- 20 Eylül 2013
- 115
- 113
- 53
- 35
tamm hemen başlıyorum. inşallah faydasını görürürz :)benim de amh düşük.0,14. rezerv az.yumurta kalitesini artırıyormuş bu kür.deniyorum ben de.siz de deneyin mutlaka.
Uzun surmesi cok onemli degil canim fakat spermlerde kalite yok devlet hastanelerinin de laburatuvarlari iyi degil bende senin gibi dusundum iki kez devlette denedim bosa kendimi zamanimi ve parami bosa harcamis oldum ozelde imci teknigiyle sperm seciliyo ve ilk defa kaliteli embriyom oldu devlet kotu demiyorum ama sperm secmesi zaman kalabalik.iyi bir sonuc elde edilmiyo bunu demek istiyorum hakkinda hayiisi olsunMerhaba
17 Ağustos için doktor dan randevu aldım.
5 yıldır deniyoruz olmadı malesef
eşimin spermleri %99 ölü
Direk tüp bebek dedi doktorum
Ama ben tüp bebeği devlette denemek istiyorum.
Sizce çok uzun sürer mi ?
inşallahtamm hemen başlıyorum. inşallah faydasını görürürz :)
canım bi kere 1 haftalık halimemlik dıye bısey yok tıbben sen 5 haftalık hamile olmalısın mm birim emin misin cm olmasın cünkü bende cm cınsınden yazıyoilk adet tarihime göre 18 haziran 7+0 günlük hamileyken doktora gittim kese 12,5 mm olduğunu söyledi. transfer tarihim 6 temmuz. doktor kesenin yeteri kadar büyümediğini haftaya bir daha gelmemi söyledi.7 haftalık hamileyken kese boyutu ne kadar olmalı ? bileniniz varmı
1 hafta yazmıyor ki orda 7 haftalık yazıyor:)canım bi kere 1 haftalık halimemlik dıye bısey yok tıbben sen 5 haftalık hamile olmalısın mm birim emin misin cm olmasın cünkü bende cm cınsınden yazıyo
Canim cok sevindimm. Iki embriyo muydu transferin.ikiyse belki ikizdir :)Arkadaşlar 9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. İki katından fazla bir artış var. Bu sıkıntı olur mu.
cnmm çok sevindim hamile olmana ben de seni merak ediyordum.artış güzel.ikiz hamilelik olabilir...Arkadaşlar 9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. İki katından fazla bir artış var. Bu sıkıntı olur mu.
üzüldüm ya Allah size sabır versin.zor bir durum.karşılıklı konuşun bence eşinizle.yuva yıkmak kolay yapmak zor.ama istemiyorsa da yapacak birşey yok.Rabbim en hayırlı yolu göstersin size...Kızlar moralim bozuk...yedaviye yanasmayan kocam annesinin agzina bakip paralar cope gidecek diyordu ya...cekecegimiz krediye karisan kaynanam kaynimla eltime kredi cekmis esya alsinlar diye..2 yillik evliler ayri eve cikiyolar..biz evlendigimizde bize yardim etmediler bile..ben ise girmek zorunda kaldim altinlarimi sattim...eltim altinlarini vermiyor isede giremezmis hanim...ben icerledim bu konuya esime soyledim hakli oldugumu...2 haftafir annesi dul yalniz kalmasin koude diye ev aradim ben ondan bundan esya buldum...megerse esimde kredi olayini biliyomus...kaynanam yalan soyledi gelemem ben sehre eve tikilamam dizlerim agriyo 3 yil sonra gelcem dedi...meger krediyi 3 yilligina cekmisler..esimede onlarin ki bitsin sizede cekerim 3 yil sonra demis...ben kizdim evlendim evleneli yardimlarini gormedim bu evlat ayrimi dedim...annenin 1 gelini var ben artik gelini degilim gelmesin bakmam asla dedimnap..bana demez mi esim senden biktim bosanalim diye..bu sabah ise getiriyo beni issiz bu aralar esim beni getirirken yolda konuyu actim falan bana oyle diyo..is yerinin onunden minibuse binecek beni yallah diye itti yolda..bana hep senden biktim diyo ufak tartismada dilinde hep bosanmak var...psikolojim alt ust oldu ne yapacagimi sasirdim..kardesimle konustum abla istersen birkac gunlugune bize gel dedi...annemlerle evim 5 dk..napmaliyim beni istemeyen adamla
