- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
Teşekkür ederim canım yorumun için, test yaptırdım sonuç 6. 10 buna ne demeli :) sevinmek için çok erken biliyorum bu değer artar mı ????Canım idrar testine güven olmaz. Daha önce bi çok kez yazdım , yine yazayım. 2 . Denememde test günü evde idrar testi Yaptım negatifti, aynı gün kan testinde 280 lerde çıkmıştı sonuç. Yaniiiiii ne demekmiş, idrara güven olmazzzz.... Hadi bi kan testi yap da bize bildir sonucu:)
yaşayan ben değilim ama duyduklarım var.kan tahlili daha kesin sonuç verir.6 aylık hamile olup idrar testinde negatif gören olmuş.ümidinizi kaybetmeyinarkadaşlar, transferimin bugün 11. günü idrar testi yaptım ne yazık ki negatif, kan sonucunda durum değişebilir mi ? yaşayan var mı bu durumu
Yok canim devlette ikiside negatif oldu bu ozelde yaptirdikcvp için tşk canım bizde sebepsiz infertil o yüzden aşılama olmam lazım hemde 2 kez ondan sonra rapor verceklermiş
seninki devlette yaptığındamı hamiş kaldın
canım inş hayırlı haberlerini yazarsın buraya süreç nasıl işledi anlatırmısın biraz. ben henüz başlamadığım için tedirginliklerim var malum çalışıyorum işten izin alma durumları falan şimdiden geriyo beni.
birde 2 tane koydu dedim dr için şu anda ben 1 tane koyabiliyorlar diye biliyorum yasa var demişlerdi öyle duymuştum. eğer yasa daha devrede değilse süper bişey :)
Canım benim doktorum bana kısa protokol uyguladı biliyosun yumurta çatlamama problemim vardı elimde kaynaklı değil...once gonal f iğne verdi doktorum akşam 5 de bu iğneyi oldum hergun sonra bu iğneye birde cetrotide iğne eklendi onu da 12 de oluyordum sabah yani bir günde 2adet iğnene oluyordum muayne günü yaklaştığında doktorum yumurtalarımın toplanabilecek buyukluğe geldiğini görünce ultrasonda 12ağustos ta opu günüme karar verdi o gün zaten son cetrotide iğnemi oldum ve o günün akşamı çatlatma iğnemi oldum bu arada tedavi başladığında folik asit kullanmaya başladım yumurta toplama işleminden 1gun önce iğne olmadım 12 ağustos çarşamba günü anestezi ile yumurta toplama işlemine girdim 13 yumurtam toplandı 9 tanesi çok iyi derecede döllenmiş hastaneden çıkmadan önce hemşire kullanacağım ilaçları yazmış bir kağıda bu ilaçlardan biri iğne adı progestan embriyonun tutunması için biri antibiotik hap adı tetradox diğeri yine hap estrofem oda tutunması için ve birde coraspirin verdi kan sulandırması için transfer gunume kadar bu ilaçları kullandım ...benim 5.gun embriyosuydu transfer gunum 17 ağustosta gerçekleşti doktorum yerleştirme işleminden sonra ekranda gösterdi embriyoyu nereye yerleştirdiğini sonra odama çıktım dinlenmek için 2-3 saat sonra doktorum odama geldi embriyo işleminin çok iyi geçtiğini 5.gune kadar gelen embriyomun nasıl bolunduğunu gösteren laboratuvar çıktısınıda getirmiş ben doktoruma kaç embriyo yerleştirdiniz diye sorduğumda 1 de arkadan arkadaş yolladım diye espri yaptı bugun tetradox antibiotik bitti daha kullanmayın dediler ama diğer ilaçlara devam ediyorum hergun 5de iğne olmaya gidiyorum arada konuşuyorum umitliyim çünkü içim kıpır kıpır sende bu sureci zorlanmadan atlatıcaksın inşallah canım ben her hastaneye gidişimde güle oynaya gittim arada duygulandım gozlerim doldu vs çok değişik bir duygu şimdi 28 Ağustosu bekliyorum beta hcg testi için
canım ne güzel herşey yolunda gitmiş inan adına çok sevindim. inş hayırlısıyla mucizen sana tutunur ve evladına kavuşursun. bizimde az bir zamanımız kaldı. eylül ilk haftası tatile çıkıcaz. ondan sonra başlıcaz. kafamız biraz rahat olsun istedik çünkü. inş bende senin gibi sorunsuz bir şekilde atlatırım bu sürec :)Canım benim doktorum bana kısa protokol uyguladı biliyosun yumurta çatlamama problemim vardı elimde kaynaklı değil...once gonal f iğne verdi doktorum akşam 5 de bu iğneyi oldum hergun sonra bu iğneye birde cetrotide iğne eklendi onu da 12 de oluyordum sabah yani bir günde 2adet iğnene oluyordum muayne günü yaklaştığında doktorum yumurtalarımın toplanabilecek buyukluğe geldiğini görünce ultrasonda 12ağustos ta opu günüme karar verdi o gün zaten son cetrotide iğnemi oldum ve o günün akşamı çatlatma iğnemi oldum bu arada tedavi başladığında folik asit kullanmaya başladım yumurta toplama işleminden 1gun önce iğne olmadım 12 ağustos çarşamba günü anestezi ile yumurta toplama işlemine girdim 13 yumurtam toplandı 9 tanesi çok iyi derecede döllenmiş hastaneden çıkmadan önce hemşire kullanacağım ilaçları yazmış bir kağıda bu ilaçlardan biri iğne adı progestan embriyonun tutunması için biri antibiotik hap adı tetradox diğeri yine hap estrofem oda