2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar Cgh sonucu internet te 24 saatte çıkar yazıyor bana 20 gün dendi anlamadım yaa farklı bilimi yapılacak hiç bir yerde 20 gün yazmıyor

Canım benim ilki de iki hafta da çıkmıştı. Bana da 15 20 gün denmişti.
Senin ilk denemen mi

29 yaşım. Sorun esimde.hareket sayı morfoloji skinti. Rabbim ol derse olacak.o kadar aciziz ki.elimizden duadan başka bi şey gelmiyo

Bence sen içini ferah tut sende sıkıntı yoksa ve erkekle de ağır bir problem yoksa hemen hamile kaldı Arkadaşlarım Yaşında genç doğru ellerde bence senin şansın çok yüksek canım nerde yaptırıorum tedavini

Canım iki defa denedik olmadı.3.su yarım kaldı genetikte temiz gelmediği için.bu 4..e haliyle korkuyorum.Acıbadem maslakta.

Hangi merkezde yaptiriyosun? Kaç gün oldu gondereli?
Çarşamba biri gönderildi perşembede diğeri bir iki gün oldu yani haftaya kadar bekliycez bakalım benimde bu sefer garip bi iyimserlik var içimde inşallah sonu güzel olur
Hepimiz için inşallah

İnşallah canım.daha önce göndermiş miydin? Bi de kaçıncı denemen?
Benim ikinci gün canım.ödüm kopuyo inan.

İnşallah canım.daha önce göndermiş miydin? Bi de kaçıncı denemen?
Benim ikinci gün canım.ödüm kopuyo inan.
Gönlünü ferah tut canım cok zor biliyorum ama olacak olanın önüne geçemiyor insan hırpalama kendimi hayırlısı de kaç tane kaldı şimdi
Daha öncekilerde 5.güne kaçı gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…