2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bu ar

gözün üzerinde kaş olmasııııııııııııııııı bebek var demek ve kendimi aynanın önüne atarım gözümün üzerine bakmak için

Yani tek embriyoda ikiz olma şansı olabilir mi diyosun Allah'ım isyan etmiim tabiki verirse kabulüm ama bana ne olur tek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin ve diğer tün evlat hasreti çekenlere
değerin kaç canımm

Lovely35 kuzucum sanırım seninde 5.gün transferi olacak bugün 3.günümüz dilerim hepsi sağlıklı bi şekilde çoğalıyordur..

F fantaaa merhabaaa hamileymişsin sanırım 1.2 sayfa geriyi okudum öyle anladımm ..
Tebrik ediyorumm.. Rabbim tamamına erdirsin... Kolay gebelıkle ve kolay bı dogumla kucagına al bebeklerını ınsallah:)

Lovely35 kuzucum sanırım seninde 5.gün transferi olacak bugün 3.günümüz dilerim hepsi sağlıklı bi şekilde çoğalıyordur..

Evet canım embriyolog 5. gün transferi düşünüyorum dedi cts günü opudan sonra odama gelip ama pzts arayıp haklarında bilgi vericem dedi. Bende telefon bekliyorum.

Evet canım embriyolog 5. gün transferi düşünüyorum dedi cts günü opudan sonra odama gelip ama pzts arayıp haklarında bilgi vericem dedi. Bende telefon bekliyorum.
inşşşş canım 5. gün olur ve seni anne yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…