tutunması için ve birde coraspirin verdi kan sulandırması için transfer gunume kadar bu ilaçları kullandım ...benim 5.gun embriyosuydu transfer gunum 17 ağustosta gerçekleşti doktorum yerleştirme işleminden sonra ekranda gösterdi embriyoyu nereye yerleştirdiğini sonra odama çıktım dinlenmek için 2-3 saat sonra doktorum odama geldi embriyo işleminin çok iyi geçtiğini 5.gune kadar gelen embriyomun nasıl bolunduğunu gösteren laboratuvar çıktısınıda getirmiş ben doktoruma kaç embriyo yerleştirdiniz diye sorduğumda 1 de arkadan arkadaş yolladım diye espri yaptı bugun tetradox antibiotik bitti daha kullanmayın dediler ama diğer ilaçlara devam ediyorum hergun 5de iğne olmaya gidiyorum arada konuşuyorum umitliyim çünkü içim kıpır kıpır sende bu sureci zorlanmadan atlatıcaksın inşallah canım ben her hastaneye gidişimde güle oynaya gittim arada duygulandım gozlerim doldu vs çok değişik bir duygu şimdi 28 Ağustosu bekliyorum beta hcg testi için
anladım canım demekki vakti zamanı gelmiş rabbimde nasip etmişYok canim devlette ikiside negatif oldu bu ozelde yaptirdik
Hayırlı olsun arkadaşlar tutunmuştur şu an inş Alice :) Bana da kısa protokol dendi ama bende çatlamama sorunu yok. Gonal f'e dün akşam başladım. Gonal f'e başladıktan kaç gün sonra yumurta toplandı canım?Canım benim doktorum bana kısa protokol uyguladı biliyosun yumurta çatlamama problemim vardı elimde kaynaklı değil...once gonal f iğne verdi doktorum akşam 5 de bu iğneyi oldum hergun sonra bu iğneye birde cetrotide iğne eklendi onu da 12 de oluyordum sabah yani bir günde 2adet iğnene oluyordum muayne günü yaklaştığında doktorum yumurtalarımın toplanabilecek buyukluğe geldiğini görünce ultrasonda 12ağustos ta opu günüme karar verdi o gün zaten son cetrotide iğnemi oldum ve o günün akşamı çatlatma iğnemi oldum bu arada tedavi başladığında folik asit kullanmaya başladım yumurta toplama işleminden 1gun önce iğne olmadım 12 ağustos çarşamba günü anestezi ile yumurta toplama işlemine girdim 13 yumurtam toplandı 9 tanesi çok iyi derecede döllenmiş hastaneden çıkmadan önce hemşire kullanacağım ilaçları yazmış bir kağıda bu ilaçlardan biri iğne adı progestan embriyonun tutunması için biri antibiotik hap adı tetradox diğeri yine hap estrofem oda tutunması için ve birde coraspirin verdi kan sulandırması için transfer gunume kadar bu ilaçları kullandım ...benim 5.gun embriyosuydu transfer gunum 17 ağustosta gerçekleşti doktorum yerleştirme işleminden sonra ekranda gösterdi embriyoyu nereye yerleştirdiğini sonra odama çıktım dinlenmek için 2-3 saat sonra doktorum odama geldi embriyo işleminin çok iyi geçtiğini 5.gune kadar gelen embriyomun nasıl bolunduğunu gösteren laboratuvar çıktısınıda getirmiş ben doktoruma kaç embriyo yerleştirdiniz diye sorduğumda 1 de arkadan arkadaş yolladım diye espri yaptı bugun tetradox antibiotik bitti daha kullanmayın dediler ama diğer ilaçlara devam ediyorum hergun 5de iğne olmaya gidiyorum arada konuşuyorum umitliyim çünkü içim kıpır kıpır sende bu sureci zorlanmadan atlatıcaksın inşallah canım ben her hastaneye gidişimde güle oynaya gittim arada duygulandım gozlerim doldu vs çok değişik bir duygu şimdi 28 Ağustosu bekliyorum beta hcg testi için
Canim zaten.ksa protokol adetin.ikinci gunu baslayan tedavi ye deniyo yumurtanin buyumesine bagli olarak 8 . 10.gun arasinda degisiyor igne kullanimi rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.saglikla hayirli evlatlar versin tum evlat hasreti cekenlereHayırlı olsun arkadaşlar tutunmuştur şu an inş Alice :) Bana da kısa protokol dendi ama bende çatlamama sorunu yok. Gonal f'e dün akşam başladım. Gonal f'e başladıktan kaç gün sonra yumurta toplandı canım?
Maşallah ne güzel ilerlemis sürecin sonuda güzel olsun inşallah
canım ne güzel herşey yolunda gitmiş inan adına çok sevindim. inş hayırlısıyla mucizen sana tutunur ve evladına kavuşursun. bizimde az bir zamanımız kaldı. eylül ilk haftası tatile çıkıcaz. ondan sonra başlıcaz. kafamız biraz rahat olsun istedik çünkü. inş bende senin gibi sorunsuz bir şekilde atlatırım bu sürec :)
Hayırlı olsun arkadaşlar tutunmuştur şu an inş Alice :) Bana da kısa protokol dendi ama bende çatlamama sorunu yok. Gonal f'e dün akşam başladım. Gonal f'e başladıktan kaç gün sonra yumurta toplandı canım?
Kızlar bi şey sorcam.histeroskopi ameliyatı alcam ama bazı arkadaşlar birden fazla olmuş sanırım.neden ki? Tek seferde ne problem varsa ortadan kaldırmiyolar mi?
Arkadaşlar transferimin 1 ve 2.günü ufak ufak lekelenme oldu kötü bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?