Canim bence ailenin yanina git biraz ailende sahip ciksin sana esin gorsunki sahipsiz degilsin yazik onca fedakarligi sen yap istenmeyen sen ol elini cek bence esinin zerinden biraz yoklugunla degerini bilsin bu dunyada kardesinden yengesinden daha cok sen degerlisin anasindan diyemem anne baba ayri benim icinde sen kendini uzme tatil gibi gor ailenle bir hafta gecir bence esin yalniz kalsin biraz bakarsin bir degisiklik yoksa oturur konusursunuzKızlar moralim bozuk...yedaviye yanasmayan kocam annesinin agzina bakip paralar cope gidecek diyordu ya...cekecegimiz krediye karisan kaynanam kaynimla eltime kredi cekmis esya alsinlar diye..2 yillik evliler ayri eve cikiyolar..biz evlendigimizde bize yardim etmediler bile..ben ise girmek zorunda kaldim altinlarimi sattim...eltim altinlarini vermiyor isede giremezmis hanim...ben icerledim bu konuya esime soyledim hakli oldugumu...2 haftafir annesi dul yalniz kalmasin koude diye ev aradim ben ondan bundan esya buldum...megerse esimde kredi olayini biliyomus...kaynanam yalan soyledi gelemem ben sehre eve tikilamam dizlerim agriyo 3 yil sonra gelcem dedi...meger krediyi 3 yilligina cekmisler..esimede onlarin ki bitsin sizede cekerim 3 yil sonra demis...ben kizdim evlendim evleneli yardimlarini gormedim bu evlat ayrimi dedim...annenin 1 gelini var ben artik gelini degilim gelmesin bakmam asla dedimnap..bana demez mi esim senden biktim bosanalim diye..bu sabah ise getiriyo beni issiz bu aralar esim beni getirirken yolda konuyu actim falan bana oyle diyo..is yerinin onunden minibuse binecek beni yallah diye itti yolda..bana hep senden biktim diyo ufak tartismada dilinde hep bosanmak var...psikolojim alt ust oldu ne yapacagimi sasirdim..kardesimle konustum abla istersen birkac gunlugune bize gel dedi...annemlerle evim 5 dk..napmaliyim beni istemeyen adamla
canım çok üzüldüm ama neler yaşadığını bilmeden nasıl bir evliliğiniz var bilmeden saana şunu yap bunu yap diyememKızlar moralim bozuk...yedaviye yanasmayan kocam annesinin agzina bakip paralar cope gidecek diyordu ya...cekecegimiz krediye karisan kaynanam kaynimla eltime kredi cekmis esya alsinlar diye..2 yillik evliler ayri eve cikiyolar..biz evlendigimizde bize yardim etmediler bile..ben ise girmek zorunda kaldim altinlarimi sattim...eltim altinlarini vermiyor isede giremezmis hanim...ben icerledim bu konuya esime soyledim hakli oldugumu...2 haftafir annesi dul yalniz kalmasin koude diye ev aradim ben ondan bundan esya buldum...megerse esimde kredi olayini biliyomus...kaynanam yalan soyledi gelemem ben sehre eve tikilamam dizlerim agriyo 3 yil sonra gelcem dedi...meger krediyi 3 yilligina cekmisler..esimede onlarin ki bitsin sizede cekerim 3 yil sonra demis...ben kizdim evlendim evleneli yardimlarini gormedim bu evlat ayrimi dedim...annenin 1 gelini var ben artik gelini degilim gelmesin bakmam asla dedimnap..bana demez mi esim senden biktim bosanalim diye..bu sabah ise getiriyo beni issiz bu aralar esim beni getirirken yolda konuyu actim falan bana oyle diyo..is yerinin onunden minibuse binecek beni yallah diye itti yolda..bana hep senden biktim diyo ufak tartismada dilinde hep bosanmak var...psikolojim alt ust oldu ne yapacagimi sasirdim..kardesimle konustum abla istersen birkac gunlugune bize gel dedi...annemlerle evim 5 dk..napmaliyim beni istemeyen adamla
