2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim nasilsin bizim topigede girmiyosun merak ettim. Nasil gidiyo hersey yolundadir insallah. Allaha emanet.
Iim cnm saol evet sayfaya giriyorum bakip cikiyorum pem aktif degilim artik
Hayat ayni devam ediyor iste tatile cikicaz kismetse onun telasindayim gerisi ayni..sen nasilsin inslh tedaviniz guzel ve olumlu sonuclanacak dua ediyorum hep..

Ayy yesinler minik kizi.masallah cnm ii olsun dedigin gibi o ii sizde iisiniz bende iim sukur sicaklarla ugrasiyoruz iste..

Canimm sevindim iyi olmana..ohh guzel bi tatilden sonra insallah bebisinzde gelir. Bizde murat hocaya gittik biliyosndr.bakalim insallah Allah guzel kapilar acar hepimize. Iyi tatiller guzelce dinlen hersey cok guzel olacak :)

canım Allah gönlüne göre versin ne emişler anasına bak kızını al illa ki datludur:) sağlıkla doğsun büyüsün inşallah. ben de 3. tedavime başladım bu arada tahmini program pazar opu cuma transfer tabi 5 e giderse embribebişler

MAŞALLAH KIZINADA SANADA

BENDE AYNI SENİN GİBİ NORMAL DOĞUM İSTİYORUM İNŞALLAH NASİP OLUR SAĞLIKLA VAKTİ ZAMANINDA GELİR EVLATLARIMIZ

Canimm sevindim iyi olmana..ohh guzel bi tatilden sonra insallah bebisinzde gelir. Bizde murat hocaya gittik biliyosndr.bakalim insallah Allah guzel kapilar acar hepimize. Iyi tatiller guzelce dinlen hersey cok guzel olacak :)
evet kafa dağıtmak ii gelecek ... biliyorum cnm inşl rabbimin izniyle dr size vesile olup allahın izniyle evladınıza kavusursun....

sağlıkla inşlh gönlünden geçen gibi doğum edersin kızçeni kucağına alırsın....

Aminnn canimmm insallah Allah hepimize nasip eder

Sizi cok iyi anliyorum. ben de esimin annesiyle birlikte yasiyoruz. Ilk basta ben de annesinin bana yaptiklarini anlatiyordum. tamam tamam diyordu, hicbirsey soylemiyordu ona. daha sonra beni elestirmeye basladi. simdi ben annesiyle ilgili birsey soylemiyorum. kadinin bana yaptiklarini kendisi gormeye basladi. erkekler annelerine cok duskun oluyorlar. annelerinin yaptigi haksizligi bilmelerine ragmen gelinin elestirisini Kabul edemiyorlar. kredi olayini hic acmayin. unutun . esiniz annesine para gonderecekse gondersin. ne zaman para gonderecekse 1 hafta oncesinde eve birseyler aldirin. para olmazsa neyi gonderecek.kardesiniz hakli. birkac gun evden uzaklasmak sorunlardan uzaklasmak demek. sanslisiniz anneniz 5 dakika uzaklikta. lutfen sorunlarinizi annenizle konusun. esinizle degil. eslere herseyi soylemek gerekmez. bilmesi gerektigi kadar bilecek.

Teşekkür ederim canım inanın tüp bebek başarısızlığını daha hazmedemedim dondurulmuş embriyo da yok herşeye baştan başlamak çok zor.

Merhaba Güldencim maşallah güzel güzel ilerliyor bebişimiz
Bi denk gelemiyorum sana forumda yine geç kalmışım
Bizde 2adet embriyoyu Cgh e gönderip dondurduk 21embriyodan 2 tanesi kaldı hayırlısı Hakkımızda biri 5biri 6. Gün umarım sağlıklı gelirler zira alternatif kalmadı elimiZde
Embriyo kaliteleri içinde 3 B ve 5b dediler nasıl bu kaliteler bilgisi olan var mı arkadaşlar

merhaba kızlar eşinde sperm sayı ve hareketinde problem olup tüp bebeği tutanlar var mı?

Canim biraz gec olmus ama memlekette tatildeyim pek nete giremiyorum. Simdi gördüm mesajini. Bizimde ileri hareketli sperm nerdeyse hic yoktu ve sekil bozuklugu vardi ilk deneme negatifti ikinci pozitif. Ama ilkinde benim merkez imsi yontemini uygulamamis. Ikincisinde israrla ben istedim sende bu konuyu merkezine iyice sor israrli ol. Sonrasi da Rabbimin takdiri ile olur insallah

MOMYS canım aynen benim de 21 yumurta toplandı.15 tanesi olgunmus.ilk gün 8 tanesi dollenmisti.bugün aradılar 6 tanesi bölünmüş. Ben de cghye gondermeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum.sayı giderek düşüyor. Senin kaç taneden 2 ye düştü?

Benim 31 adet toplandı 21 adetembriyom oldu 3. Gün halen 21 taneydiler ama ne olduysa 4.gün oldu elimizde 2 tane kaldı Şükürler olsun
5. Gün 1 tane donduruldu ve Cgh e gitti 4 adet takip edilen vardı sadece biri devam etti 6.gün oda Cgh e gitti ve dondurduk ne yazıkki benim embriyolarım cok oluyor ama dayanıklı olmuyor dua ediyorum inşallah bu ikisi sağlıklı gelsin inşallah yani sayının hiç Önemi yok sağlıklı ve dayanıklı olmaları Lazım canım hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
canım ne demek istediğini anlayamadım merkez imsi yöntemi ne demek ilk defa duydum

Opun ne zaman yapıldı canım bide ne rahatsızlığın var

Ben 34 yaşındayım yaşda önemli sen kaç yaşındasın

Canım ya o kadar zor ki.yuregim agzimda bekliyorum aramalarını.sürekli gözüm tlfnda.WC ye bile tlfnla gidiyorum ya ararlarsa da duymazsam diye bi oncekinde benim 3 tane gönderildi cghye ama malesef geldi.tekrar aynısı olursa diye çok korkuyorum.

29 yaşım. Sorun esimde.hareket sayı morfoloji skinti. Rabbim ol derse olacak.o kadar aciziz ki.elimizden duadan başka bi şey gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…