Bizim sorun esimde canım.yumurtaların için hiç bi şey demedi kötü, kalitesiz falan diye.hiç hamile kalmadim ben
Hayırlısı olsun canım sonu güzel olsun inşallahkızlarr ben dün iğnelerime başladımmm :) çok heyecanlıyım
Kızlar inanmıyorum hala daha ama 12 yıl aradan ve 5 tüp bebek denemesi sonrası hamileyim bugün eşimle hayatımızın şokunu yaşıyoruz inanamadık nasıl olur diye rabbimin mucizeleri işte sabah idrarda baktım inanamadım bidaha yaptım garentilemek için kanda baktırdım 2794 beta hcg çıktı eşimle birlikte şoklara girdik valla ne yapacağımızı şaşırdık yıllar bizden üç bebek aldı hep kucağım boş kaldı inşallah kendiliğinden gelen mucizem ömrü uzun sağlıklı hayırlı bi evlat olur inancımızı hiç bir zaman kaybetmedik hep elimi rabbime açıp istedim ve sonunda hamile kalabildim rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin
maşallah ne güzel bir mucize.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin.sizin problem neydi?farklı birşey kullandınız mı son aylarda.ne güzel bizlere umut oluyorsunuz.ayrıntı yazarsanız daha çok sevineceğiz.Rabbim devamını nasip eylesin size...Kızlar inanmıyorum hala daha ama 12 yıl aradan ve 5 tüp bebek denemesi sonrası hamileyim bugün eşimle hayatımızın şokunu yaşıyoruz inanamadık nasıl olur diye rabbimin mucizeleri işte sabah idrarda baktım inanamadım bidaha yaptım garentilemek için kanda baktırdım 2794 beta hcg çıktı eşimle birlikte şoklara girdik valla ne yapacağımızı şaşırdık yıllar bizden üç bebek aldı hep kucağım boş kaldı inşallah kendiliğinden gelen mucizem ömrü uzun sağlıklı hayırlı bi evlat olur inancımızı hiç bir zaman kaybetmedik hep elimi rabbime açıp istedim ve sonunda hamile kalabildim rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin
Ayy inanmıyorum canım ya hayırlı olsun okurken çok duygulandım tüylerim diken diken oldu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun en kısa sürede :) Rabbimden ümit kesilmez hiç bir zaman.Kızlar inanmıyorum hala daha ama 12 yıl aradan ve 5 tüp bebek denemesi sonrası hamileyim bugün eşimle hayatımızın şokunu yaşıyoruz inanamadık nasıl olur diye rabbimin mucizeleri işte sabah idrarda baktım inanamadım bidaha yaptım garentilemek için kanda baktırdım 2794 beta hcg çıktı eşimle birlikte şoklara girdik valla ne yapacağımızı şaşırdık yıllar bizden üç bebek aldı hep kucağım boş kaldı inşallah kendiliğinden gelen mucizem ömrü uzun sağlıklı hayırlı bi evlat olur inancımızı hiç bir zaman kaybetmedik hep elimi rabbime açıp istedim ve sonunda hamile kalabildim rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin
Canım burda ilk sayfadan beri varım kasım ayında tüp bebek yaptım martta transfer edildi egunal arkadaşla aynı zamanda benim kimyasal gebelik oldu rahimde yapışıklık varmış haziranda histeroskopi yapıldı ve açıldı üstünede hamile kaldım son adet tarihim 15 temmuzMaşallahhhh
MuciZen seni hiç bırakmasın canım Rabbim büyük zamanı şimdi gelmiş demekki
Sizde Teşhis neydi peki bilinmeyen miydi maşallah Beta da yüksek çok mu geçti üstünden
Canım çok sağolun allah inşallah tamamına erdirir isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin ben 12 yıldır uğraşıyorum 5 tüp bebek denedim üç tane 5 5.5 aylık bebeklerimi erken doğumla kaybettim bu yolda dr lardan hiç çıkmadım başımdan öyle olaylar geçtiki önceki sayfalarda paylaşmıştım yılmadım rabbimden hep istedim beta hcg 2794 çıktı bugün acilde tahlil yaptım 15 temmuzda son adet tarihim dr .a henüz görünmedim yarın giderimAyy inanmıyorum canım ya hayırlı olsun okurken çok duygulandım tüylerim diken diken oldu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun en kısa sürede :) Rabbimden ümit kesilmez hiç bir zaman.
