )

Amin canim inşallah. Hayirlisi bakalim Allahim bizlere de nasip etsin bu büyük mutluluğu. Simdiden ruyada gibiyim ben hamileyim ve zaman hizla geçiyor. Simdiden 4.ayı doldurdular bile maşallah

Amin canim inşallah. Hayirlisi bakalim Allahim bizlere de nasip etsin bu büyük mutluluğu. Simdiden ruyada gibiyim ben hamileyim ve zaman hizla geçiyor. Simdiden 4.ayı doldurdular bile maşallah
Rabbim sizlerin sağlıkla bebeklerinize kavuşmanızı nasip eylesin.Bizlere de bu mutluluğu yaşamayı nasip eylesin çok zor bir süreç...

Çoookkk teşekkür ediyorum kızlar...
10 yıl sonra 4.tüp bebek denemesiyle uzun yolları aşıp annesine geldi kızçem..
Hepinize nasip olsun inşallah..
Gebe olanlar da sağlıkla vaktiyle kucağına alsın..
canımmmmm çok sevindimmmmm:) kesin talip olan olmuştur ama sansımı deneyeyim :) oğlişime güzel bir kız geliyorrrr demeeeeekkkkk :)

cnım yeni gördüm hamileliğini çoooooook sevindimmm :) alllahım kucağında sevdirsin inşalllahhhhhh :)

Selaaaam, sayfayı kaybetmiştim, bildirimlerimde silinmiş ama iz sürerek buldum sayfayı
canım nasolsın nasıl gidiyor :) seni ve arkadaşları çok merak ediyorum :) yakında tedavin var mı :)

Harika bir yazı , bu süreci ancak yaşayan bilir...

Ne güzel paylaşmışsın canım 4. Kez bebeğimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken bunu okumak biraz olsun iyi geldi

cnım yeni gördüm hamileliğini çoooooook sevindimmm :) alllahım kucağında sevdirsin inşalllahhhhhh :) :)
canimm saolasin
aminn insallahhhh
mayis ayinda 3.tedavim sonucunda yavrum bizimle sukurler olsun.rabbim hic ayirmasin vakti gelince kucaklasmayi nasip etsin insallah.
oglusunu op benim icin.kendine iyi bak cnm.

Merhabalar arkadaşlar bu sabah topiğinizi girip okudum az da olsa Rabbim hamile olanlarn evlatlarini sagsalim kucaklarina almalarini nasip etsin cocugunu kucagina alanlari evlatlarna guzel omurler versin. Bebekleri olmayanlarada Allahim en kisa surede nasip etsin.. kendimden bahsetmek istiyorum. Benim esim azospermi yani hiç sperm yok 2 yillik evliyiz ve 1 yildir biliyoruz durumu. Cok uzatmak istemiyorum. Memorial sisli urologuyla gorustuk microtese ameliyati olucak esim sperm aranicak testislerde operasyonla. Eylul ayinda Allahin izniyle başlariz diye dusunuyorum bende hazirlanicam memorial sisli tup bebek merkezinde. eger bulunursa yumurta toplama ve transfer surecine gecicez. Allahimm cok buyuk sadece ona sigindik Rabbim bizede nasip eder insallah. Hepinizden dua bekliyorum Allah hamile olanlara kolay dogumlar nasip etsin. Belki birgun bende hamile olup evladimi kucagima alirim

Canim merhaba. Guzel dileklerin icin oncelikle teşekkürler. Hic canini sıkma ümidini yitirme. Benim esimde de varikosel vardı ameliyat oldu ancak sperm sayisi inanilmaz derecede düştü olan spermlerde de sekil bozuklugu vardi yani azospermi oldu. Bizde tüp bebeğe yöneldik. Ilk denemede olmadi ancak ikinci denemede imsi yontemi ile spermler secildi cok şükür bu sefer oldu. Yine cok yakin bi arkadasimin da esi microtese ameliyati ile sperm bulundu simdi birkac ay icinde oglu 1 yasina giriyor. Tedavi esnasindayken onun yanina gidip bebegini cok sevdim ve hep dua ettim. Allahim mucizeni bize de göster bize de nasip et diye. Arkadasimin yanina gidip cok agladim. Beni en iyi o anliyordu çünkü ve hic pes etmememi söyledi. Sende güçlü ol ve inan. İnşallah sizin de olacak

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun. En iyi sizler anlarsinz bebegi olsun diye caba sarfedenler. O kadar acizizki cok zor geliyo bizlere ama Allah buyuk iste ona zor gelmez ol dese olur. Rabbim o arkadasinda seninde hepinizin evlatlarini bagislasin.. insallah Rabbim nasip eder.

Alırsın inşallah canım umudunu hiç kaybetme Rabbim yeter ki ol desin doktorun Semra Kahraman mı?

Alırsın inşallah canım umudunu hiç kaybetme Rabbim yeter ki ol desin doktorun Semra Kahraman mı?
Tesekkur ederim Amin canimm insallah Allah nasip eder bizede .. canim ben daha muayene icin gitmedm esimin 1 2 aylik tedavisi var eylulden once gidecegim bende

Tesekkur ederim Amin canimm insallah Allah nasip eder bizede .. canim ben daha muayene icin gitmedm esimin 1 2 aylik tedavisi var eylulden once gidecegim bende
Adamin biri hz musaya gelmis musa sor bakim Allaha benim cocum olcakmi demis mysa sormus rabbime olmicak demis hz musa adama demis sizin cocugunuz olmicakmis adam tamam demis gitmis aradan zaman gecmis musa adamin yaninda bir erkek cocugu gormus sormus benim demus adam musa sasirmis hemen tur dagina gitmis rabbim sen bana o adamin cocugu olmicak demistin simdi var nasil bir hikmettir bu diye sormus rabbim evet olmicakti ama o kulum sen olmi ak demene ragmen benden umudunu hic kesmedi bende onada evlat verdim demis canim rabbimizden umudu kesmiyelim zor surecten.geciyoruz bu yoldada bize sabir dusuyo sabret mukafatini alirsin insallah biuzde ucuncu denemede hamile kaldim sislide sizinde hakkinizda hayirlisi olur insallah

Canim cok tesekkur ederim Allahtan umidimizi kesmiyoruz verende o alanda o ol derse olur.. sadece ona sigindim.Aminnnn Sagol iyi dileklerin icin Rabbim evladini bagislasin kucagina almak nasip olsun insallah

Mrb acil yardıma ihtiyacım var 2.tup bebek tedavisine basladim menagon 3 toz 2su kullanıyorum kalcadan oluyorum ve canim cok acıyor yatamiyorum yürüyemiyorum adeta allah korusun felç gibiyim bu agriyi nasil azaltabilirim aksamlari vuruluyorum ertesi sabah büyük acıyla uyaniyorum ACİL YARDIM...

kolonyalı pamukla ovalasanız yerini belki iyi gelir.ya da aklıma geldi ben küçükken morardığında yeri falan ispirtoyla ovardık geçerdi.aklıma bunlar geliyor geçmiş olsun...

kolonyalı pamukla ovalasanız yerini belki iyi gelir.ya da aklıma geldi ben küçükken morardığında yeri falan ispirtoyla ovardık geçerdi.aklıma bunlar geliyor geçmiş olsun...
Herseyi denedim geçmiyor zaten morarma da yok suam ateşim var başım cok ağrıyor ilac icsem zararı olur mu ki dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…