Canım 20 gün demişlerdi ama yanlışmış 1 haftada çıkıyormuş yeni öğrendimKaç gün oldu cghye gonderelim? Ne zaman çıkarmış sonuçlar?
29 yaşım. Sorun esimde.hareket sayı morfoloji skinti.Rabbim ol derse olacak.o kadar aciziz ki.elimizden duadan başka bi şey gelmiyo
Ben Acıbadem Maslak Bülent hoca da canımHangi merkezde yaptiriyosun? Kaç gün oldu gondereli?
Çarşamba biri gönderildi perşembede diğeri bir iki gün oldu yani haftaya kadar bekliycez bakalım benimde bu sefer garip bi iyimserlik var içimde inşallah sonu güzel olurHangi merkezde yaptiriyosun? Kaç gün oldu gondereli?
Anmam aynı yerdeyiz kaçıncı günü embriyoların canımCanım iki defa denedik olmadı.3.su yarım kaldı genetikte temiz gelmediği için.bu 4..e haliyle korkuyorum.Acıbadem maslakta.
Benim ilk Cgh im ama 5. Denemem bi haftada çıkıyormuş canımCanım benim ilki de iki hafta da çıkmıştı. Bana da 15 20 gün denmişti.
Senin ilk denemen mi
Gönlünü ferah tut canım cok zor biliyorum ama olacak olanın önüne geçemiyor insan hırpalama kendimi hayırlısı de kaç tane kaldı şimdiİnşallah canım.daha önce göndermiş miydin? Bi de kaçıncı denemen?
Benim ikinci gün canım.ödüm kopuyo inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?