normalde 5 saat içinde döllenmesimi gerekiyor acaba? drunla konuştunmu?Merhaba arkadaslar.bende 31.12.2014 de (micro) ile ilk tup.denemesi yaptik bende yuksek fsh.var uc yumurtam toplandi ve topladiklari ayni gun 5 saat sonra dollenmediler diye arayarak bilgi verdiler.daha sonra ben arastirdim neden dedim bu kadar az sure ayirdiniz dolleme islemine bana yaptiklari aciklama suydu, kalitesiz diye o kadar az beklettik oldu.kalite neye gore olculuyo bilen varmi yani benim bildigim kadariyla dolliyorlar ve sonra dollenenlerden 1.2.3. Kalite diye ayirmiyorlarmi yoksa benmi yanlis biliyorum ne olur cevap verin ihtiyacim var.
canim benim önceki denememde hamisligimde ilk 3 gun dinlendim sonra ise gittim isim de agir is ama mecbur gittim rapor alamadim korka korka Allah nasip etti yavrumu bisicik olmadi Allah A teslimiyet canim olacagi varsa oluootecrübeli arkadaşlara birşey sorabilirmiyim, ilk gün dışında pek yatmadım sadece dikkat ettim ama bazı topiclerde okuyorum bazı bayanlar hiç eğilip kalkmadım diyorlar ama ben eğilip kalkıyorum, bu sakıncalı bir şeymi? hafif işler yapıyorum yemek yapmak ortalığı toplamak gibi, ama dikkat ediyorum ağır kaldırmamaya, ani hareketler yapmamaya. bu eğilip kalkma işi kafama takıldı, bir fikri olan varmı?
öyle canım, doğru söylüyosun, çok okumamak lazım herşeyi ya da her okuduğumdan etkilenmemek lazım.canim benim önceki denememde hamisligimde ilk 3 gun dinlendim sonra ise gittim isim de agir is ama mecbur gittim rapor alamadim korka korka Allah nasip etti yavrumu bisicik olmadi Allah A teslimiyet canim olacagi varsa oluoo
CNm yumurta kalitesinden olabilir normalde bende 18 yumurta toplandı beşi donduruldu diğerlerinin kalitesi iyi değil ama isteğinize bağlı fondurabikiti dediler üç gruba ayrıldığı doğrudur kalitesiz ortalama ve çok iyi diye inşş tekrarında böle bi şey yaşamassın Allah'a emanet olMerhaba arkadaslar.bende 31.12.2014 de (micro) ile ilk tup.denemesi yaptik bende yuksek fsh.var uc yumurtam toplandi ve topladiklari ayni gun 5 saat sonra dollenmediler diye arayarak bilgi verdiler.daha sonra ben arastirdim neden dedim bu kadar az sure ayirdiniz dolleme islemine bana yaptiklari aciklama suydu, kalitesiz diye o kadar az beklettik oldu.kalite neye gore olculuyo bilen varmi yani benim bildigim kadariyla dolliyorlar ve sonra dollenenlerden 1.2.3. Kalite diye ayirmiyorlarmi yoksa benmi yanlis biliyorum ne olur cevap verin ihtiyacim var.
hâklisin cok okudukça cok bilgi aldikca apisip kaliozöyle canım, doğru söylüyosun, çok okumamak lazım herşeyi ya da her okuduğumdan etkilenmemek lazım.
sen nasılsın ne var ne yok?
Peki CNm doktorun tedavin sırasında yumurta kalitesi için sana bi şey demişmiydi bana doktorum istediğimiz kalitede yumurta mevcut dediDoktorum dolleme islemini embiyolg yapiyo onla konus dedi ve embiyologun aciklamasida anlattigim Gibi.
Ertesi günden itibaren her gün arıyorlar ama tabi neden sana öle bi şey dediler keşke Dr la embriyologun dediğinide konuşsaydın anlayamadığını sor bence mutlaka açıklaması olmalıTesekur ederim ilgin icin ama benim anlamadigim topladiklari gunun ertesi gun anlasilmiyomu kalite degeri yoksa ayni gun hemen anlasiliyomu daha dollemeye koymadan ben onu anlamadim.