Haklısin simdi hicbirsey yok gibi davraniyo sevdigini soyluyo...iste ailesine karsi pasif ezdiriyo kendini ve beni...ses cıkarmiyo ki ben ne desem bos olur benim yanimda bile degil...allah buyuk esimde dahil hepsi yaptiklarinin karsiligini gorsun...kendi annemde diyo belki mevlamda ondan nasip etmiyo dusuyo bebekler diyo..biliyomusun bosanma mevzusunu 2.deyisi bu birde ramazanda annemle kavga etmisti..anneme al kizini dedi o zamanda...boyle boyle sogutuyo kendinden...anneme eger cocugum olursa esime evlada hasret bir hayat mi yasatsam diyorum...memleketim 2 saat mesafede gitmez etmez bilmez yani..cocukla kacip gitsem bulamaz bilecanım çok üzüldüm ama neler yaşadığını bilmeden nasıl bir evliliğiniz var bilmeden saana şunu yap bunu yap diyemem
ama evlendikten sonra öğrendiğim birşey var dünyada en değerlisi benim sonra başkalrı gelir
kocam bile olsa haklı bile olsa bana hakaret edemez sen değerlisin ve önce kendine sen değer vermelisin
zor bir durum ama kendini düşünerek kararlar al
özellikle tedavi gördüğümüz için daha hassas oluyoruz gerçekten çocuğunun babası olmayı hakediyor mu
her kavgada boşanalım denmez
bence dersi hak ediyor ama ailenin evine gittiğinde asla geri dönmeyedebilir canım bunu göze alacaksan ailenin evine git
ben kapıdan çıkarsam bir daha dönmem eşim bunu bilir kararlı davran canım
senin ona değil onun sana ihtiyacı var böyle düşün
En az iki katı artmadı lazım,tam iki katı olmayabilir zaten.daha iyi bile .niye sıkıntı olsun.Arkadaşlar 9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. İki katından fazla bir artış var. Bu sıkıntı olur mu.
Zor bir durum ama bu kadar kolay boşanalım demesi de ne demek. Ezdirme kendini.git annenlere.bu sekilde çocuk bile yapamazsın cnm.once ilişkiniz düzelsin.belkide biliyor evden gitmeyec egini .ondan seni bu şekilde rahatsız ediyor olabilir.Haklısin simdi hicbirsey yok gibi davraniyo sevdigini soyluyo...iste ailesine karsi pasif ezdiriyo kendini ve beni...ses cıkarmiyo ki ben ne desem bos olur benim yanimda bile degil...allah buyuk esimde dahil hepsi yaptiklarinin karsiligini gorsun...kendi annemde diyo belki mevlamda ondan nasip etmiyo dusuyo bebekler diyo..biliyomusun bosanma mevzusunu 2.deyisi bu birde ramazanda annemle kavga etmisti..anneme al kizini dedi o zamanda...boyle boyle sogutuyo kendinden...anneme eger cocugum olursa esime evlada hasret bir hayat mi yasatsam diyorum...memleketim 2 saat mesafede gitmez etmez bilmez yani..cocukla kacip gitsem bulamaz bile
5 yıldir kayınvalide yeterince illallah ettirdi..hep biseyler cikarip duruyo allahindan bulsunZor bir durum ama bu kadar kolay boşanalım demesi de ne demek. Ezdirme kendini.git annenlere.bu sekilde çocuk bile yapamazsın cnm.once ilişkiniz düzelsin.belkide biliyor evden gitmeyec egini .ondan seni bu şekilde rahatsız ediyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?