2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yumurta ve sperm kalitesi ile embriyo kalitesi farklı zamanlarda değerlendirilir..
Toplama olduğunda yumurta ve sperm hakkında bilgi sahibi olabilirler sonra dölleme için bir araya getirilir sperm ve yumurta 24 saat sonra döllenip döllenmedikleri hakkında bilgi verilir.Daha erken saatlerde de belli olabilir döllenen yumurta sayısı ama merkezler hemen bilgi vermezler 24 saat baz alınıyor ..24 saat sonra oluşan embriyo sayısı bilgisi veriliyor toplamadan 48 saat sonrada embriyo kaliteleri hakkında bilgimiz olabilir..

Sorunu şimdi gördüm...
Toplanan yumurtalar döllemeden önce olgun olanlar olmayanlar diye ayrılır hatta ertesi gün 10 tane topladık 8 i işleme girdi gibi bir açıklama yaparlar..toplanan 3 yumurtanın ilk aşamada kaliteleri bir fikir verebilir...

Kızlar günaydın az önce kan verdim ve şu an ölücem meraktan bütün gece uyumadım şu an da hastane kapısında sonuç bekliyorum inşşş hayırlı sonuç alırız
inşşş hayırlı ve güzel haberle gelirisin canım

günaydınnnn güzel bir hafta geçirelim bol hamiş haberli olsun niş

teşekkür ederim canım, aynen öyle, ilk denememde çok yatmıştım, o zaman insan daha stres oluyo
Kizlar ilginize tesekurler.
Merserayy isenin amh kac o test kaliteyimi olcuyo ben rezervin azligini diye biliyorum benim dosyam hastanede ve bursuru test onu hatirlamiyorum
benim amh 0,49 çıkmıştı, çok geçmiş olsun yaşadığın şeye üzüldüm, kolay bir süreç değil gerçekten, Allah yardımcın olsun.

herkese günaydııııııınnn,
kızlar bugün benim 6. günüm, belirtilerimi söylüyorum.. ıııııııı... şeyyyyy, meselaaa şeyyyyyyy,,,,
mesela gözümün üstünde kaşım var

cnm tek embriyo transfer edilmişti ikize bakamam ama ben çok zor bakımı Rabbim verince yapılacak bi şey yok ama gönlümden geçen tek

Tek bebekse değerin daha da şahane canım...
Nadirde olsa tek yumi ikizi olabiliyor tüp bebeklerde..
Allah gönlüne göre versin tatlım..

Tek bebekse değerin daha da şahane canım...
Nadirde olsa tek yumi ikizi olabiliyor tüp bebeklerde..
Allah gönlüne göre versin tatlım..
Yani tek embriyoda ikiz olma şansı olabilir mi diyosun Allah'ım isyan etmiim tabiki verirse kabulüm ama bana ne olur tek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin ve diğer tün evlat hasreti çekenlere

Yani tek embriyoda ikiz olma şansı olabilir mi diyosun Allah'ım isyan etmiim tabiki verirse kabulüm ama bana ne olur tek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin ve diğer tün evlat hasreti çekenlere
canım diğer topiclerde okuduğum kadarıyla değeri çok yüksek çıkanlarda bile tek gebelik vardı, bence endişelenmen için bi sebep yok, Allah hakkında hayırlısını versin, belirtin varmıydı hiç? bekleme sürecini nasıl geçirdin?

CNm sağ ol inşallah tek gebeliktir tabi hayırlısı bu kadar evlat hasreti çektik asla nankörlük yapmak istemem ama sağlık durumum bakmaya elverişli olmadığı için endişeliyim Allah isteyene versin inşallah belirtilerim daha transferin üçüncü günü yemeklerden iğreti oldum kokuları fazla almaya başladım mide bulantısı göğüste acıma şişme kasık ağrıları bende olabilecek her şey mevcuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…