2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Salida benim konturolum var bakalim kilo alimi hakkinda ne diycek.doktorum

Gulden benim progesteron hep düsük cıkıyo...doktor progestan vermisti 100 luk gunde 3 tane...acaba onunda etkisi olabilir mi

Gulden benim progesteron hep düsük cıkıyo...doktor progestan vermisti 100 luk gunde 3 tane...acaba onunda etkisi olabilir mi
evet olabilir canım..
progesteron yetersizliği çok önemli..
ama her ay hamile kalırım diye de ilaç kullanılmaz ki..
sen böyle yazınca taaaa ilk zamanlarım geldi aklıma..
neden bebek olmuyor diye doktor yollarına düşmüştüm kendi başıma..
doktorun ilk dediği yumurta takibi yapalım çatlama gününde ilişkiye girersiniz sonra adetin 21.günü progesteron hormonuna bakarız yumurta çatlamışmı gebelik için yeterlimi vs..demişti..
belki basit bi yumurta takibi progesteron takviyesi ile gebeliğin devam eder..
yumurta takibi yaptırabilirmisin? çalışıyorsun sen zor olmayacaksa bir hastanede takip yapılsın çatlama gününden sonra progesteron ilacına başla..

ayda bir kiloyu geçmesek ne kadar güzel olur
Biraz baktim nette 19,20haftada 4,5kilo alimi normalmis ya biz bu bebekleri nekadar bekledik ugrastik onlar icin bu kilolar suan isin enkolay hali ah hamile olsamda mide bulantim olsa diyoduk mide bulaninca zor geldiama degdi onun karnimizda olmasi herseye degiyor kiloyudao veririz dogumdan sonra onlar saglikli olsunlarda insallah

aynen canım dert değil kilo almak..
benim asıl derdim kendi bedenim değil aşırı kilo gebelik şekeri,tansiyonu vs..gibi sebeplere yol açıyor..
bebekte sorun yaratırmı endişesindeyim..

aynen canım dert değil kilo almak..
benim asıl derdim kendi bedenim değil aşırı kilo gebelik şekeri,tansiyonu vs..gibi sebeplere yol açıyor..
bebekte sorun yaratırmı endişesindeyim..
Bende zaten tansiyon var ilac kullaniyorum umarim sende cikmaz canim zor cunku 14du 15dusmuyor tansigon suan biraz normale dondu sukur

Allah isteyen herkese nasip etsin.Umutsuzluklardan buralara kadar geldik şükür allahıma..Çok zor süreçlerden geçtik bazı arkadaşlarımda geçiyor halen allah herkesin yardımcısı olsun.Ama inanın herşey unutluyor bebeği orda hissedince hem maddi hem manevi unutulup gidiliyor....Sürekli dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin özellikle topikteki arkadaşlara diye...

canimm Rabbim sana bagislasin bebegini insallah saglikla alirsin kucagina bnm esimde azosperm hatirlarsin. Murat basara gittik bizde tese oluck esim. Dua et bize Allaha emanet olun bebeginle.

canimm Rabbim sana bagislasin bebegini insallah saglikla alirsin kucagina bnm esimde azosperm hatirlarsin. Murat basara gittik bizde tese oluck esim. Dua et bize Allaha emanet olun bebeginle.

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah bulunur Allah isteyen herkese nasip etsin. inanın hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olur derler...Ne zaman tese olucaksınız.

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah bulunur Allah isteyen herkese nasip etsin. inanın hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olur derler...Ne zaman tese olucaksınız.
Canim Allah razi olsun Rabbim bebegini bagislasin.. Rabbim dualarini kabul etsin. Biz agustos dedik ama murat hoca agustosta yokmus. Bizde ekim e biraktik. Bakalim insallah bulunur

hoşgeldin gülden.sen geldin topik şenlendi.bazı günler tek bir ileti bile yazan olmuyordu.sen gitme buralardan fazla.sen gelince 3-6 sayfa birden ilerlemiş maşallah.iyi olduğun sürece bizleri ihöal etme cnm...

Dogru soyluyossun canim

Kızçelerim canlarım nasılsınız

gülden sultan gelmişşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşş
kızçelerin pek bi özledi seni

formundasın bakıyorum maşallah canım ikinizede maşallah

hoşgeldin gülden.sen geldin topik şenlendi.bazı günler tek bir ileti bile yazan olmuyordu.sen gitme buralardan fazla.sen gelince 3-6 sayfa birden ilerlemiş maşallah.iyi olduğun sürece bizleri ihöal etme cnm...

dimi ama bende aynı şeyi dedim vallahi
editörümüz nasılsa güldenimiz topiğine sahip çıktı gelir gelmez

Günaydın kızlar. Transfer günü hariç bugün ikinci gün ama ben hiç bir belirti yaşamıyorum,bir şey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…