Nisandi canim. Gonal f 150 merional bi de
İnşallah bu sefer güzel olcak
Benimde 4. denem Ankara da Gen art da pgd ile denendi
21 yumurta toplandı 21 de döllendi 3. gün alınan örneklere göre 14 embriyo kötü dendi 7 tanesi 5 e gitti bunların 3 ü iyi kalite dendi 3 üde transfer edildi ama ohss oldum günlece yoğun bakımda yattım
ve sonuç negatif
Rabbimin var bir bildiği kim bilir ne şerden koruyo bizi
sağlıklı hayırlı evlatlarla mükafatlandıracak bizi inşallah
umarım sende sınavını tamamlamış olursun arkadaşım güzel güzel haberler veririz burdan inşallaahhh
İnşallah caniiimmm.sen de az şey yasamamissin.bu son olur inşallah.hamileligimizi konusuruz inşallah canım:))
hayırlısı olsun canıminşallah ikiniz de güzel haberler verirsiniz buradan.dua edeceğim sizler için.adet olunca ben de tedaviye gideceğim inşallah konyaya.sizler de tedavimin güzel geçmesi için dua ederseniz sevinirim.benim rezerv çok düşük.1 yumurta bile bulamıyoruz.yazdıklarınızı okuyunca yumurta sayısının çok da önemli olmadığını düşündüm.inşallah bu sefer kaliteli olur yumurtalarımız.benim 1 yumurta oluyor. o da ya gelişmiyor, ya erken çatlıyor ya da boş çıkıyor.kürler, ilaçlar ne bulsam deniyorum.hayırlısı olsun hakkımızda...
amin inşallah
ben pko +pıhtılaşma+haşimato tr. nedeni ile tedavi görüyorum
4 aşılama 4 tüp bebek 1 düşük 1 kimyasal yaşadım bu 5. tüp bebek denemem rabbim inşallah bu sefer evlat hasretimi dindirir
benimde aynı gülden gibi rahmimde perde varmış yıllarca debelendik durduk Bülent Hoca gördü çok şükür
Allahın izniyle cgh den sağlıklı gelen embriyolarımızı dondurucaz sonra perde alınacak ve transfer olacak
senin kaçıncı denemen canım
Canım tedavin hayırlı olsun..bende ağustos adetimle 6.denememe başlıycam inşallah tabi değerlerim elverirse :) sizin problem neydi yani sebeb olarak ne diyorlar bendede haşimoto var antikorlarım yüksek çıkıyor ve buda tedavide başarı şansını azaltıyor diye okuyorum netten.. sana bu konuda ekstra bir şey yapılacak mı? bağışıklık serumunu araştırıyorum bende bu ara otoimmün rahatsızlığı olsnlarda gebelik şansını arttırıyormuş..sanada önerdi mi drun merak ettim..durumlarımız benziyor seninle
tekrarlayan düşük ve başarısız tüp bebekler yüzünden canım
merhaba test tarihiniz ne zaman? herhangi bir belirtiniz var mı ? benim de çarşamba günü transaferim var daGünaydın kızlar. Transfer günü hariç bugün ikinci gün ama ben hiç bir belirti yaşamıyorum,bir şey hissetmiyorum
ANLADIM BENİMDE BU 10. GEBELİĞİM BANADA BAZI DR. LAR GENETİK TANI YAPILMALI DEDİLER DIŞ GEBELİK VE KİMYASAL GEBELİK YAŞIYORDUM ONUN İÇİN ÖNERMİŞLERDİtekrarlayan düşük ve başarısız tüp bebekler yüzünden canım
bildiğim kadarıyla genetik problem olduğu düşünüldüğü için yapıyolar zaten
yani aynı kapıya çıkıyor
sen nasılsın nasıl gidio annelik bakalım
bize dua etmeyi unutmayın güzel anneler
ANLADIM BENİMDE BU 10. GEBELİĞİM BANADA BAZI DR. LAR GENETİK TANI YAPILMALI DEDİLER DIŞ GEBELİK VE KİMYASAL GEBELİK YAŞIYORDUM ONUN İÇİN ÖNERMİŞLERDİ
BENİM DR. DA GENETİĞİNİZDE BİR PROBLEM YOK O YÜZDEN BEN GEREK GÖRMÜYORUM DEMİŞTİ ÇÜNKÜ 6 TANE EMBRİYOM OLMUŞTU 5. GÜN KALİTELİ VE HEPSİMİ KÖTÜ DEMİŞTİ YANİ BÖYLE SÖYLEDİĞİ İÇİN YAPTIRMADIK İLK TRANSFER NEGATİF İKİNCİ TRANSFER KİMYASAL GEBELİK VE KALAN EMBRİYOLARIDA TRANSFER İLE BİRLİKTE PREDNOL DİYE BAĞIŞIKLIK BASKILAYICI HAP KULLANDIRTTI ÇOK ŞÜKÜR TUTTU BU SEFER İNŞALLAH KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP OLUR
SİZLERDE DUA EDİYORUM TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN YOKTAN VAR EDEN
ALLAH BÜYÜKTÜR ZAMANINI O BİLİR BİZLERE DÜŞEN SABIR VE DUADIR
transferle beraber başladım 14. gün keseyi görünce bıraktımCanım prednolü opudan itibaren transfere kadar kullandırıyorlar.SEn transferden sonra mı kullandın? Bİlgi verir misin?
transferle beraber başladım 14. gün keseyi görünce bıraktım
ESTROFEM PROGESTAN VE BENİM KAN PIHTILAŞMAMDAN DOLAYI CORASPRİN VE İĞNE KULLANDIMtransferden sonra başka hangi ilaçları kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?