2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canimm saolasin
aminn insallahhhh
mayis ayinda 3.tedavim sonucunda yavrum bizimle sukurler olsun.rabbim hic ayirmasin vakti gelince kucaklasmayi nasip etsin insallah.
oglusunu op benim icin.kendine iyi bak cnm.
canım maşallah gözün aydın sağ salim kucağına al inşallah
bende epeydir girmiyordum foruma

bu arada ben de başladım tedaviye
5. tüp bebek rabbim yardımcımız olsun

insan ne kadar üzülsede yıkılsada yinede ümidini kesemiyor,yeniden toparlanıp kalkıyor ayağa,yine hayal ediyor,istiyor,
Rabbim büyük duyacak görecek elbet bizide

canım maşallah gözün aydın sağ salim kucağına al inşallah
bende epeydir girmiyordum foruma

bu arada ben de başladım tedaviye
5. tüp bebek rabbim yardımcımız olsun
Canimm tesekkur ederim.saolasin...
Darisi sana olsun.rabbim herkese nasip etsin.hamile arkadaslarima da hayirlisi ile kucagina almayi...
ne guzrl basladin demek tedaviye.sakin ol.stres olma sakin.3 tedavim icinde en rahat bundaydim.hic telaslanmadim.rabbim sana emanetiz hayirlisi ile nasip et dedim hep.sukur yavrumuz bizimle.
sansin bol olsun canim.rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah...

ayyy canım ya uzun zamandır buralara girmiyordum.girer girmez senin hamile olduğunu gördüm. çoook sevindim yaa.. olmayacak deyip duruyordun. Tedaviyle mi oldu öyküsünü bir anlatabilirmisin.rica etsem.

En son biliyorsundur belki yumurtalarım elimde patladı Şimdi beklemedeyim, İstanbula taşınıyoruz taşınma işlerinden sonra tekrar bir tedavi düşünüyorum hayırlısı ile

Polip alınır zor bir ameliyat değil, fiyat konusunda başka hastanede araştıra bilirsin

Buz sür canım hafifte masaj yap

Polip alınır zor bir ameliyat değil, fiyat konusunda başka hastanede araştıra bilirsin
Kendi Dr konuştum 700 alacak canım 4×7 mm kürtaj gibi dedi Dr hemen ayaklanirim yim acaba bide bişi demek istiyorum Sağol cevap için en ufak söz bile korkum azaltiyor

En son biliyorsundur belki yumurtalarım elimde patladı Şimdi beklemedeyim, İstanbula taşınıyoruz taşınma işlerinden sonra tekrar bir tedavi düşünüyorum hayırlısı ile

canım evet o ara görmüştüm hcgde yuksek çıkmıştı :) sanırım iğnelerdendi diye hatırlıyorum :) size bakmaya çalışıyorum olumlu haberlerinizi göreyim diye :) nerede yapmıştım bursa acıbademde mi
daha yeni taşınmamış mıydın :) inşallah istanbul uğurlu gelsin sana ve eşine :) istanbulda acıbadem maslakı mı düşünüyorsun :) allahım en yakın zamanda mucizenizi bağışlasın sizlere :)

Gunaydinlar....herkese.

seni gidi seniiii geçen yaz ne yaptıgını biliyorum gibi
geçen haziran ne yaptıgını biliyorum diyorsun he bana
melindamla sohbet etmiştik dedi haberim var senden cemrem söyledi bize
kızlarla haber bekliyorlarmış dedim siz organize olmuşsunuz
ayy dedim görüyomusun bak hiç çaktırmıyo hatun
artık perşembe öğreneceğim nasipse canım
inşallah hayırlısıyla olumlu olur
sen nasılsın neler yapıyorsun varmı bişeyler ?

Bak ya hemende yakalanmisim.Evet cnm bn soledim tesaduf yazini gordum okudum bekliyorum zaten test gununu inslh his haberinide veririm kizlar buda bana nasip olur umarimCnm bi grlisme olmayinca bende yazmiyirum ama takiptey herdaim.
Bizde gelisme yok cnm ramazan dolayisiyla esimle beklemedeyiz kismetse bayram ardindan bi test verecek ona gore yolumuza bakacaz gerci esim tatile gideyim ondan sonra diyo ama bakalim olaylar nasil glisecek bizde..senin haberini bekliyorum heyecanla cnm..

Kizlar saricicege ne oldu bilen var mi..en son ikiz falan kese gormis doktoru kalp atisi falan gordugunu yazmis..hamile takvimide yok profilide pasif olmus..yeter sen bilirsin...

Eşinden dolayı pasif hale getirmiştir canım.her şey yolundadır inşallah..

Kizlar saricicege ne oldu bilen var mi..en son ikiz falan kese gormis doktoru kalp atisi falan gordugunu yazmis..hamile takvimide yok profilide pasif olmus..yeter sen bilirsin...
canım sarıçiçekle 10 gün kadar önce konuşmuştuk iyi idi evet seninde söylediğin gibi ikizdi bebekleri kalp atışını duymuş her şey yolunda idi başak bir topikte bir tartışma olmuş kk yönetimide olaya dahil olmuş o yüzden pasif hesabı

Bursadan karamürsele taşındık şimdide tekrar eşimin işi dolayısıyla istanbula taşınıyoruz. Tedaviyi tekrar aynı hastanede düşünüyorum hata mı ediyorum bilmiyorum ama bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…