Iim cnm saol evet sayfaya giriyorum bakip cikiyorum pem aktif degilim artikCanim nasilsin bizim topigede girmiyosun merak ettim. Nasil gidiyo hersey yolundadir insallah. Allaha emanet.
Ayy yesinler minik kizi.masallah cnm ii olsun dedigin gibi o ii sizde iisiniz bende iim sukur sicaklarla ugrasiyoruz iste..Çok tşk ederim canım. Şükürler olsun kızıma kavuştum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eder inş. Günlerim şimdilik güzel geçiyor canım, Kızımın sağlığı yerinde olduktan sonra sıkıntım olmaz şükür. Sen nasılsın canım?
Canimm sevindim iyi olmana..ohh guzel bi tatilden sonra insallah bebisinzde gelir. Bizde murat hocaya gittik biliyosndr.bakalim insallah Allah guzel kapilar acar hepimize. Iyi tatiller guzelce dinlen hersey cok guzel olacak :)Iim cnm saol evet sayfaya giriyorum bakip cikiyorum pem aktif degilim artik
Hayat ayni devam ediyor iste tatile cikicaz kismetse onun telasindayim gerisi ayni..sen nasilsin inslh tedaviniz guzel ve olumlu sonuclanacak dua ediyorum hep..
Ayy yesinler minik kizi.masallah cnm ii olsun dedigin gibi o ii sizde iisiniz bende iim sukur sicaklarla ugrasiyoruz iste..
Tek embriyo canim
canım Allah gönlüne göre versin ne emişler anasına bak kızını al illa ki datludur:) sağlıkla doğsun büyüsün inşallah. ben de 3. tedavime başladım bu arada tahmini program pazar opu cuma transfer tabi 5 e giderse embribebişlerKızlar kızçemi 4 boyutlu ultrasonda gördüm çok datlu
Burnu aynı ben
Tam olarak anlayamadık kime benziyor
Normal doğurmak istiyorum inşallah şartlar uygun olur ve şu an ki cesaretim kaybolmaz da tadını çıkara çıkara doğrurum
MAŞALLAH KIZINADA SANADAKızlar kızçemi 4 boyutlu ultrasonda gördüm çok datlu
Burnu aynı ben
Normal doğurmak istiyorum inşallah şartlar uygun olur ve şu an ki cesaretim kaybolmaz da tadını çıkara çıkara doğrurum
evet kafa dağıtmak ii gelecek ... biliyorum cnm inşl rabbimin izniyle dr size vesile olup allahın izniyle evladınıza kavusursun....Canimm sevindim iyi olmana..ohh guzel bi tatilden sonra insallah bebisinzde gelir. Bizde murat hocaya gittik biliyosndr.bakalim insallah Allah guzel kapilar acar hepimize. Iyi tatiller guzelce dinlen hersey cok guzel olacak :)
sağlıkla inşlh gönlünden geçen gibi doğum edersin kızçeni kucağına alırsın....Kızlar kızçemi 4 boyutlu ultrasonda gördüm çok datlu
Burnu aynı ben
Aminnn canimmm insallah Allah hepimize nasip ederevet kafa dağıtmak ii gelecek ... biliyorum cnm inşl rabbimin izniyle dr size vesile olup allahın izniyle evladınıza kavusursun....
sağlıkla inşlh gönlünden geçen gibi doğum edersin kızçeni kucağına alırsın....
