Bulantilarin gectimi artik gebeligin tadini cikarma vakti senin icintek taşımız var demek..
test tarihin ne zaman aklımda bulunsun unutmayayım
adetinWhiterose hayırlı olsun canım,işallah sıkı sıkı tutunur anneciğine.Opu işlemi adetin kaçıncı gününde oldu canım* KAÇINCI GÜN TRANSFERİYDİ?
bulantılarım yeni yeni azaldı canım bayramda dolaşabildim şükür insan içine çıktım aylar sonraBulantilarin gectimi artik gebeligin tadini cikarma vakti senin icin
kuzum sen yine mi kötü şeyler yaşadınSaol canım..nedeni bir bilsem gebe kalıp kalip düşürmek korkutuyo artik beni...tahlillerim hep temiz...eşim henuz yaptirmadı spermiyogram...4 yıl önce yaptirdığı var ya aklinca...ben artik ne yapacam bilmiyorum...
adetin
12.günu opum oldu canım. 5. Gün enbriyosu transfer edildi
canım evet özellikle egunalin zor bi gebelik geçirmesi bu topiği iyice sessizleştirdi şu an ağustos topiği hareketli ve neşeli katılmak istersen buyur gel
çok özledim ben seni nasılsın canım ne durumdasın?cnm rabbim sabrını versin inşlh bi daha ki gebeliğinde kucağına alırsın evladını...
Sorma gulden cuma gunu kanamam basladi...yine hustana ugradim...bugun spermiyogram yaptirdik esime...2011 de 260.800 milyonken bugun 91.20 milyon cikti total...morfoloji %90 normal...kuzum sen yine mi kötü şeyler yaşadın
Evet yakiniz sen pozitif aldiginda bende transferi bekliyordum bende mide bulantisi hic olmadi esimlede kankiyiz bizde hala benim iki haftadir sirt agrim var sadece o zorluyor beni buda dogal ayakta fazla kaliyorum isten dolayi kilo aldinmi canim sen ben uc haftada dort kilo almisim dun sok oldum daha once kilo verirken nasil olduda bukadar kisa surede bu kilo diye:-(bulantılarım yeni yeni azaldı canım bayramda dolaşabildim şükür insan içine çıktım aylar sonragöbeğimi gere gere
bulantılarım mide yanmasına yerini bıraktı ama en azından hasta gibi yatağa bağımlı değilim artık yemek pişirebiliyorum kocamı yatak odasına alabiliyorum artıksen nasılsın baya yakın gidiyoruz seninle
sonunda yaptırdı yani bir test şükür yaptırmıyordu diye biliyorum...Sorma gulden cuma gunu kanamam basladi...yine hustana ugradim...bugun spermiyogram yaptirdik esime...2011 de 260.800 milyonken bugun 91.20 milyon cikti total...morfoloji %90 normal...
2014 ocakta oldum histeroskopi 15 gunde spiral taktilar...ardindanda nisan 2014 te tup denemistik olmadi...sonunda yaptırdı yani bir test şükür yaptırmıyordu diye biliyorum...
morfolojiyi dikkate alıyorum ben o iyi maşallah..
rahim içine bakıldı mı sende belki konuştuk bunu ama bir sürü şey yaşıyoruz unutmuş olabilirim diye tekrar soruyorum..
rahimde perde olabilir,tutunmayı engelleyen erken doğuma sebep olacak bir şey olabilir..
histeroskopi şart bu durumda..
Evet yakiniz sen pozitif aldiginda bende transferi bekliyordum bende mide bulantisi hic olmadi esimlede kankiyiz bizde hala benim iki haftadir sirt agrim var sadece o zorluyor beni buda dogal ayakta fazla kaliyorum isten dolayi kilo aldinmi canim sen ben uc haftada dort kilo almisim dun sok oldum daha once kilo verirken nasil olduda bukadar kisa surede bu kilo diye:-(
Sonunda testi yaptirdi sukur 4 yil sonra...doktor temiz dedi testine...bende mthfr c677t homozigot mutasyon var...ama nedense igne falan yazan olmuyo...daha bebeklerim tutunma asamasinda gidiyo...bir tek gecen sene 9 haftaya gelebildim ondada bebek gelisimi durdu ve kanama alanim vardi...sonunda yaptırdı yani bir test şükür yaptırmıyordu diye biliyorum...
morfolojiyi dikkate alıyorum ben o iyi maşallah..
rahim içine bakıldı mı sende belki konuştuk bunu ama bir sürü şey yaşıyoruz unutmuş olabilirim diye tekrar soruyorum..
rahimde perde olabilir,tutunmayı engelleyen erken doğuma sebep olacak bir şey olabilir..
histeroskopi şart bu durumda..
2014 ocakta oldum histeroskopi 15 gunde spiral taktilar...ardindanda nisan 2014 te tup denemistik olmadi...
Tedavi sonrasi bende kilo verdim fakat sabit gitti bu aya kadar zaten isten ve sicaktan yemek bile yiyemiyorum nasil oldu bu kilo anlamadim aksam esime az yiycem.diyorum tamam basladik artik diyo ben seni kiloluda severim.sen bebegi ac birakma diyo bende et ve tavuk yiyemiyorum eti yavas yavas yiyorum.ama tavuk hic yiyemiyorum doktorumda illa ye diyoben bulantıdan adamı odaya sokmuyordum herkes her şey kokuyordu bananeyse geçti artık şükür..
çalışıyor olsam senin gibi ne yapardım bilemiyorum..
ben 53 kilo ile gebe kaldım acıbadem de bülent hoca tarttı beni
sonra bulantı kusma derken 51 e düştüm yaklaşık 2 buçuk ay 51 kiloda kaldım öyle..
yaklaşık 1 ay önce gittiğimde 51 buçuk olmuştum..
3 ağustosta randevum var bakalım kaç kilo çıkacam..
ama ben bugün tartıldım hastanenin ki ile aynı olur mu bilmiyorum ama 53 buçuk çıktım...
6.ay itibari ile hızlı kilo alımı başlıyor.
Sonunda testi yaptirdi sukur 4 yil sonra...doktor temiz dedi testine...bende mthfr c677t homozigot mutasyon var...ama nedense igne falan yazan olmuyo...daha bebeklerim tutunma asamasinda gidiyo...bir tek gecen sene 9 haftaya gelebildim ondada bebek gelisimi durdu ve kanama alanim vardi...
Tedavi sonrasi bende kilo verdim fakat sabit gitti bu aya kadar zaten isten ve sicaktan yemek bile yiyemiyorum nasil oldu bu kilo anlamadim aksam esime az yiycem.diyorum tamam basladik artik diyo ben seni kiloluda severim.sen bebegi ac birakma diyo bende et ve tavuk yiyemiyorum eti yavas yavas yiyorum.ama tavuk hic yiyemiyorum doktorumda illa ye diyo
Yaklaşmış senin opu de canım. 3 günlük perhiz canım. Çok korktum döllenme olmazsa diye.sperm sorunumuz var bizim[/QUOTE]Aybala42, post: 41947923, member: 98739"]aY BENİM YAKLAŞTI MI?? gEÇEN TEDAVİMDE ADETİN 14.GÜNÜ OPUM VARDI,Bu cumartesi adetrin 14. günü:)ay çok yaklaşmışş.Ama belki pazartesi de olabilir.Eşinin kaç günlük perhizi vardı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?