2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

6 tane kaldı canım.bi oncekinde 5.güne 1 tane gelmişti iki tane de 6.gün vardı işte.toplam 3 tane gondermistik.
Bu arada merkezle konuştun mu su bi hafta mi 20 gün mu işini?

Ama merkez neden o kdr uzatiyo? Arayıp sordun mu onlara?
Sordum canım ben hatta embriyolaglardan biri bana Detaylı gen Taraması deyince kafam iyi karıştı Amerika'da bi Yöntem var sadece Dünya'da orda yapılıyor tüm genlere bakılıyor ama korkunç Pahalı o sandım önce
diyorum bu rakamlara olmaz ama yani her kafadan bi ses çıkmış en doğrusunu Neslihan Hanım'dan öğrendim süper wallahi Neslihan hanım konuya hakim tak tak cevaplıyor beni arayın. Diyor Sağolsun bıkmadan çok Sabırlı bir şekilde sorularımı cevaplıyor helal olsun wallahi ne diyim

Canım şimdi Cgh e Gönderilen bebeklerimiz için zaman zaman yoğunluğa bağlı olarak sıra bekleyebiliyormuşuz buna bağlı olarak Değişiyor yani süre Kaygı zaten duymuyorum güveniyorum ondan bu rahatlığım herhalde ama insan merak ediyor.

6 tane kaldı canım.bi oncekinde 5.güne 1 tane gelmişti iki tane de 6.gün vardı işte.toplam 3 tane gondermistik.
Bu arada merkezle konuştun mu su bi hafta mi 20 gün mu işini?

O 3taneden hepsi mi kötü yaa Rabbim yardımcımız olsun hayırlısı Hakkımızda

Peki karyotipe analizleriniz nasıl eşinde bi sıkıntı çıkmışmıydı

EE son olarak bi hafta km dedi 20 mi?
Evet canım hepsinde de skinti çıkmıştı.eşimin de benim de genetik herhangi bi sorunumuz çıkmadı.

EE son olarak bi hafta km dedi 20 mi?
Evet canım hepsinde de skinti çıkmıştı.eşimin de benim de genetik herhangi bi sorunumuz çıkmadı.

Allah Allah mucize yaa işte
Şu yumurta kalitesi ölçülebilse ya da arttırılabilse keşke yumurtalarımızın kalitesi iyi değil bizim bence ondan böyle oluyor çünkü embriyo kalitesinin %80i yumurtaya ait bizimkiler dayanıksız olunca erkeği düzeltsende sonuç değişmiyor bakalım bizimde sizinki gibi gelebilir hayırlısı Hakkımızda hiç hamileliğin oldumu peki canım

Süre olayıda duruma göre Değişiyor minimum bir hafta maks 2 hafta oda herzaman olmuyormuş canım
gen taramasıda yapılmıyor bildiğimiz Cgh kromozomlara bakılıyor yani

Bizim sorun esimde canım.yumurtaların için hiç bi şey demedi kötü, kalitesiz falan diye.hiç hamile kalmadim ben

canım ne demek istediğini anlayamadım merkez imsi yöntemi ne demek ilk defa duydum

Canim normal yöntemle sperm secilirken 400 600 kat buyutuyorlar. Imsi yontemi ile sperm secilirken 4000 8000 kat buyutuluyor. Yani sekil bozuklugu olmayan daha saglikli kaliteli spermleri secebiliyorlar. Benim tüp bebek merkezim ilk denemede imsi yapmamis. Belki de o yuzden kaliteli embriyomuz olmadi. Ikincisinde israr ettik o yuzden uyguladilar. Umarum anlatabilmisimdir:)

Arkadaşlar Merhabalar.
Ben 26 .haziranda yumurta toplama işlemine girdim
30 Haziranda transferim oldu.
Sonuç pozitifti ama 14 Temmuz şiddetli kanama ve parça geldi.
Doktor erken düşük dedi ve dinlenmemi istedi ve bir sonraki adette kontrole gel dedi.
Şimdi bugün tam 30 gün oldu ve adetim olmadı daha. Bu ay adet olmama olasılığı var mıdır?
Doktoru aramaya çekindim, adetim olmuyor normal mi diye sormak abes geldi bir an.
Sizce çok beklemem gerekiyor mu, çünkü başka ildeyim ve gideceğim günü ayarlamaya çalışıyorum.
Bu hafta için ayarlamıştım kendimi ama olmadı. Normalde Çarşamba günü adet olmalıydım.

