CNm sağ ol inşallah tek gebeliktir tabi hayırlısı bu kadar evlat hasreti çektik asla nankörlük yapmak istemem ama sağlık durumum bakmaya elverişli olmadığı için endişeliyim Allah isteyene versin inşallah belirtilerim daha transferin üçüncü günü yemeklerden iğreti oldum kokuları fazla almaya başladım mide bulantısı göğüste acıma şişme kasık ağrıları bende olabilecek her şey mevcuttu[/QUOTEbu arada bekleme süreci evimde kendimi çok yormadan ama eğilip kalkmadım iğneme gittim geldim anneme gittim geldim öle çok yatağa bağımlı kalmadım yani
gözün üzerinde kaş olmasııııııııııııııııı bebek var demekteşekkür ederim canım, aynen öyle, ilk denememde çok yatmıştım, o zaman insan daha stres oluyo
benim amh 0,49 çıkmıştı, çok geçmiş olsun yaşadığın şeye üzüldüm, kolay bir süreç değil gerçekten, Allah yardımcın olsun.
herkese günaydııııııınnn,
kızlar bugün benim 6. günüm, belirtilerimi söylüyorum.. ıııııııı... şeyyyyy, meselaaa şeyyyyyyy,,,,
mesela gözümün üstünde kaşım var
vücudumdaki her girinti ve çıkıntıyı belirtiye yorcak durumdayımgözün üzerinde kaş olmasııııııııııııııııı bebek var demekve kendimi aynanın önüne atarım gözümün üzerine bakmak için
inşşşşş güzel haberler alacak sın canımBende bugün yumilerle ilgili haber alacağım. İnşallah hayırlı haberler alır veririm sizede.
değerin kaç canımmYani tek embriyoda ikiz olma şansı olabilir mi diyosun Allah'ım isyan etmiim tabiki verirse kabulüm ama bana ne olur tek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin ve diğer tün evlat hasreti çekenlere
günaydın yarının annene adayıGünaydın kızlarrr
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrgünaydınlar iyi haftalar mutlu pazartesilerrrr
doğru yoldasınnnnnvücudumdaki her girinti ve çıkıntıyı belirtiye yorcak durumdayım
günaydın yarının annene adayı
inşşşşşşşşşşşAhaahhaha günaydınn
EN az benim kadar sende adaysın canım:)
İnşallah inşallah canım. Telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını söylüyorum bir yandan.inşşşşş güzel haberler alacak sın canım
Lovely35 kuzucum sanırım seninde 5.gün transferi olacak bugün 3.günümüz dilerim hepsi sağlıklı bi şekilde çoğalıyordur..
Kuzu benim bildiğim bugün 2. gün değil mi? 5. gün transferi olacaksa o zaman çarşamba mı transfer var demek oluyor bu?Lovely35 kuzucum sanırım seninde 5.gün transferi olacak bugün 3.günümüz dilerim hepsi sağlıklı bi şekilde çoğalıyordur..
opu ctesi olduysa bugün ikinci gun şekerim... inşallah sonuna kadar güzel haberler alırsın :)Kuzu benim bildiğim bugün 2. gün değil mi? 5. gün transferi olacaksa o zaman çarşamba mı transfer var demek oluyor bu?
inşşşş canım 5. gün olur ve seni anne yaparEvet canım embriyolog 5. gün transferi düşünüyorum dedi cts günü opudan sonra odama gelip ama pzts arayıp haklarında bilgi vericem dedi. Bende telefon bekliyorum.
güzellllll olacakkk inşşşşİnşallah inşallah canım. Telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını söylüyorum bir yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?