Sordum canım ben hatta embriyolaglardan biri bana Detaylı gen Taraması deyince kafam iyi karıştı Amerika'da bi Yöntem var sadece Dünya'da orda yapılıyor tüm genlere bakılıyor ama korkunç Pahalı o sandım önceAma merkez neden o kdr uzatiyo? Arayıp sordun mu onlara?
6 tane kaldı canım.bi oncekinde 5.güne 1 tane gelmişti iki tane de 6.gün vardı işte.toplam 3 tane gondermistik.
Bu arada merkezle konuştun mu su bi hafta mi 20 gün mu işini?
EE son olarak bi hafta km dedi 20 mi?
Evet canım hepsinde de skinti çıkmıştı.eşimin de benim de genetik herhangi bi sorunumuz çıkmadı.
canım ne demek istediğini anlayamadım merkez imsi yöntemi ne demek ilk defa duydum
Bizim sorun esimde canım.yumurtaların için hiç bi şey demedi kötü, kalitesiz falan diye.hiç hamile kalmadim ben
Arkadaşlar Merhabalar.
Ben 26 .haziranda yumurta toplama işlemine girdim
30 Haziranda transferim oldu.
Sonuç pozitifti ama 14 Temmuz şiddetli kanama ve parça geldi.
Doktor erken düşük dedi ve dinlenmemi istedi ve bir sonraki adette kontrole gel dedi.
Şimdi bugün tam 30 gün oldu ve adetim olmadı daha. Bu ay adet olmama olasılığı var mıdır?
Doktoru aramaya çekindim, adetim olmuyor normal mi diye sormak abes geldi bir an.
Sizce çok beklemem gerekiyor mu, çünkü başka ildeyim ve gideceğim günü ayarlamaya çalışıyorum.
Bu hafta için ayarlamıştım kendimi ama olmadı. Normalde Çarşamba günü adet olmalıydım.
Canım hayırlısı hakkında normalde düzenli sanırım reglin ama bir öncekinde farklı bir durum yaşamışsın Muhtemelen tarih ondan şaşıyor yarın falan bi ara istersen doktorunu 5ila 10 güne kadar bekliyorlar sanırım gecikmeyi
Ya geçen hafta adet olacakmışım gibi kasıklarım hafif ağrıdı dedim zamanında gelecek ama geçti 2-3 günün sonunda. Dün ve bugün yine ağrı var hafif ara ara sanki adet olmuşum gibi de akıntım. Bir ara hiç bir tık bir bakıyorum şimdi olacağım diyorum. Kontrole gitmek için sabırsızlanıyorum. Rahim toparlandıysa tekrar deneyeceğiz çünkü tüp bebeği. Ama işte zaman uzadıkça hevesim kalmıyor bazen soğuyorum o yüzden ara vermeden istiyorken tekrar deneyeyim diyorum.
Kısmet artık hafta sonu gelecek mi kırmızılar.
Merhaba canım öncelikle tedavin olumlu sonuçlanır inşallah Allah yardımcın olsun. sende bülent hocanın hastası olduğun için bir şey sormak istiyorum histereskopi yapıldı mı bilmiyorum ama yapildiysa bilgin vardır muhtemelen histereskopi ile transfer arasında ne kadar süre oluyor? Aynı ay mı yapılıyor acaba biliyor musun?İşte canım ölçülemediği için demiyorlar banada demiyorlar ben kendi kendime öyle olduğunu düşünüyorum çünkü erkek de çok büyük bir sorun olmadığı sürece yumurta kalitesi de iyiyse oluyor hamilelik sağlıklı bir şekilde tabi imsiyle büyütüp sağlıklı olanı seçip mikro enj Yapılıyor
Ben aşılamada bile kaldım ama kalbi durdu bebeğimin sağlıksız bir evlatla sınamıyor Rabbim bizi belkide gözünün önünde elinden bişi gelmemesi daha acı sonuçta yinede tabi Allahtan Ümit kesilmiyor
Ahh keşke ama sanmıyorum imkasıza yakın normal yoldan sanırım.. Ptesi gününe kadar bekleyeyim ondan sonra burda bi doktora giderim belki. strese girdim niye olmadı diye.Gećmiş olsun cnm. .düşük sonrası adet düzensizliği olabiliyor vücut kendini toparlayana kadar. .ama sen birde gebelik testi yap hamile de olabilirsin. .Bazı bünyede böyle de oluyor düşüğün hemen akabinde gebe kalınabiliyor
Ahh keşke ama sanmıyorum imkasıza yakın normal yoldan sanırım.. Ptesi gününe kadar bekleyeyim ondan sonra burda bi doktora giderim belki. strese girdim niye olmadı diye.
Aynen bir de boş yere umutlanmak istemiyorum. Eşim hala vitamin takviyesi alıyor biz bu ay da doğal yoldan denedik benden çok eşim inanıyor olabilir diye o yüzden ben pek inanmasam da onun için bu ay özen gösterdim, hayırlısı dediğin gibi imkansız diye bir şey yok yumurtaya can veren Ya Rabbim bir bebekte bize veriri belki mücizevi şekilde.İmkansız diye bir şey yok ki. .çok örneği var bunun. .ama biz kendimizi o kadar inandırmışız ki gebe kalamıycağımıza sende haklısın :)
kızlarr ben dün iğnelerime başladımmm :) çok heyecanlıyım
teşekkürler inşallah. herşeyin hayırlısıTedavin hayirli olsun cnm. .
selam ben de başlamak için gün sayıyorum. inşallah hayırlısıyla başlarım.kızlarr ben dün iğnelerime başladımmm :) çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?