Sizi cok iyi anliyorum. ben de esimin annesiyle birlikte yasiyoruz. Ilk basta ben de annesinin bana yaptiklarini anlatiyordum. tamam tamam diyordu, hicbirsey soylemiyordu ona. daha sonra beni elestirmeye basladi. simdi ben annesiyle ilgili birsey soylemiyorum. kadinin bana yaptiklarini kendisi gormeye basladi. erkekler annelerine cok duskun oluyorlar. annelerinin yaptigi haksizligi bilmelerine ragmen gelinin elestirisini Kabul edemiyorlar. kredi olayini hic acmayin. unutun . esiniz annesine para gonderecekse gondersin. ne zaman para gonderecekse 1 hafta oncesinde eve birseyler aldirin. para olmazsa neyi gonderecek.kardesiniz hakli. birkac gun evden uzaklasmak sorunlardan uzaklasmak demek. sanslisiniz anneniz 5 dakika uzaklikta. lutfen sorunlarinizi annenizle konusun. esinizle degil. eslere herseyi soylemek gerekmez. bilmesi gerektigi kadar bilecek.Kızlar moralim bozuk...yedaviye yanasmayan kocam annesinin agzina bakip paralar cope gidecek diyordu ya...cekecegimiz krediye karisan kaynanam kaynimla eltime kredi cekmis esya alsinlar diye..2 yillik evliler ayri eve cikiyolar..biz evlendigimizde bize yardim etmediler bile..ben ise girmek zorunda kaldim altinlarimi sattim...eltim altinlarini vermiyor isede giremezmis hanim...ben icerledim bu konuya esime soyledim hakli oldugumu...2 haftafir annesi dul yalniz kalmasin koude diye ev aradim ben ondan bundan esya buldum...megerse esimde kredi olayini biliyomus...kaynanam yalan soyledi gelemem ben sehre eve tikilamam dizlerim agriyo 3 yil sonra gelcem dedi...meger krediyi 3 yilligina cekmisler..esimede onlarin ki bitsin sizede cekerim 3 yil sonra demis...ben kizdim evlendim evleneli yardimlarini gormedim bu evlat ayrimi dedim...annenin 1 gelini var ben artik gelini degilim gelmesin bakmam asla dedimnap..bana demez mi esim senden biktim bosanalim diye..bu sabah ise getiriyo beni issiz bu aralar esim beni getirirken yolda konuyu actim falan bana oyle diyo..is yerinin onunden minibuse binecek beni yallah diye itti yolda..bana hep senden biktim diyo ufak tartismada dilinde hep bosanmak var...psikolojim alt ust oldu ne yapacagimi sasirdim..kardesimle konustum abla istersen birkac gunlugune bize gel dedi...annemlerle evim 5 dk..napmaliyim beni istemeyen adamla
Teşekkür ederim canım inanın tüp bebek başarısızlığını daha hazmedemedim dondurulmuş embriyo da yok herşeye baştan başlamak çok zor.Merha
Merhaba,kalite artmasi icin bir sey yapilamaz diyenler cok ama dhea 3 ay icerseniz belki olumlu etkiler diyenler de var.Ben yerinizde olsam genetik test yapilmamis,cgh,embryoyu transfer ettirmezdim.q10 cok duyuyorum bir de.Embryonun kalitesi konusunda emin olabilirsiniz belki o zaman.
Kızlar kızçemi 4 boyutlu ultrasonda gördüm çok datlu
Burnu aynı ben
merhaba kızlar eşinde sperm sayı ve hareketinde problem olup tüp bebeği tutanlar var mı?
MOMYS canım aynen benim de 21 yumurta toplandı.15 tanesi olgunmus.ilk gün 8 tanesi dollenmisti.bugün aradılar 6 tanesi bölünmüş. Ben de cghye gondermeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum.sayı giderek düşüyor. Senin kaç taneden 2 ye düştü?
canım ne demek istediğini anlayamadım merkez imsi yöntemi ne demek ilk defa duydumCanim biraz gec olmus ama memlekette tatildeyim pek nete giremiyorum. Simdi gördüm mesajini. Bizimde ileri hareketli sperm nerdeyse hic yoktu ve sekil bozuklugu vardi ilk deneme negatifti ikinci pozitif. Ama ilkinde benim merkez imsi yontemini uygulamamis. Ikincisinde israrla ben istedim sende bu konuyu merkezine iyice sor israrli ol. Sonrasi da Rabbimin takdiri ile olur insallah
Opun ne zaman yapıldı canım bide ne rahatsızlığın varMOMYS canım aynen benim de 21 yumurta toplandı.15 tanesi olgunmus.ilk gün 8 tanesi dollenmisti.bugün aradılar 6 tanesi bölünmüş. Ben de cghye gondermeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum.sayı giderek düşüyor. Senin kaç taneden 2 ye düştü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?