- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Canim cok sevindimm. Iki embriyo muydu transferin.ikiyse belki ikizdir :)
Allah sana sabır versin cnm.inşallah hersey istediğin gibi olur cnm bnm.once kendini düşün lütfen.çünkü inan ki herkes kendini düşünüyor.5 yıldir kayınvalide yeterince illallah ettirdi..hep biseyler cikarip duruyo allahindan bulsun
Aynen dogru soyluyosun...esim beni savunacagina ben onunla kendim icin savunmaya giriyorum..ama beyfendi benden vazgecmeyi goze alabiliyo..bugun normal fabrika ayarlarina donmus...ama biliyomusun icimde ona karsi buyuk bir bosluk var...ne emekler harcayip kurdugum yuvami kolay kolay yikip annesini emeline kavusturup sevindirmicem...kadin o kadar fenaymis ki gencliginde eltisini kacirtmis aklina girmis bu adam sana bakamaz diyerek baskasinin koynuna sokmus..banada esimin halasinin kizi anlatti..o disardan zavalli durur sakin evine sokma dedi...kayinpederime bile ameliyatli haliyle odun kirdirmis..zaten ben nisanliyken belli etti bize geldi birgun biktim bu adamdan ölsede kurtulsam diye bağrındi ki kayinpederim kanser hastasıydı...bak 5 yildır gelinim esimin baba tarafindan akrabalarini bilmem ki esimde bilmiyo..annesi bildirmemis..hep kendi tarafini öğretmis cocuklarina...ben esime anneni istemiyorum yaslansada ona bakmicam ben onun gelini degilim dedim..sizce cokmu...kayinvalide ile yuz yuze gelince evimden kovmaliyim demiAllah sana sabır versin cnm.inşallah hersey istediğin gibi olur cnm bnm.once kendini düşün lütfen.çünkü inan ki herkes kendini düşünüyor.
Valla cnm boyleyse. Bu kadın çok kötü bir kadın,Allah ıslah etsin.senin dediğin laftada birsey yok.sanki kendi bilmiomu annesinin ne oldugunu.sen o zaman herkesi geride bırak.yuvanı krtarmaya bak.onemli olan senin ne istediğin cnm bnm.kadın ipleri eline aldımı erkeği çok güzel yönetir.Aynen dogru soyluyosun...esim beni savunacagina ben onunla kendim icin savunmaya giriyorum..ama beyfendi benden vazgecmeyi goze alabiliyo..bugun normal fabrika ayarlarina donmus...ama biliyomusun icimde ona karsi buyuk bir bosluk var...ne emekler harcayip kurdugum yuvami kolay kolay yikip annesini emeline kavusturup sevindirmicem...kadin o kadar fenaymis ki gencliginde eltisini kacirtmis aklina girmis bu adam sana bakamaz diyerek baskasinin koynuna sokmus..banada esimin halasinin kizi anlatti..o disardan zavalli durur sakin evine sokma dedi...kayinpederime bile ameliyatli haliyle odun kirdirmis..zaten ben nisanliyken belli etti bize geldi birgun biktim bu adamdan ölsede kurtulsam diye bağrındi ki kayinpederim kanser hastasıydı...bak 5 yildır gelinim esimin baba tarafindan akrabalarini bilmem ki esimde bilmiyo..annesi bildirmemis..hep kendi tarafini öğretmis cocuklarina...ben esime anneni istemiyorum yaslansada ona bakmicam ben onun gelini degilim dedim..sizce cokmu...kayinvalide ile yuz yuze gelince evimden kovmaliyim demi
Aynen ben ona ev ararken 3 yil sonra gelcem dizlerim agriyo eve kapanamam diye yalan söylemis meğerse...bende yapacağımı bilirim elbet resti çekicem yüz bulamaz benden..köyde abisinede bir telefon kızkardesin evlatlarina asilik ediyo falan al gözün önune koy dicem..Valla cnm boyleyse. Bu kadın çok kötü bir kadın,Allah ıslah etsin.senin dediğin laftada birsey yok.sanki kendi bilmiomu annesinin ne oldugunu.sen o zaman herkesi geride bırak.yuvanı krtarmaya bak.onemli olan senin ne istediğin cnm bnm.kadın ipleri eline aldımı erkeği çok güzel yönetir.
