2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Inşallah bu tedavinde hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın arkadaşım muhakkak duymussundur da saraçoğlunun incir kürünü denedin mi? Yumurta kalitesini artırıyor diye duydum benimde yumurta oluyor ancak kalitesi iyi değil sanırım 3 tüpbebekte de dondurulamadi hiç bende bu ay adeti bekliyorum 21 gündür de incir kürü kullandım bakalım bir etkisi olacak mı paylaşırım sizlerle inşallah.

16 mg dı günde 1 tane almıştım

Canım kusura bakma çok soruyorum ama dr tedaviye baslarken sana söyledimi bağışıklık sistemini baskılayacağını veya bununla ilgili özel bir test yaptı mı sana..yoksa sadece transfer günü prednol mü başlattı

saol cnm incir kürünü yaptım.o ay 3 folikül görüldü.ama 1 i gelişti. o da erken çatladı.ertesi ay 1 tane gelişti ama boş çıktı.çok faydası oluyor ama boş çıkıyor maalesef.bu ay zeytinyağında incir yapıyorum.kaliteyi daha çok artırıyormuş.adet olunca doktora gideceğim tedavi için.inşallah faydası olur.

Iyi aksamlar arkadaslar izmitte oturan ve menegona ihtiyaci olan var mi acaba cok degil 4 ampül ama ben 1 ampül icin 1 kutu almak zorunda kalmıştım bir daha denerim diye bekletiyordum ama 1 sene daha deneyemiycem ihtiyaci olan faydalansin istiyorum

Canım "tribulus teresstis" (demir dikeni veya çoban çökerten ) diye aratırsan çıkar..hem erkek hem kadında yumurta ve sperm için iyi bir takviye..tablet şeklinde olanları da var. Eşinle birlikte kullanabilirsiniz..bi araştır istersen

Canım bende 21 gün kullandım şimdi 1 hafta ara verdim bir 21 gün daha kullanılmalı diyor tarifte bende bu ayın 12 si gibi regl olacağım tedaviye başlayacağım acaba devam etsem mi bir zararı olur mu bilemedim senin yaptığın zeytinyaginda incir nasıl uygulanıyor daha önce duymamistim.

transfer öncesi ilaçları yazın sağlık ocağına yazdırayım dedim bunuda yazmış transfer gününde anlattı işte benim bağışıklık testlerimin hepsi normaldi dr. eşinin genini belkide vücut yabancı görüp atıyor olabilir bağışıklık sisteminin kafasını karıştıralım dedi o şekilde başladım

saol cnm.tablet şeklinde olanlardam korkuyorum.hayıtın tabletini almıştım faydası olur diye ama yan etki yaptı çok fazla

cnm zeytinyağına sabahtan 2 tane incir koyuyorsun.ertesi sabah aç karnına yiyorsun.aynı yağa tekrar incir koyup ertesi sabah yiyorsun.yağ bittikçe üstüne ekliyorsun.sırf bu kürle hamile kalan olmuş.tedaviye başlarsan mutlaka bunu dene.kaliteye çok iyi geliyormuş.

bu neye iyi geliyor benm amh ım çok düşük faydası olur mu ki acaba

Merhaba

17 Ağustos için doktor dan randevu aldım.
5 yıldır deniyoruz olmadı malesef
eşimin spermleri %99 ölü
Direk tüp bebek dedi doktorum

Ama ben tüp bebeği devlette denemek istiyorum.
Sizce çok uzun sürer mi ?

Öyle mi bende hemen yapayım o zaman canım çok sağol Allah razı olsun Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah.

ilk adet tarihime göre 18 haziran 7+0 günlük hamileyken doktora gittim kese 12,5 mm olduğunu söyledi. transfer tarihim 6 temmuz. doktor kesenin yeteri kadar büyümediğini haftaya bir daha gelmemi söyledi.7 haftalık hamileyken kese boyutu ne kadar olmalı ? bileniniz varmı

inşallah haftaya kadar güzel gelişir.boyutu hakkında bir bilgim yok.çünkü henüz transfer aşamasına bile gelemedim

Merha
Merhaba,kalite artmasi icin bir sey yapilamaz diyenler cok ama dhea 3 ay icerseniz belki olumlu etkiler diyenler de var.Ben yerinizde olsam genetik test yapilmamis,cgh,embryoyu transfer ettirmezdim.q10 cok duyuyorum bir de.Embryonun kalitesi konusunda emin olabilirsiniz belki o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…