Bizim sorun esimde canım.yumurtaların için hiç bi şey demedi kötü, kalitesiz falan diye.hiç hamile kalmadim ben

İşte canım ölçülemediği için demiyorlar banada demiyorlar ben kendi kendime öyle olduğunu düşünüyorum çünkü erkek de çok büyük bir sorun olmadığı sürece yumurta kalitesi de iyiyse oluyor hamilelik sağlıklı bir şekilde tabi imsiyle büyütüp sağlıklı olanı seçip mikro enj Yapılıyor

Ben aşılamada bile kaldım ama kalbi durdu bebeğimin sağlıksız bir evlatla sınamıyor Rabbim bizi belkide gözünün önünde elinden bişi gelmemesi daha acı sonuçta yinede tabi Allahtan Ümit kesilmiyor

Canım hayırlısı hakkında normalde düzenli sanırım reglin ama bir öncekinde farklı bir durum yaşamışsın Muhtemelen tarih ondan şaşıyor yarın falan bi ara istersen doktorunu 5ila 10 güne kadar bekliyorlar sanırım gecikmeyi

Ya geçen hafta adet olacakmışım gibi kasıklarım hafif ağrıdı dedim zamanında gelecek ama geçti 2-3 günün sonunda. Dün ve bugün yine ağrı var hafif ara ara sanki adet olmuşum gibi de akıntım. Bir ara hiç bir tık bir bakıyorum şimdi olacağım diyorum. Kontrole gitmek için sabırsızlanıyorum. Rahim toparlandıysa tekrar deneyeceğiz çünkü tüp bebeği. Ama işte zaman uzadıkça hevesim kalmıyor bazen soğuyorum o yüzden ara vermeden istiyorken tekrar deneyeyim diyorum.
Kısmet artık hafta sonu gelecek mi kırmızılar.

Gećmiş olsun cnm. .düşük sonrası adet düzensizliği olabiliyor vücut kendini toparlayana kadar. .ama sen birde gebelik testi yap hamile de olabilirsin. .Bazı bünyede böyle de oluyor düşüğün hemen akabinde gebe kalınabiliyor

Merhaba canım öncelikle tedavin olumlu sonuçlanır inşallah Allah yardımcın olsun. sende bülent hocanın hastası olduğun için bir şey sormak istiyorum histereskopi yapıldı mı bilmiyorum ama yapildiysa bilgin vardır muhtemelen histereskopi ile transfer arasında ne kadar süre oluyor? Aynı ay mı yapılıyor acaba biliyor musun?

Ahh keşke ama sanmıyorum imkasıza yakın normal yoldan sanırım.. Ptesi gününe kadar bekleyeyim ondan sonra burda bi doktora giderim belki. strese girdim niye olmadı diye.

Ahh keşke ama sanmıyorum imkasıza yakın normal yoldan sanırım.. Ptesi gününe kadar bekleyeyim ondan sonra burda bi doktora giderim belki. strese girdim niye olmadı diye.

İmkansız diye bir şey yok ki. .çok örneği var bunun. .ama biz kendimizi o kadar inandırmışız ki gebe kalamıycağımıza sende haklısın :)

İmkansız diye bir şey yok ki. .çok örneği var bunun. .ama biz kendimizi o kadar inandırmışız ki gebe kalamıycağımıza sende haklısın :)
Aynen bir de boş yere umutlanmak istemiyorum. Eşim hala vitamin takviyesi alıyor biz bu ay da doğal yoldan denedik benden çok eşim inanıyor olabilir diye o yüzden ben pek inanmasam da onun için bu ay özen gösterdim, hayırlısı dediğin gibi imkansız diye bir şey yok yumurtaya can veren Ya Rabbim bir bebekte bize veriri belki mücizevi şekilde.
Ama yine de ben %99 olumsuz düşüneyim ki hayal kırıklığı olmasın. Ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…