Kalitesi CNm en son muayenede anlaşılıyor yumurtalıklatın büyüklüğü uygunmu bu konuda bilgi veriliyorHayir. sormustum doktorum kalitesi simdi belli olmaz demist dollendikten sonra anlasilur demisti.aranizda tup bebege devam eden varsa yumurta kalitesi toplandiktan ve dollemeye biraktiktan 12/16 saat sonrami yoksa toplandiktan hemen sonra anlasilan birseymi bilgi alirsaniz ve bana yazarsaniz cok sevinirim..
Canım ben anlamadım yaa senin geriye dondurulmuşun kaldıysa transferin neden iptal oldu. Bi dünya ilaç kullanmışken neden onu da çözdürmeyi denemediler?hâklisin cok okudukça cok bilgi aldikca apisip kaliozbazen cok bilmekte iyi olmuo,bende cok cabuk etkilenenlerdenim canim
valla ne olsun transfer iptal edilince once uzuldum sonra yavruma bakip bakip agladim sukrettim hayirlisi olsun dedim oleeee beklioz adet siklusundan sonra dondurulmuşumla subatin basina inşallah tekrar deneyecez nasipte varsa
canım yumurta kalitesi kan tahliliyle anlaşılıyor, benim yumurta rezervim düşük, az ve kalitesiz yumurta üretiyormuşum, bu kan tahlilinde amh denilen bir hormonun değeriyle belli oldu. yumurta kalitesini artırmak için biesteron dhea, coQ10, ve vitamin hapları kullandım ben, drum verdi, yüksek dozajlı iğnelerle başladım tedaviye, 8 yumurtam oluştu 5'i boş çıktı 3'ü işlem gördü ancak sadece 2'si döllendi, biri 1. kalite diğeri 2. kalite transfer edildi. Allah nasip etsin inşallahTesekur ederim ilgin icin ama benim anlamadigim topladiklari gunun ertesi gun anlasilmiyomu kalite degeri yoksa ayni gun hemen anlasiliyomu daha dollemeye koymadan ben onu anlamadim.
canim ben aralikta bir dondurulmuş denedim negatif, 10 ocakta olacakti tekrar dondurulmuşla oda çözüldükten sonra yasamadi,simdi subatta yeniden denicez de zaten son dondurulmuşum var ,niye diğerini çözdürmediler bilemicem o konuda dr a gidince sorariz artik oluo muydu acaba?Canım ben anlamadım yaa senin geriye dondurulmuşun kaldıysa transferin neden iptal oldu. Bi dünya ilaç kullanmışken neden onu da çözdürmeyi denemediler?
hangi merkezde yaptırdığını çok merak ettim, iğneleri kullandığımız dönemde yumurta takşpleri yaparken drum bana hep 2 tanesinin iyi olduğunu söylüyorduHayir. sormustum doktorum kalitesi simdi belli olmaz demist dollendikten sonra anlasilur demisti.aranizda tup bebege devam eden varsa yumurta kalitesi toplandiktan ve dollemeye biraktiktan 12/16 saat sonrami yoksa toplandiktan hemen sonra anlasilan birseymi bilgi alirsaniz ve bana yazarsaniz cok sevinirim..
Hic takilma buna gttgm klinktr transferden sonra bir kagit veriyorlar orada bir gun sonra nitmal yasamtiniza donun yaziyor hatta annem dr a sordu egilmesin bir yerlere uzanmasin degil mi dedi dr da yooo sadece ani hareketler yapmasin demisti. Yataga baglanmasin demisti yatakta durmak psikolojik olarak seni surekli yutacak mi tutmayack mi dusuncesine goturuyormus baska seylerle mesgul olmak daha iyiymis kaygiyi azaltmak acisindantecrübeli arkadaşlara birşey sorabilirmiyim, ilk gün dışında pek yatmadım sadece dikkat ettim ama bazı topiclerde okuyorum bazı bayanlar hiç eğilip kalkmadım diyorlar ama ben eğilip kalkıyorum, bu sakıncalı bir şeymi? hafif işler yapıyorum yemek yapmak ortalığı toplamak gibi, ama dikkat ediyorum ağır kaldırmamaya, ani hareketler yapmamaya. bu eğilip kalkma işi kafama takıldı, bir fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?