Salida benim konturolum var bakalim kilo alimi hakkinda ne diycek.doktorumcanım bana bakarsan da son 1 ay da 51 buçuktan 53 buçuğa çıkmışım yani 2 kilo almışım...bana sorarsan da daha yeni yeni bir şeyler yemeye başladım bu kadar kilo alacak bir şey yemedim ki...pazartesi doktoruma sorarım bunu..et ve tavuğu bende yiyemiyorum..tavuğu en azından çorba olarak tüket...
Gulden benim progesteron hep düsük cıkıyo...doktor progestan vermisti 100 luk gunde 3 tane...acaba onunda etkisi olabilir micanım bu kan pıhtılaşması bende de var ilk 12 hafta her ihtimale karşı iğne kullandım şimdi kullanmıyorum..Düşüklerle direk bağlantısı kanıtlanmamış henüz bu pıhtılaşmanın nolur nolmaz diye kullandırıyorlar iğneleri..Tabii şiddetli olanları var onlar mecburlar kullanmaya..Senin tek değerinde sıkıntı bundan olduğu düşünülse hemen çaresine bakılırdı..bende homozigotum yani hastayım...hamile kalıyorsun diye test yaptırmaya gerek görmüyordur eşin ama öyle değil işte..her dölleyen sperm kalitelidir diye bir şey yok ki..morfoloji %90 çıksa bile dölleyen sperm sağlıklıdır denemez ki..kanama alanının yeri önemli kesenin hemen yanındaysa düşüğe sebep olabiliyor..bu kanama alanınında neden olduğunu henüz çözemediler..
Salida benim konturolum var bakalim kilo alimi hakkinda ne diycek.doktorum
evet olabilir canım..Gulden benim progesteron hep düsük cıkıyo...doktor progestan vermisti 100 luk gunde 3 tane...acaba onunda etkisi olabilir mi
Biraz baktim nette 19,20haftada 4,5kilo alimi normalmis ya biz bu bebekleri nekadar bekledik ugrastik onlar icin bu kilolar suan isin enkolay hali ah hamile olsamda mide bulantim olsa diyoduk mide bulaninca zor geldiama degdi onun karnimizda olmasi herseye degiyor kiloyudao veririz dogumdan sonra onlar saglikli olsunlarda insallahayda bir kiloyu geçmesek ne kadar güzel olur
Biraz baktim nette 19,20haftada 4,5kilo alimi normalmis ya biz bu bebekleri nekadar bekledik ugrastik onlar icin bu kilolar suan isin enkolay hali ah hamile olsamda mide bulantim olsa diyoduk mide bulaninca zor geldi kilo veririz dogumdan sonra onlar saglikli olsunlarda insallah
Bende zaten tansiyon var ilac kullaniyorum umarim sende cikmaz canim zor cunku 14du 15dusmuyor tansigon suan biraz normale dondu sukuraynen canım dert değil kilo almak..
benim asıl derdim kendi bedenim değil aşırı kilo gebelik şekeri,tansiyonu vs..gibi sebeplere yol açıyor..
bebekte sorun yaratırmı endişesindeyim..
dikkat et canım havada çok sıcak Allah korusun ikinizideBende zaten tansiyon var ilac kullaniyorum umarim sende cikmaz canim zor cunku 14du 15dusmuyor tansigon suan biraz normale dondu sukur
Amin canim.cumlemizi korusun insallahdikkat et canım havada çok sıcak Allah korusun ikinizide
Oo Gül'den canım, ortalığa çıkmışsındikkat et canım havada çok sıcak Allah korusun ikinizide
canimm Rabbim sana bagislasin bebegini insallah saglikla alirsin kucagina bnm esimde azosperm hatirlarsin. Murat basara gittik bizde tese oluck esim. Dua et bize Allaha emanet olun bebeginle.Allah isteyen herkese nasip etsin.Umutsuzluklardan buralara kadar geldik şükür allahıma..Çok zor süreçlerden geçtik bazı arkadaşlarımda geçiyor halen allah herkesin yardımcısı olsun.Ama inanın herşey unutluyor bebeği orda hissedince hem maddi hem manevi unutulup gidiliyor....Sürekli dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin özellikle topikteki arkadaşlara diye...
canimm Rabbim sana bagislasin bebegini insallah saglikla alirsin kucagina bnm esimde azosperm hatirlarsin. Murat basara gittik bizde tese oluck esim. Dua et bize Allaha emanet olun bebeginle.