ben konyada novafertile gidiyorum.doktorum ali sami gürbüz.memnunum doktorun, merkezin ilgisinden.diğer doktorlar da iyidir.tavsiye ederim.slm arkadaşlar.. konyada tüpbebek tedavisi için tavsiye edeceğiniz yerler var mı ? tavsiye bekliyorum..
Canım ben de konyadayım. Novafertil de Dilek Hanım ı kesinlikle öneririm. Ben orda dilek hanımda tedavi gördüm. Bebeğim tutundu fakat 10 haftalıkken kalbi durduğundan alındıslm arkadaşlar.. konyada tüpbebek tedavisi için tavsiye edeceğiniz yerler var mı ? tavsiye bekliyorum..
Canım açtığın topiği takip ederdim hep. Zaman ne çabuk geçiyor. Allah analı babalı büyütsün kızını. Sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Maşallahhh :)Canım ben de konyadayım. Novafertil de Dilek Hanım ı kesinlikle öneririm. Ben orda dilek hanımda tedavi gördüm. Bebeğim tutundu fakat 10 haftalıkken kalbi durduğundan alındıben yeni bi tedavi için tekrar dilek hocama gitmiştim ki kızım bana tedaviye ihtiyaç duymadan kendiliğinden tutunmuş, Şükürler olsun. Ama ben yine de gebelik takibimi dilek hocama yaptırdım. Bugün 9 günlük kızım kucağımda , binlerce kez Şükürler olsun Rabbim herkese evladını bağışlasın inş. En yakın zamanda kızım biraz toparlanınca Dilek hocama kızımı götüreceğim, çünkü dilek hocam hastaneye bağlı olmadığı için Doğumu yaptıramadı.
canımmm çok sevindim kızını kucağına almışsın maşallah.sana hep dua ediyordum hamileliğinin güzel geçmesi için.bizlere de dua edersen sevinirim bu günleri bize de nasip eylesin Rabbim...Canım ben de konyadayım. Novafertil de Dilek Hanım ı kesinlikle öneririm. Ben orda dilek hanımda tedavi gördüm. Bebeğim tutundu fakat 10 haftalıkken kalbi durduğundan alındıben yeni bi tedavi için tekrar dilek hocama gitmiştim ki kızım bana tedaviye ihtiyaç duymadan kendiliğinden tutunmuş, Şükürler olsun. Ama ben yine de gebelik takibimi dilek hocama yaptırdım. Bugün 9 günlük kızım kucağımda , binlerce kez Şükürler olsun Rabbim herkese evladını bağışlasın inş. En yakın zamanda kızım biraz toparlanınca Dilek hocama kızımı götüreceğim, çünkü dilek hocam hastaneye bağlı olmadığı için Doğumu yaptıramadı.
Ay canım benim çoook tşk ederim. Dua etmez olur muyum hiç. Allahım herkesi mis kokulu evlatlarına kavuştursun inş. Senin tedavi nasıl gidiyor tatlım?canımmm çok sevindim kızını kucağına almışsın maşallah.sana hep dua ediyordum hamileliğinin güzel geçmesi için.bizlere de dua edersen sevinirim bu günleri bize de nasip eylesin Rabbim...
tebrik ederim sağlıklı gebelik ardından sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar 9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. İki katından fazla bir artış var. Bu sıkıntı olur mu.
amin cnm inş.adet olmayı bekliyorum.olunca gideceğim tekrar inşallah.ismimle dua edersen sevinirim cnm.(aysel)Ay canım benim çoook tşk ederim. Dua etmez olur muyum hiç. Allahım herkesi mis kokulu evlatlarına kavuştursun inş. Senin tedavi nasıl gidiyor tatlım?
