- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
transferle beraber başladım 14. gün keseyi görünce bıraktım
Inşallah bu tedavinde hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın arkadaşım muhakkak duymussundur da saraçoğlunun incir kürünü denedin mi? Yumurta kalitesini artırıyor diye duydum benimde yumurta oluyor ancak kalitesi iyi değil sanırım 3 tüpbebekte de dondurulamadi hiç bende bu ay adeti bekliyorum 21 gündür de incir kürü kullandım bakalım bir etkisi olacak mı paylaşırım sizlerle inşallah.inşallah ikiniz de güzel haberler verirsiniz buradan.dua edeceğim sizler için.adet olunca ben de tedaviye gideceğim inşallah konyaya.sizler de tedavimin güzel geçmesi için dua ederseniz sevinirim.benim rezerv çok düşük.1 yumurta bile bulamıyoruz.yazdıklarınızı okuyunca yumurta sayısının çok da önemli olmadığını düşündüm.inşallah bu sefer kaliteli olur yumurtalarımız.benim 1 yumurta oluyor. o da ya gelişmiyor, ya erken çatlıyor ya da boş çıkıyor.kürler, ilaçlar ne bulsam deniyorum.hayırlısı olsun hakkımızda...
16 mg dı günde 1 tane almıştımCanım prednol dozunu hatırlıyor musun..günde kaç tablet alıyordun acaba merak ettim kişiye özel mi belirleniyor diye..
16 mg dı günde 1 tane almıştım
saol cnm incir kürünü yaptım.o ay 3 folikül görüldü.ama 1 i gelişti. o da erken çatladı.ertesi ay 1 tane gelişti ama boş çıktı.çok faydası oluyor ama boş çıkıyor maalesef.bu ay zeytinyağında incir yapıyorum.kaliteyi daha çok artırıyormuş.adet olunca doktora gideceğim tedavi için.inşallah faydası olur.Inşallah bu tedavinde hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın arkadaşım muhakkak duymussundur da saraçoğlunun incir kürünü denedin mi? Yumurta kalitesini artırıyor diye duydum benimde yumurta oluyor ancak kalitesi iyi değil sanırım 3 tüpbebekte de dondurulamadi hiç bende bu ay adeti bekliyorum 21 gündür de incir kürü kullandım bakalım bir etkisi olacak mı paylaşırım sizlerle inşallah.
saol cnm incir kürünü yaptım.o ay 3 folikül görüldü.ama 1 i gelişti. o da erken çatladı.ertesi ay 1 tane gelişti ama boş çıktı.çok faydası oluyor ama boş çıkıyor maalesef.bu ay zeytinyağında incir yapıyorum.kaliteyi daha çok artırıyormuş.adet olunca doktora gideceğim tedavi için.inşallah faydası olur.
Canım bende 21 gün kullandım şimdi 1 hafta ara verdim bir 21 gün daha kullanılmalı diyor tarifte bende bu ayın 12 si gibi regl olacağım tedaviye başlayacağım acaba devam etsem mi bir zararı olur mu bilemedim senin yaptığın zeytinyaginda incir nasıl uygulanıyor daha önce duymamistim.saol cnm incir kürünü yaptım.o ay 3 folikül görüldü.ama 1 i gelişti. o da erken çatladı.ertesi ay 1 tane gelişti ama boş çıktı.çok faydası oluyor ama boş çıkıyor maalesef.bu ay zeytinyağında incir yapıyorum.kaliteyi daha çok artırıyormuş.adet olunca doktora gideceğim tedavi için.inşallah faydası olur.
