2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

aynen canım dert değil kilo almak..
benim asıl derdim kendi bedenim değil aşırı kilo gebelik şekeri,tansiyonu vs..gibi sebeplere yol açıyor..
bebekte sorun yaratırmı endişesindeyim..

kilo konusunu bu kadar kafana takma. gebelik sekeri cikacaksa agzinla kus tutsan gene de cikar. ben tüm hamileligim boyunca 11 kilo aldim,. 28.ci haftada gebelik sekeri teshisi koyduklarinda sadece 4-5 kilo almistim. sonrasinda cok SIKI bir diyet uygulamak zorunda kaldim insülin ignesi vurdurmamak icin. simdilerin keyfini cikart cünkü sonra Allah korusun seker cikarsa diyet yapmak zorunda kalirsin. as ererken de yiyeceklerden uzak durmak zorunda kalmak cok cok aci.

bu arada ben cok dikkat ettim en basta diyetime ama son 2-3 hafta bosvermistim. bana aman cocuk cok iri olur dikkat et dediler ama inanki cok da SIKINTI yapmamak gerekir. oglusum her ne kadar 3 hafta erken de gelmis olsa 3130 gr dogdu. yani doktorlar bazen cok abartabiliyor. bana 4 kilonun üzerinde bu bebek demislerdi.

Günaydın kızlar. Transfer günü hariç bugün ikinci gün ama ben hiç bir belirti yaşamıyorum,bir şey hissetmiyorum

canım hayırlı olsun transferin inşallah test gününde pozitifi görürsün
belirtilere takılma biliyorsun ki belirtisiz hamile kalan çok kişi okuduk bu sayfalarda
rahat olmaya çalış düşünme belirtileri taam mı

Tamam canım. Ani yaşayayim o zaman :)

İnsalaalaaaaaah :)
Ben hic belirti yasamayan.biriyim.canim takilma belirtiye ve hala gobegim.cikmasa bir belirtim yok zor gebe kaliyoruz hamileligimiz bari rahat gecsin dimi gerci iki gaftadir cok siddetli sirt agrilarim.var bu erken basladi ama olsun bebis icin gerseye katlaniriz saglikla sende pozitif al canim

Amin canım. Dualarını eksik etme bizlere senin Duan kabul olur annesin sen :) canım sıkılmadi değil valla belirti yok acaba olmadı mi diyorum. Belli olmayan bir sonuc olur icin uzulmeyeyum.Bir hafta sonra öğreniriz.. İnşallah tutunur sımsıkı. Esimle çocuk konusunu hiç konusmazdik,o üzülmesin diye ben de bir şey demezdim hiç. Bu tedavi sürecinde şunu gördum ki nasıl da bastirmisiz o duyguyu, ikimiz de çok isterken birbirimizi uzmemek için belli etmemisiz. Şimdi bir ümit sardi bizi,konusmalarimizda, hayallerimiz de, planlarimizda bebek geçer oldu :) Rabbim olumlu haber olmayı nasip etsin. Mucizesini bize ve isteyen herkese versin

Amin canim rabbim herkesin kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun.inanin dualarimdasiniz hepiniz bizde oyle bu ucuncu tedaviydi ilk ikisi negatif olunca bundanda umitli degildim birde ohss riskine karsi donduruldu 28yumurtadan 4tane kaldi besinci gune belirti aradim hep ama belirti falan yok idrar testi yaptim 6.gun yok 7gun yok 8gun silik cizgi 9.gun yine silik dedim kimyasal kesin hep olunsuz dusundum kan testi verdik 10.gun degwrim360inanamadim rabbum ol diyince oluyorki ben bu tedavide kendime hic dikkat etmedim transferi oldum esim taksiyle gidelim dedi hayir dedim.metrobusle o kalabalikta gittim evde tum islerimi yaptim temizlik dahil sulur rabbim verdi insallah devamida gelir ama endise hic bitmiyo yok kese yok kalp atisi yok suandada sagliklimi devam ediho ayda gitmem gereken dok imi haftada gidiyorum ilk defa bu ay bekliyorum ay olsun gidim diye ama icim icimede sigmiyor saliyi nasil beklicem diye yol uzun ve mesagatli tadini cikar bebegin seninle ananas ve kabak.cekirdegi ye faydasi oldumu bilmem ama ben burdan duydum vw yedim insallah sende guzel bir anne olcaksin

cnm belirti aramaelinden geleni yaptıni yapıyorsun gerisi Allahın takdiri.O ne yazarsa vardır bir hikmeti.ben bir arkadaştan duydum tüp bebek hemşiresi demiş.ne alaka bilmiyorum ama nohut yemeği tutunmayı kolaylaştırıyormuş.kabak çekirdeği ve ananası her gün tüket mutlaka.kabız olmamaya çalış.kuru kayısı falan ye.Rabbim yardımcın olsun.inşallah sımsıkı tutunur annesine.ben hiç transfer aşamasına gelemedim henüz.dua edersen sevinirim cnm.ben de sana dua ediyorum inşallah güzel haber verirsin burdan...

Ederim canım. Sayfadaki isteyen herkese hep dua ediyorum canım. Rabbim hepimize versin

merhaba arkadaşlar ben de salı günü başladım iğnelere Maslak Acıbadem Bülent Hoca da ..
hayırlısı hakkımızda ..
Sizler nasılsınız
Güldencik gelmiş ben girmemiştim topiğe epeydir.Bugün gördüm...
Yine gel Gülden

İnsallah caniimmm..su cuma günü hurmetine Allahım hepimizin yüzünü guldursun.
amin inşallah

ben pko +pıhtılaşma+haşimato tr. nedeni ile tedavi görüyorum
4 aşılama 4 tüp bebek 1 düşük 1 kimyasal yaşadım bu 5. tüp bebek denemem rabbim inşallah bu sefer evlat hasretimi dindirir
benimde aynı gülden gibi rahmimde perde varmış yıllarca debelendik durduk Bülent Hoca gördü çok şükür
Allahın izniyle cgh den sağlıklı gelen embriyolarımızı dondurucaz sonra perde alınacak ve transfer olacak

senin kaçıncı denemen canım

Bende de pıhtılaşma çok az.morfoloji sıkıntımız var bi de.2 tüp denemem var.3.yarım kaldı cghden temiz gelmedi malesef. Bu sefer temiz gelirse histeroskopi olcam inşallah.öyle canım.

Bende de pıhtılaşma çok az.morfoloji sıkıntımız var bi de.2 tüp denemem var.3.yarım kaldı cghden temiz gelmedi malesef. Bu sefer temiz gelirse histeroskopi olcam inşallah.öyle canım.

Allah yardımcımız olsun cgh den temiz gelmedi demişsin onu da Bülent Hoca da mı denemiştin

Kaç embriyo toğlanmıştı canım peki

Evet canım Bülent hoca da.17 yumurta toplandı.5 tanesi dollendi 3 tanesi cghye gidebildi(

Evet canım Bülent hoca da.17 yumurta toplandı.5 tanesi dollendi 3 tanesi cghye gidebildi(
canım yaa çok zor bende çok korkuyorum iyi embriyo elde edemezsek diye
çünkü maddi olarak benim bidaha denem imkansıza yakın

ne kadar zaman geçti oeki üstünden canım
bide hangi iğneleri kaçar doz vuruyosun
ben gonal f 187.5 la başladım cetrotide da vurucam sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…