Canım başınız sağolsun çok zor süreçler yasamissin inşallah bebisini kucağına aldığında Rabbim acılarını unutursun sana, şu an 4.tüpbebek denemesindeyim yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum hepimize umut oldun inşallah sıkıntısız bir şekilde devam eder gebeliğin,doktora gidince güzel haberlerini bizimle paylaşirsan sevinirim.Canım çok sağolun allah inşallah tamamına erdirir isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin ben 12 yıldır uğraşıyorum 5 tüp bebek denedim üç tane 5 5.5 aylık bebeklerimi erken doğumla kaybettim bu yolda dr lardan hiç çıkmadım başımdan öyle olaylar geçtiki önceki sayfalarda paylaşmıştım yılmadım rabbimden hep istedim beta hcg 2794 çıktı bugün acilde tahlil yaptım 15 temmuzda son adet tarihim dr .a henüz görünmedim yarın giderim
anladım canım açıklaman için çok teşekkürler. bende ekim gibi yaptıracağım için öğrenmek istiyorum..Canim normal yöntemle sperm secilirken 400 600 kat buyutuyorlar. Imsi yontemi ile sperm secilirken 4000 8000 kat buyutuluyor. Yani sekil bozuklugu olmayan daha saglikli kaliteli spermleri secebiliyorlar. Benim tüp bebek merkezim ilk denemede imsi yapmamis. Belki de o yuzden kaliteli embriyomuz olmadi. Ikincisinde israr ettik o yuzden uyguladilar. Umarum anlatabilmisimdir:)
hadi bakalım hayırlısı canım hangi şehirdesin hastane nereye gidiyosun..kızlarr ben dün iğnelerime başladımmm :) çok heyecanlıyım
Kızlar inanmıyorum hala daha ama 12 yıl aradan ve 5 tüp bebek denemesi sonrası hamileyim bugün eşimle hayatımızın şokunu yaşıyoruz inanamadık nasıl olur diye rabbimin mucizeleri işte sabah idrarda baktım inanamadım bidaha yaptım garentilemek için kanda baktırdım 2794 beta hcg çıktı eşimle birlikte şoklara girdik valla ne yapacağımızı şaşırdık yıllar bizden üç bebek aldı hep kucağım boş kaldı inşallah kendiliğinden gelen mucizem ömrü uzun sağlıklı hayırlı bi evlat olur inancımızı hiç bir zaman kaybetmedik hep elimi rabbime açıp istedim ve sonunda hamile kalabildim rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin
Merhaba canım hayırlı olsun sım sıkı tutunsun meleklerin inşallah her güzel ilerlemiş inşallah öyle de devam etsin. Dondurulacak embriyon kaldı mı? Nerede yaptirmistin tedaviyi? Bu süreçte bol protein ağırlıklı beslen özellikle ilk 5 gün ananas kabak çekirdeği yemeyi ihmal etme, kendini yorma ancak çok da yatma benim naçizane fikrim :) tip makalelerinde de genelde böyle söylüyorlar. Güzel haberlerini bekliyorum. Sevgiler.Merhaba arkadaşlar nasılsınız 3 Ağustosta tedavim başladı gonal f ile yumurtalarım buyutuldu 12 ağustosta opu m gerçekleşti 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllenmiş 5. Gün embriyosu ile ile bugün yani 17 ağustosta transferim saat13:00 de gerçekleşti 28 ağustosta kanda beta hcg testi yapılacak
Merhaba canım hayırlı olsun sım sıkı tutunsun meleklerin inşallah her güzel ilerlemiş inşallah öyle de devam etsin. Dondurulacak embriyon kaldı mı? Nerede yaptirmistin tedaviyi? Bu süreçte bol protein ağırlıklı beslen özellikle ilk 5 gün ananas kabak çekirdeği yemeyi ihmal etme, kendini yorma ancak çok da yatma benim naçizane fikrim :) tip makalelerinde de genelde böyle söylüyorlar. Güzel haberlerini bekliyorum. Sevgiler.
Yap tabi canım tembelliği en çok biz hak ediyoruz o kadar işlem ve ilaçlardan sonra :) bende gonal-f kullanıyorum şu an inşallah olumlu sonuçlanır hepizinki, bende istanbul Acıbadem doktorum Prof Dr Bülent Traş, bu 4.tedavim ve inşallah son olur.Çok teşekkür ederim canım benim kısa protokol uygulandı kan tahlilleri ile başlandı gonal f iğne ve cetrotide iğne ile yumurtalarım buyutuldu 17 mm olmuş yumurtalarım 12 ağustosta opu oldum 13 yumurta toplanmış 9 tanesi çok kaliteli olarak döllenmiş 5.gun embriyosu olarak bugün transferim gerçekleşti doktorum 2tane yerleştirdim dedi diğerlerini dondurdular muhtemelen ben acıbadem adana prof.dr Volkan Noyan da tedavi oldum canım bu arada dediğin gibi ananas çok yiyorum protein besleniyorum öğlen sebze akşam protein ağırlıklı besleniyorum bol su içiyorum transferim bugün olduğu için yatıp dinleniyorum yarın ayaklanırım artık seviyorum tembellik yapmayı
inşallah sıkısıkı tutunur kuzuların.dua edelim bol bol.Rabbim pozitif sonuç alabilmeyi ve devamını nasip eylesin...Merhaba arkadaşlar nasılsınız 3 Ağustosta tedavim başladı gonal f ile yumurtalarım buyutuldu 12 ağustosta opu m gerçekleşti 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllenmiş 5. Gün embriyosu ile ile bugün yani 17 ağustosta transferim saat13:00 de gerçekleşti 28 ağustosta kanda beta hcg testi yapılacak
tedavin nasıl gidiyor cnm hangi aşamadasınYap tabi canım tembelliği en çok biz hak ediyoruz o kadar işlem ve ilaçlardan sonra :) bende gonal-f kullanıyorum şu an inşallah olumlu sonuçlanır hepizinki, bende istanbul Acıbadem doktorum Prof Dr Bülent Traş, bu 4.tedavim ve inşallah son olur.
Yap tabi canım tembelliği en çok biz hak ediyoruz o kadar işlem ve ilaçlardan sonra :) bende gonal-f kullanıyorum şu an inşallah olumlu sonuçlanır hepizinki, bende istanbul Acıbadem doktorum Prof Dr Bülent Traş, bu 4.tedavim ve inşallah son olur.
inşallah sıkısıkı tutunur kuzuların.dua edelim bol bol.Rabbim pozitif sonuç alabilmeyi ve devamını nasip eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?