günaydınnnGunaydinlar....herkese.
canım maşallah gözün aydın sağ salim kucağına al inşallahcanimm saolasin
aminn insallahhhh
mayis ayinda 3.tedavim sonucunda yavrum bizimle sukurler olsun.rabbim hic ayirmasin vakti gelince kucaklasmayi nasip etsin insallah.
oglusunu op benim icin.kendine iyi bak cnm.
Adamin biri hz musaya gelmis musa sor bakim Allaha benim cocum olcakmi demis mysa sormus rabbime olmicak demis hz musa adama demis sizin cocugunuz olmicakmis adam tamam demis gitmis aradan zaman gecmis musa adamin yaninda bir erkek cocugu gormus sormus benim demus adam musa sasirmis hemen tur dagina gitmis rabbim sen bana o adamin cocugu olmicak demistin simdi var nasil bir hikmettir bu diye sormus rabbim evet olmicakti ama o kulum sen olmi ak demene ragmen benden umudunu hic kesmedi bende onada evlat verdim demis canim rabbimizden umudu kesmiyelim zor surecten.geciyoruz bu yoldada bize sabir dusuyo sabret mukafatini alirsin insallah biuzde ucuncu denemede hamile kaldim sislide sizinde hakkinizda hayirlisi olur insallah
Canimm tesekkur ederim.saolasin...canım maşallah gözün aydın sağ salim kucağına al inşallah
bende epeydir girmiyordum foruma
bu arada ben de başladım tedaviye
5. tüp bebek rabbim yardımcımız olsun
Selam kızçelerim...
Herkes iyidir inşallah...
Ben bildiğiniz gibiyim sanırım bu bulantılar geçmeyecek 9 ay bulantısı olanlar varmış ben de o nadide şanslı guruptan mı olacam acaba
29 haziranda randevum var belki cinsiyet belli olur bakalım içerdeki yaramaz kız mı erkek mi
Aslında hiç merak etmiyorum kendi derdime düşmüşüm önceliğim onun sağlığı ne eşim ne ben cinsiyet konuşmuyoruz.
En son biliyorsundur belki yumurtalarım elimde patladıcanımmmmm çok sevindimmmmm:) kesin talip olan olmuştur ama sansımı deneyeyim :) oğlişime güzel bir kız geliyorrrr demeeeeekkkkk :)
cnım yeni gördüm hamileliğini çoooooook sevindimmm :) alllahım kucağında sevdirsin inşalllahhhhhh :)
canım nasolsın nasıl gidiyor :) seni ve arkadaşları çok merak ediyorum :) yakında tedavin var mı :)
Polip alınır zor bir ameliyat değil, fiyat konusunda başka hastanede araştıra bilirsinHsg yaptırdım hiç acimadi çok korkuyorum ama Dr çok iyidir tüpler açık fakat Polip çıktı kendi Dr onun alınması gerek dedi fiyat çok pahalı 2850 tl yarın kendisi muayene edecek tekrar allak bullak oldum fsh TSH normal
Buz sür canım hafifte masaj yapMrb acil yardıma ihtiyacım var 2.tup bebek tedavisine basladim menagon 3 toz 2su kullanıyorum kalcadan oluyorum ve canim cok acıyor yatamiyorum yürüyemiyorum adeta allah korusun felç gibiyim bu agriyi nasil azaltabilirim aksamlari vuruluyorum ertesi sabah büyük acıyla uyaniyorum ACİL YARDIM...
günaydın kızlar
Kendi Dr konuştum 700 alacak canım 4×7 mm kürtaj gibi dedi Dr hemen ayaklanirim yim acaba bide bişi demek istiyorum Sağol cevap için en ufak söz bile korkum azaltiyorPolip alınır zor bir ameliyat değil, fiyat konusunda başka hastanede araştıra bilirsin
En son biliyorsundur belki yumurtalarım elimde patladıŞimdi beklemedeyim, İstanbula taşınıyoruz taşınma işlerinden sonra tekrar bir tedavi düşünüyorum hayırlısı ile
Gunaydinlar....herkese.
seni gidi seniiiigeçen yaz ne yaptıgını biliyorum gibi
geçen haziran ne yaptıgını biliyorum diyorsun he bana
melindamla sohbet etmiştik dedi haberim var senden cemrem söyledi bize
kızlarla haber bekliyorlarmış dedim siz organize olmuşsunuz
ayy dedim görüyomusun bak hiç çaktırmıyo hatun
artık perşembe öğreneceğim nasipse canım
inşallah hayırlısıyla olumlu olur
sen nasılsın neler yapıyorsun varmı bişeyler ?
canım sarıçiçekle 10 gün kadar önce konuşmuştuk iyi idi evet seninde söylediğin gibi ikizdi bebekleri kalp atışını duymuş her şey yolunda idi başak bir topikte bir tartışma olmuş kk yönetimide olaya dahil olmuş o yüzden pasif hesabıKizlar saricicege ne oldu bilen var mi..en son ikiz falan kese gormis doktoru kalp atisi falan gordugunu yazmis..hamile takvimide yok profilide pasif olmus..yeter sen bilirsin...
Bursadan karamürsele taşındık şimdide tekrar eşimin işi dolayısıyla istanbula taşınıyoruz. Tedaviyi tekrar aynı hastanede düşünüyorum hata mı ediyorum bilmiyorum ama bakalım kısmetcanım evet o ara görmüştüm hcgde yuksek çıkmıştı :) sanırım iğnelerdendi diye hatırlıyorum :) size bakmaya çalışıyorum olumlu haberlerinizi göreyim diye :) nerede yapmıştım bursa acıbademde mi
daha yeni taşınmamış mıydın :) inşallah istanbul uğurlu gelsin sana ve eşine :) istanbulda acıbadem maslakı mı düşünüyorsun :) allahım en yakın zamanda mucizenizi bağışlasın sizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?