Kızlar günaydın az önce kan verdim ve şu an ölücem meraktan bütün gece uyumadım şu an da hastane kapısında sonuç bekliyorum inşşş hayırlı sonuç alırız
İnşallah hamileyim yazarsın canım heyecanla bekliyorum..[/QUO CNm 231,6 sonucum henüz doktorla konuşmadım ama hamileyim galiba
Hayir. sormustum doktorum kalitesi simdi belli olmaz demist dollendikten sonra anlasilur demisti.aranizda tup bebege devam eden varsa yumurta kalitesi toplandiktan ve dollemeye biraktiktan 12/16 saat sonrami yoksa toplandiktan hemen sonra anlasilan birseymi bilgi alirsaniz ve bana yazarsaniz cok sevinirim..
Hamilesin canım maşallah hem de ikiz gibi duruyor..
Bak o kadar endişelendin ama gebesin şükürler olsun...
Sorunu şimdi gördüm...Merhaba arkadaslar.bende 31.12.2014 de (micro) ile ilk tup.denemesi yaptik bende yuksek fsh.var uc yumurtam toplandi ve topladiklari ayni gun 5 saat sonra dollenmediler diye arayarak bilgi verdiler.daha sonra ben arastirdim neden dedim bu kadar az sure ayirdiniz dolleme islemine bana yaptiklari aciklama suydu, kalitesiz diye o kadar az beklettik oldu.kalite neye gore olculuyo bilen varmi yani benim bildigim kadariyla dolliyorlar ve sonra dollenenlerden 1.2.3. Kalite diye ayirmiyorlarmi yoksa benmi yanlis biliyorum ne olur cevap verin ihtiyacim var.
cnm tek embriyo transfer edilmişti ikize bakamam ama ben çok zor bakımı Rabbim verince yapılacak bi şey yok ama gönlümden geçen tek
Evet canım yakıcı bir iğne maalesef;(
inşşş hayırlı ve güzel haberle gelirisin canımKızlar günaydın az önce kan verdim ve şu an ölücem meraktan bütün gece uyumadım şu an da hastane kapısında sonuç bekliyorum inşşş hayırlı sonuç alırız
12 haftadir haftada iki kez vurunuyorum artik alistim bazen beze oluyor.
Lovely35 sana igneyi erken vermis opu oldun sen daha jel de verdi mi
teşekkür ederim canım, aynen öyle, ilk denememde çok yatmıştım, o zaman insan daha stres oluyoHic takilma buna gttgm klinktr transferden sonra bir kagit veriyorlar orada bir gun sonra nitmal yasamtiniza donun yaziyor hatta annem dr a sordu egilmesin bir yerlere uzanmasin degil mi dedi dr da yooo sadece ani hareketler yapmasin demisti. Yataga baglanmasin demisti yatakta durmak psikolojik olarak seni surekli yutacak mi tutmayack mi dusuncesine goturuyormus baska seylerle mesgul olmak daha iyiymis kaygiyi azaltmak acisindan
benim amh 0,49 çıkmıştı, çok geçmiş olsun yaşadığın şeye üzüldüm, kolay bir süreç değil gerçekten, Allah yardımcın olsun.Kizlar ilginize tesekurler.
Merserayy isenin amh kac o test kaliteyimi olcuyo ben rezervin azligini diye biliyorum benim dosyam hastanede ve bursuru test onu hatirlamiyorum
cnm tek embriyo transfer edilmişti ikize bakamam ama ben çok zor bakımı Rabbim verince yapılacak bi şey yok ama gönlümden geçen tek
aaaaaaa süper haber, çok sevindim, Allahım tamamına erdirsin, sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah, darısı bize inşallah.
Yani tek embriyoda ikiz olma şansı olabilir mi diyosun Allah'ım isyan etmiim tabiki verirse kabulüm ama bana ne olur tek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin ve diğer tün evlat hasreti çekenlereTek bebekse değerin daha da şahane canım...
Nadirde olsa tek yumi ikizi olabiliyor tüp bebeklerde..
Allah gönlüne göre versin tatlım..
canım diğer topiclerde okuduğum kadarıyla değeri çok yüksek çıkanlarda bile tek gebelik vardı, bence endişelenmen için bi sebep yok, Allah hakkında hayırlısını versin, belirtin varmıydı hiç? bekleme sürecini nasıl geçirdin?Yani tek embriyoda ikiz olma şansı olabilir mi diyosun Allah'ım isyan etmiim tabiki verirse kabulüm ama bana ne olur tek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin ve diğer tün evlat hasreti çekenlere
CNm sağ ol inşallah tek gebeliktir tabi hayırlısı bu kadar evlat hasreti çektik asla nankörlük yapmak istemem ama sağlık durumum bakmaya elverişli olmadığı için endişeliyim Allah isteyene versin inşallah belirtilerim daha transferin üçüncü günü yemeklerden iğreti oldum kokuları fazla almaya başladım mide bulantısı göğüste acıma şişme kasık ağrıları bende olabilecek her şey mevcuttucanım diğer topiclerde okuduğum kadarıyla değeri çok yüksek çıkanlarda bile tek gebelik vardı, bence endişelenmen için bi sebep yok, Allah hakkında hayırlısını versin, belirtin varmıydı hiç? bekleme sürecini nasıl geçirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?