2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kayserideyim canım ama nasıl araştırıcamı bilmiyorum bu konuda yorumda yok sayfada yok ama bi arkadaşımın yengesi gitmişti baya araştırmışlardı memnun kalmıştı
Canim laburatuvarlarini arastir devlet hastanesinin ben ilk iki denemwmi devlette yaptim evet tum testleri yapiyolar ama dedigim gibi onemli olan laburatuvar

arkadaşlar, transferimin bugün 11. günü idrar testi yaptım ne yazık ki negatif, kan sonucunda durum değişebilir mi ? yaşayan var mı bu durumu

Canim laburatuvarlarini arastir devlet hastanesinin ben ilk iki denemwmi devlette yaptim evet tum testleri yapiyolar ama dedigim gibi onemli olan laburatuvar
canım labaratuvarı nasıl araştırıcam bilmiyorum ki
peki rapor çıkarmak uzun sürüyomu ben hiç aşılama yaptırmadım ama 4 5 kez gonal f kullandım bide negatif tüpbebek var özelde yaptırmıştım

Canim sorun ne sizde benim esimde sperm sayisi dusuk diye direk rapor verdiler asilamaya gerek duymadan soruna gore asilama veya tup bebek raporu veriliyo adetin ikinci gunu gidip muyane olup kan testi yaptiriyorsun hsg istiyorlar esinden kan ve sperm testi adetsiz muyane ve amh testi ben birbucuk ayda cikartmstim raporu ama istanbuldayim.ben sizin oradaki prosedur nasildir pek bilemiyorum hastanenin tup bebek teki basarisi laburatuvarlarinida az cok tahmin etmemize yardimci olur sanki

[QUlif_ipek, post: 42215516, member: 651895"] MOMYS caniiimm..aradılar bugün tekrar.4 tane gelişmiş.. Çok çok sevindim.dün çok üzülmüştüm.. İnşallah cghden de temiz gelirler ve bizi anne yaparlar..Rabbimin izniyle tabi..[/QUOTE]

Ahh canimcokkk sevindim yasasınınnn inşallah güzel geleceek

canım inş hayırlı haberlerini yazarsın buraya süreç nasıl işledi anlatırmısın biraz. ben henüz başlamadığım için tedirginliklerim var malum çalışıyorum işten izin alma durumları falan şimdiden geriyo beni.
birde 2 tane koydu dedim dr için şu anda ben 1 tane koyabiliyorlar diye biliyorum yasa var demişlerdi öyle duymuştum. eğer yasa daha devrede değilse süper bişey :)

Canım çok çok sevindim adına. Ben de 2 tüp bebek denemesinin ardından , kendiliğinden gelen bi mucizeye sahip oldum. Rabb'ime binlerçe kez Şükürler olsun ki , mucizem 18 günlük olarak kucağımda şimdi. Inş sen de sağlıkla yavrumu kucağına alırsın canımmmmm..i

arkadaşlar, transferimin bugün 11. günü idrar testi yaptım ne yazık ki negatif, kan sonucunda durum değişebilir mi ? yaşayan var mı bu durumu
Canım idrar testine güven olmaz. Daha önce bi çok kez yazdım , yine yazayım. 2 . Denememde test günü evde idrar testi Yaptım negatifti, aynı gün kan testinde 280 lerde çıkmıştı sonuç. Yaniiiiii ne demekmiş, idrara güven olmazzzz.... Hadi bi kan testi yap da bize bildir sonucu:)

Canım gözün aydın, kavuşmuşsun yavruna. Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı biz isteyenlerin başına

cvp için tşk canım bizde sebepsiz infertil o yüzden aşılama olmam lazım hemde 2 kez ondan sonra rapor verceklermiş
seninki devlette yaptığındamı hamiş kaldın

Merhabalar,
ben iki kez tup bebek yaptirdim ve sonuc negatif.
tup bebekten sonra 3 agustosta adet oldum.
bugun 18 agustos ve yine adet oluyorum.
ne oldu bana? Neden 16 gune dustu adetim anlamadim.
Tup bebekten once 22 veya 24 gunde bir adet oluyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…