Canim Allah razi olsun Rabbim bebegini bagislasin.. Rabbim dualarini kabul etsin. Biz agustos dedik ama murat hoca agustosta yokmus. Bizde ekim e biraktik. Bakalim insallah bulunurÇok teşekkür ederim canım.İnşallah bulunur Allah isteyen herkese nasip etsin. inanın hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olur derler...Ne zaman tese olucaksınız.
hoşgeldin gülden.sen geldin topik şenlendi.bazı günler tek bir ileti bile yazan olmuyordu.sen gitme buralardan fazla.sen gelince 3-6 sayfa birden ilerlemiş maşallah.iyi olduğun sürece bizleri ihöal etme cnm...evet olabilir canım..
progesteron yetersizliği çok önemli..
ama her ay hamile kalırım diye de ilaç kullanılmaz ki..
sen böyle yazınca taaaa ilk zamanlarım geldi aklıma..
neden bebek olmuyor diye doktor yollarına düşmüştüm kendi başıma..
doktorun ilk dediği yumurta takibi yapalım çatlama gününde ilişkiye girersiniz sonra adetin 21.günü progesteron hormonuna bakarız yumurta çatlamışmı gebelik için yeterlimi vs..demişti..
belki basit bi yumurta takibi progesteron takviyesi ile gebeliğin devam eder..
yumurta takibi yaptırabilirmisin? çalışıyorsun sen zor olmayacaksa bir hastanede takip yapılsın çatlama gününden sonra progesteron ilacına başla..
hoş geldin canımmmm nasıl gidiyorKızçelerim canlarım nasılsınız
Dogru soyluyossun canimevet olabilir canım..
progesteron yetersizliği çok önemli..
ama her ay hamile kalırım diye de ilaç kullanılmaz ki..
sen böyle yazınca taaaa ilk zamanlarım geldi aklıma..
neden bebek olmuyor diye doktor yollarına düşmüştüm kendi başıma..
doktorun ilk dediği yumurta takibi yapalım çatlama gününde ilişkiye girersiniz sonra adetin 21.günü progesteron hormonuna bakarız yumurta çatlamışmı gebelik için yeterlimi vs..demişti..
belki basit bi yumurta takibi progesteron takviyesi ile gebeliğin devam eder..
yumurta takibi yaptırabilirmisin? çalışıyorsun sen zor olmayacaksa bir hastanede takip yapılsın çatlama gününden sonra progesteron ilacına başla..
Kızçelerim canlarım nasılsınız
ben bulantıdan adamı odaya sokmuyordum herkes her şey kokuyordu bananeyse geçti artık şükür..
çalışıyor olsam senin gibi ne yapardım bilemiyorum..
ben 53 kilo ile gebe kaldım acıbadem de bülent hoca tarttı beni
sonra bulantı kusma derken 51 e düştüm yaklaşık 2 buçuk ay 51 kiloda kaldım öyle..
yaklaşık 1 ay önce gittiğimde 51 buçuk olmuştum..
3 ağustosta randevum var bakalım kaç kilo çıkacam..
ama ben bugün tartıldım hastanenin ki ile aynı olur mu bilmiyorum ama 53 buçuk çıktım...
6.ay itibari ile hızlı kilo alımı başlıyor.
hoşgeldin gülden.sen geldin topik şenlendi.bazı günler tek bir ileti bile yazan olmuyordu.sen gitme buralardan fazla.sen gelince 3-6 sayfa birden ilerlemiş maşallah.iyi olduğun sürece bizleri ihöal etme cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?