canım maşallah bebiş buyumus :) 20li haftalara gelmişsin :) kıcen nasıl hareketli mi annesi hissetmeye başladın mı:)ayda bir kiloyu geçmesek ne kadar güzel olur
canım kızını almışsın sağlıkla kucağına maşallah :) rabbim korusun :) çok sevindimmmmm :)Canım ben de konyadayım. Novafertil de Dilek Hanım ı kesinlikle öneririm. Ben orda dilek hanımda tedavi gördüm. Bebeğim tutundu fakat 10 haftalıkken kalbi durduğundan alındıben yeni bi tedavi için tekrar dilek hocama gitmiştim ki kızım bana tedaviye ihtiyaç duymadan kendiliğinden tutunmuş, Şükürler olsun. Ama ben yine de gebelik takibimi dilek hocama yaptırdım. Bugün 9 günlük kızım kucağımda , binlerce kez Şükürler olsun Rabbim herkese evladını bağışlasın inş. En yakın zamanda kızım biraz toparlanınca Dilek hocama kızımı götüreceğim, çünkü dilek hocam hastaneye bağlı olmadığı için Doğumu yaptıramadı.
cnm maşallah allah analı babalı büyütsün kızını saglıklı ömrü olsunCanım ben de konyadayım. Novafertil de Dilek Hanım ı kesinlikle öneririm. Ben orda dilek hanımda tedavi gördüm. Bebeğim tutundu fakat 10 haftalıkken kalbi durduğundan alındıben yeni bi tedavi için tekrar dilek hocama gitmiştim ki kızım bana tedaviye ihtiyaç duymadan kendiliğinden tutunmuş, Şükürler olsun. Ama ben yine de gebelik takibimi dilek hocama yaptırdım. Bugün 9 günlük kızım kucağımda , binlerce kez Şükürler olsun Rabbim herkese evladını bağışlasın inş. En yakın zamanda kızım biraz toparlanınca Dilek hocama kızımı götüreceğim, çünkü dilek hocam hastaneye bağlı olmadığı için Doğumu yaptıramadı.
Canim nasilsin bizim topigede girmiyosun merak ettim. Nasil gidiyo hersey yolundadir insallah. Allaha emanet.cnm maşallah allah analı babalı büyütsün kızını saglıklı ömrü olsun
günler nasıl geçiyo hamiş haberine sevinmiştik şimdi doğum yapıp kucağına bile almışsın kızını ...darısı benim gibi evlat isteyenlere olsun...
Çok tşk ederim canım. Şükürler olsun kızıma kavuştum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eder inş. Günlerim şimdilik güzel geçiyor canım, Kızımın sağlığı yerinde olduktan sonra sıkıntım olmaz şükür. Sen nasılsın canım?cnm maşallah allah analı babalı büyütsün kızını saglıklı ömrü olsun
günler nasıl geçiyo hamiş haberine sevinmiştik şimdi doğum yapıp kucağına bile almışsın kızını ...darısı benim gibi evlat isteyenlere olsun...
KV ne ne imiş acaba sizin çekeceğiniz kredi! Sizin ev düzenine o ne karışır eşin ne diye karıştırır ki! Eşin büyümemiş hiç zeka olarak anasının küçük oğlu kalmış. Sen biraz daha kararlı ol canım yardım etmiyosa etmesin Size ama düzeninize de karışamasın asla. Ben istiyorum ve biz böyle karar verdik de net koy tavrını. Eşinden anasına cevap vermesini beklersen sen üzülürsün vermiyorlar çünkü. Ben kendi ailemden ayırt etmiyorum haksızlık yapıldığında kendi aileme tepkim ne kadar sertse eşimin ailesine karşı da aynı. Yani sen eşine söyleme direk KV ne söyle ama mümkünse eşin de yanında iken söyle ki sonradan laflarını çarpıtmasın kv5 yıldir kayınvalide yeterince illallah ettirdi..hep biseyler cikarip duruyo allahindan bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?