transfer öncesi ilaçları yazın sağlık ocağına yazdırayım dedim bunuda yazmış transfer gününde anlattı işte benim bağışıklık testlerimin hepsi normaldi dr. eşinin genini belkide vücut yabancı görüp atıyor olabilir bağışıklık sisteminin kafasını karıştıralım dedi o şekilde başladımCanım kusura bakma çok soruyorum ama dr tedaviye baslarken sana söyledimi bağışıklık sistemini baskılayacağını veya bununla ilgili özel bir test yaptı mı sana..yoksa sadece transfer günü prednol mü başlattı
saol cnm.tablet şeklinde olanlardam korkuyorum.hayıtın tabletini almıştım faydası olur diye ama yan etki yaptı çok fazlaCanım "tribulus teresstis" (demir dikeni veya çoban çökerten ) diye aratırsan çıkar..hem erkek hem kadında yumurta ve sperm için iyi bir takviye..tablet şeklinde olanları da var. Eşinle birlikte kullanabilirsiniz..bi araştır istersen
cnm zeytinyağına sabahtan 2 tane incir koyuyorsun.ertesi sabah aç karnına yiyorsun.aynı yağa tekrar incir koyup ertesi sabah yiyorsun.yağ bittikçe üstüne ekliyorsun.sırf bu kürle hamile kalan olmuş.tedaviye başlarsan mutlaka bunu dene.kaliteye çok iyi geliyormuş.Canım bende 21 gün kullandım şimdi 1 hafta ara verdim bir 21 gün daha kullanılmalı diyor tarifte bende bu ayın 12 si gibi regl olacağım tedaviye başlayacağım acaba devam etsem mi bir zararı olur mu bilemedim senin yaptığın zeytinyaginda incir nasıl uygulanıyor daha önce duymamistim.
bu neye iyi geliyor benm amh ım çok düşük faydası olur mu ki acabacnm zeytinyağına sabahtan 2 tane incir koyuyorsun.ertesi sabah aç karnına yiyorsun.aynı yağa tekrar incir koyup ertesi sabah yiyorsun.yağ bittikçe üstüne ekliyorsun.sırf bu kürle hamile kalan olmuş.tedaviye başlarsan mutlaka bunu dene.kaliteye çok iyi geliyormuş.
benim de amh düşük.0,14. rezerv az.yumurta kalitesini artırıyormuş bu kür.deniyorum ben de.siz de deneyin mutlaka.bu neye iyi geliyor benm amh ım çok düşük faydası olur mu ki acaba
Öyle mi bende hemen yapayım o zaman canım çok sağol Allah razı olsun Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah.cnm zeytinyağına sabahtan 2 tane incir koyuyorsun.ertesi sabah aç karnına yiyorsun.aynı yağa tekrar incir koyup ertesi sabah yiyorsun.yağ bittikçe üstüne ekliyorsun.sırf bu kürle hamile kalan olmuş.tedaviye başlarsan mutlaka bunu dene.kaliteye çok iyi geliyormuş.
inşallah haftaya kadar güzel gelişir.boyutu hakkında bir bilgim yok.çünkü henüz transfer aşamasına bile gelemedimilk adet tarihime göre 18 haziran 7+0 günlük hamileyken doktora gittim kese 12,5 mm olduğunu söyledi. transfer tarihim 6 temmuz. doktor kesenin yeteri kadar büyümediğini haftaya bir daha gelmemi söyledi.7 haftalık hamileyken kese boyutu ne kadar olmalı ? bileniniz varmı
amin cnm Rabbim isteyen herkese, hepimize nasip eylesin...Öyle mi bende hemen yapayım o zaman canım çok sağol Allah razı olsun Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba,kalite artmasi icin bir sey yapilamaz diyenler cok ama dhea 3 ay icerseniz belki olumlu etkiler diyenler de var.Ben yerinizde olsam genetik test yapilmamis,cgh,embryoyu transfer ettirmezdim.q10 cok duyuyorum bir de.Embryonun kalitesi konusunda emin olabilirsiniz belki o zaman.Arkadaşlar Merhaba 3 kez başarısız gebelik yaşadım sonuncu ise tüp bebekti 11 tane yumurta toplandı hepsi dollendi ve embriyo haline geldi 3.gun 7 tanesinin gelişimi durdu 5 gün a kalite bir tane kaldı 1 tane de orta kalite embriyo koydular hamile kaldım ve gelişimi durdu ve kürtaj oldum benım embriyo kalitesi düşük olanlar ne yapmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?