2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Whiterose hayırlı olsun canım,işallah sıkı sıkı tutunur anneciğine.Opu işlemi adetin kaçıncı gününde oldu canım* KAÇINCI GÜN TRANSFERİYDİ?

Whiterose hayırlı olsun canım,işallah sıkı sıkı tutunur anneciğine.Opu işlemi adetin kaçıncı gününde oldu canım* KAÇINCI GÜN TRANSFERİYDİ?
adetin
12.günu opum oldu canım. 5. Gün enbriyosu transfer edildi

Bulantilarin gectimi artik gebeligin tadini cikarma vakti senin icin
bulantılarım yeni yeni azaldı canım bayramda dolaşabildim şükür insan içine çıktım aylar sonra göbeğimi gere gere
bulantılarım mide yanmasına yerini bıraktı ama en azından hasta gibi yatağa bağımlı değilim artık yemek pişirebiliyorum kocamı yatak odasına alabiliyorum artık sen nasılsın baya yakın gidiyoruz seninle

adetin
12.günu opum oldu canım. 5. Gün enbriyosu transfer edildi

aY BENİM YAKLAŞTI MI?? gEÇEN TEDAVİMDE ADETİN 14.GÜNÜ OPUM VARDI,Bu cumartesi adetrin 14. günü:)ay çok yaklaşmışş.Ama belki pazartesi de olabilir.Eşinin kaç günlük perhizi vardı canım?

kuzum sen yine mi kötü şeyler yaşadın
Sorma gulden cuma gunu kanamam basladi...yine hustana ugradim...bugun spermiyogram yaptirdik esime...2011 de 260.800 milyonken bugun 91.20 milyon cikti total...morfoloji %90 normal...

Evet yakiniz sen pozitif aldiginda bende transferi bekliyordum bende mide bulantisi hic olmadi esimlede kankiyiz bizde hala benim iki haftadir sirt agrim var sadece o zorluyor beni buda dogal ayakta fazla kaliyorum isten dolayi kilo aldinmi canim sen ben uc haftada dort kilo almisim dun sok oldum daha once kilo verirken nasil olduda bukadar kisa surede bu kilo diye:-(

Sorma gulden cuma gunu kanamam basladi...yine hustana ugradim...bugun spermiyogram yaptirdik esime...2011 de 260.800 milyonken bugun 91.20 milyon cikti total...morfoloji %90 normal...
sonunda yaptırdı yani bir test şükür yaptırmıyordu diye biliyorum...
morfolojiyi dikkate alıyorum ben o iyi maşallah..
rahim içine bakıldı mı sende belki konuştuk bunu ama bir sürü şey yaşıyoruz unutmuş olabilirim diye tekrar soruyorum..
rahimde perde olabilir,tutunmayı engelleyen erken doğuma sebep olacak bir şey olabilir..
histeroskopi şart bu durumda..

Aybala42, post: 41947923, member: 98739"]aY BENİM YAKLAŞTI MI?? gEÇEN TEDAVİMDE ADETİN 14.GÜNÜ OPUM VARDI,Bu cumartesi adetrin 14. günü:)ay çok yaklaşmışş.Ama belki pazartesi de olabilir.Eşinin kaç günlük perhizi vardı canım?[/QUOTE]
Yaklaşmış senin opu de canım. 3 günlük perhiz canım. Çok korktum döllenme olmazsa diye.sperm sorunumuz var bizim

2014 ocakta oldum histeroskopi 15 gunde spiral taktilar...ardindanda nisan 2014 te tup denemistik olmadi...

ben bulantıdan adamı odaya sokmuyordum herkes her şey kokuyordu bananeyse geçti artık şükür..
çalışıyor olsam senin gibi ne yapardım bilemiyorum..
ben 53 kilo ile gebe kaldım acıbadem de bülent hoca tarttı beni
sonra bulantı kusma derken 51 e düştüm yaklaşık 2 buçuk ay 51 kiloda kaldım öyle..
yaklaşık 1 ay önce gittiğimde 51 buçuk olmuştum..
3 ağustosta randevum var bakalım kaç kilo çıkacam..
ama ben bugün tartıldım hastanenin ki ile aynı olur mu bilmiyorum ama 53 buçuk çıktım...
6.ay itibari ile hızlı kilo alımı başlıyor.

Sonunda testi yaptirdi sukur 4 yil sonra...doktor temiz dedi testine...bende mthfr c677t homozigot mutasyon var...ama nedense igne falan yazan olmuyo...daha bebeklerim tutunma asamasinda gidiyo...bir tek gecen sene 9 haftaya gelebildim ondada bebek gelisimi durdu ve kanama alanim vardi...

2014 ocakta oldum histeroskopi 15 gunde spiral taktilar...ardindanda nisan 2014 te tup denemistik olmadi...

son olarak iş genetiğe kalıyor o zaman ama yine de çok basit bir sebepten devam etmiyor olabilir gebelik..
genetiğe gerek kalmadan teşhis konabilir bunun içinde iyi bir doktorun değerlendirmesi lazım..
tabii bu da maddi imkan gerektirir..
inşallah en kısa zaman da bir çaresine bakarsınız canım kolay işler değil bunlar..
hadi kalkın ne bekliyorsunuz diyemem maddi manevi her şeyin yolunda olması gerekir..

Tedavi sonrasi bende kilo verdim fakat sabit gitti bu aya kadar zaten isten ve sicaktan yemek bile yiyemiyorum nasil oldu bu kilo anlamadim aksam esime az yiycem.diyorum tamam basladik artik diyo ben seni kiloluda severim.sen bebegi ac birakma diyo bende et ve tavuk yiyemiyorum eti yavas yavas yiyorum.ama tavuk hic yiyemiyorum doktorumda illa ye diyo

canım bu kan pıhtılaşması bende de var ilk 12 hafta her ihtimale karşı iğne kullandım şimdi kullanmıyorum..Düşüklerle direk bağlantısı kanıtlanmamış henüz bu pıhtılaşmanın nolur nolmaz diye kullandırıyorlar iğneleri..Tabii şiddetli olanları var onlar mecburlar kullanmaya..Senin tek değerinde sıkıntı bundan olduğu düşünülse hemen çaresine bakılırdı..bende homozigotum yani hastayım...hamile kalıyorsun diye test yaptırmaya gerek görmüyordur eşin ama öyle değil işte..her dölleyen sperm kalitelidir diye bir şey yok ki..morfoloji %90 çıksa bile dölleyen sperm sağlıklıdır denemez ki..kanama alanının yeri önemli kesenin hemen yanındaysa düşüğe sebep olabiliyor..bu kanama alanınında neden olduğunu henüz çözemediler..

canım bana bakarsan da son 1 ay da 51 buçuktan 53 buçuğa çıkmışım yani 2 kilo almışım...bana sorarsan da daha yeni yeni bir şeyler yemeye başladım bu kadar kilo alacak bir şey yemedim ki...pazartesi doktoruma sorarım bunu..et ve tavuğu bende yiyemiyorum..tavuğu en azından çorba olarak tüket...

Yaklaşmış senin opu de canım. 3 günlük perhiz canım. Çok korktum döllenme olmazsa diye.sperm sorunumuz var bizim[/QUOTE]

Ay ya ayarlayamazsak,dr um daha opuyu söylemedi 2 gün perhiz olsa ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…