slm arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı devlet hastanesinde deneyeniniz oldumu bana anlatabilirmisiniz acaba
kayserideyim canım ama nasıl araştırıcamı bilmiyorum bu konuda yorumda yok sayfada yok ama bi arkadaşımın yengesi gitmişti baya araştırmışlardı memnun kalmıştıCanım hangi ildesin çok iyi araştırmanı tavsiye ederim
Canim laburatuvarlarini arastir devlet hastanesinin ben ilk iki denemwmi devlette yaptim evet tum testleri yapiyolar ama dedigim gibi onemli olan laburatuvarkayserideyim canım ama nasıl araştırıcamı bilmiyorum bu konuda yorumda yok sayfada yok ama bi arkadaşımın yengesi gitmişti baya araştırmışlardı memnun kalmıştı
canım labaratuvarı nasıl araştırıcam bilmiyorum kiCanim laburatuvarlarini arastir devlet hastanesinin ben ilk iki denemwmi devlette yaptim evet tum testleri yapiyolar ama dedigim gibi onemli olan laburatuvar
Canim sorun ne sizde benim esimde sperm sayisi dusuk diye direk rapor verdiler asilamaya gerek duymadan soruna gore asilama veya tup bebek raporu veriliyo adetin ikinci gunu gidip muyane olup kan testi yaptiriyorsun hsg istiyorlar esinden kan ve sperm testi adetsiz muyane ve amh testi ben birbucuk ayda cikartmstim raporu ama istanbuldayim.ben sizin oradaki prosedur nasildir pek bilemiyorum hastanenin tup bebek teki basarisi laburatuvarlarinida az cok tahmin etmemize yardimci olur sankicanım labaratuvarı nasıl araştırıcam bilmiyorum ki
peki rapor çıkarmak uzun sürüyomu ben hiç aşılama yaptırmadım ama 4 5 kez gonal f kullandım bide negatif tüpbebek var özelde yaptırmıştım
canım inş hayırlı haberlerini yazarsın buraya süreç nasıl işledi anlatırmısın biraz. ben henüz başlamadığım için tedirginliklerim var malum çalışıyorum işten izin alma durumları falan şimdiden geriyo beni.Merhaba arkadaşlar nasılsınız 3 Ağustosta tedavim başladı gonal f ile yumurtalarım buyutuldu 12 ağustosta opu m gerçekleşti 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllenmiş 5. Gün embriyosu ile ile bugün yani 17 ağustosta transferim saat13:00 de gerçekleşti 28 ağustosta kanda beta hcg testi yapılacak
MOMYS amin canım.inşallah ikimizin de güzel gelir..
Canım çok çok sevindim adına. Ben de 2 tüp bebek denemesinin ardından , kendiliğinden gelen bi mucizeye sahip oldum. Rabb'ime binlerçe kez Şükürler olsun ki , mucizem 18 günlük olarak kucağımda şimdi. Inş sen de sağlıkla yavrumu kucağına alırsın canımmmmm..iKızlar inanmıyorum hala daha ama 12 yıl aradan ve 5 tüp bebek denemesi sonrası hamileyim bugün eşimle hayatımızın şokunu yaşıyoruz inanamadık nasıl olur diye rabbimin mucizeleri işte sabah idrarda baktım inanamadım bidaha yaptım garentilemek için kanda baktırdım 2794 beta hcg çıktı eşimle birlikte şoklara girdik valla ne yapacağımızı şaşırdık yıllar bizden üç bebek aldı hep kucağım boş kaldı inşallah kendiliğinden gelen mucizem ömrü uzun sağlıklı hayırlı bi evlat olur inancımızı hiç bir zaman kaybetmedik hep elimi rabbime açıp istedim ve sonunda hamile kalabildim rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin
Canım idrar testine güven olmaz. Daha önce bi çok kez yazdım , yine yazayım. 2 . Denememde test günü evde idrar testi Yaptım negatifti, aynı gün kan testinde 280 lerde çıkmıştı sonuç. Yaniiiiii ne demekmiş, idrara güven olmazzzz.... Hadi bi kan testi yap da bize bildir sonucu:)arkadaşlar, transferimin bugün 11. günü idrar testi yaptım ne yazık ki negatif, kan sonucunda durum değişebilir mi ? yaşayan var mı bu durumu
Igneleri kullanıyorum canım yarın kontrol var benim yumoslarin bir kısmı tam gelismemis yine inşallah kaliteli olur da bu sefer olumlu sonuç almayı nasip eder Rabbim.tedavin nasıl gidiyor cnm hangi aşamadasın
Canım gözün aydın, kavuşmuşsun yavruna. Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı biz isteyenlerin başınaCanım çok çok sevindim adına. Ben de 2 tüp bebek denemesinin ardından , kendiliğinden gelen bi mucizeye sahip oldum. Rabb'ime binlerçe kez Şükürler olsun ki , mucizem 18 günlük olarak kucağımda şimdi. Inş sen de sağlıkla yavrumu kucağına alırsın canımmmmm..i
cvp için tşk canım bizde sebepsiz infertil o yüzden aşılama olmam lazım hemde 2 kez ondan sonra rapor verceklermişCanim sorun ne sizde benim esimde sperm sayisi dusuk diye direk rapor verdiler asilamaya gerek duymadan soruna gore asilama veya tup bebek raporu veriliyo adetin ikinci gunu gidip muyane olup kan testi yaptiriyorsun hsg istiyorlar esinden kan ve sperm testi adetsiz muyane ve amh testi ben birbucuk ayda cikartmstim raporu ama istanbuldayim.ben sizin oradaki prosedur nasildir pek bilemiyorum hastanenin tup bebek teki basarisi laburatuvarlarinida az cok tahmin etmemize yardimci olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?