MOMYS NE ZAMAN ARARİZ DEDİLER?
inşallah canım genetik testimi yaptırdınız benim doktorum eşimle benim kan tahlillerimi incelemeye aldı gerek duymadı pgt ye ben de çok istemiştim o testi yaptırmak
çok iyi düşünmüşsünüz canım doktoruna sordunmu peki çünkü adana istanbul arası bayağı mesafe var uçak yada araba yolculuğu bişey yaparmı önce öğren bence. sakıncası yoksa da git tabi ailenle kafanı dağıt düşünme ne olacak diye. rabbim ol derse olacak demezse olmayacak. hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize..Maussem zaten sen ne zaman hazırsan o zaman başla öyle olunca daha hazır hissediyorsun kendini ve daha pozitif düşünüyorsun bende transferimi oldum eşim,annem ve ben rabbim ol dediyse olacak olan miniğimle istanbul'a gideceğiz inşallah yarın baba evime bi nevi tatil diyelim şile'de anneannemle dedemin evi var biraz moral toplıyım test gününü dusunmeyeyim diye evimden uzaklaşıyorum
çok iyi düşünmüşsünüz canım doktoruna sordunmu peki çünkü adana istanbul arası bayağı mesafe var uçak yada araba yolculuğu bişey yaparmı önce öğren bence. sakıncası yoksa da git tabi ailenle kafanı dağıt düşünme ne olacak diye. rabbim ol derse olacak demezse olmayacak. hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize..
oy kuzum inşallah hayırlı haberlerle gelirsinTabiiki özellikle sordum moussem ilk 3gun önemli dedi doktorum perşembe yola çıkabilirsiniz dedi şuanda yoldayız arabanın arkasında yatıyorum
oy kuzum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Tşk ederim cevabınız için. Birde ücret ne kadar tutuyor acaba ?ben konyada novafertile gidiyorum.doktorum ali sami gürbüz.memnunum doktorun, merkezin ilgisinden.diğer doktorlar da iyidir.tavsiye ederim.
Canım ben de konyadayım. Novafertil de Dilek Hanım ı kesinlikle öneririm. Ben orda dilek hanımda tedavi gördüm. Bebeğim tutundu fakat 10 haftalıkken kalbi durduğundan alındıben yeni bi tedavi için tekrar dilek hocama gitmiştim ki kızım bana tedaviye ihtiyaç duymadan kendiliğinden tutunmuş, Şükürler olsun. Ama ben yine de gebelik takibimi dilek hocama yaptırdım. Bugün 9 günlük kızım kucağımda , binlerce kez Şükürler olsun Rabbim herkese evladını bağışlasın inş. En yakın zamanda kızım biraz toparlanınca Dilek hocama kızımı götüreceğim, çünkü dilek hocam hastaneye bağlı olmadığı için Doğumu yaptıramadı.
Tşk. Ederim cevabınız için. Allah bağişlasin bebişinizi :) darısı başımıza..Canım ben de konyadayım. Novafertil de Dilek Hanım ı kesinlikle öneririm. Ben orda dilek hanımda tedavi gördüm. Bebeğim tutundu fakat 10 haftalıkken kalbi durduğundan alındıben yeni bi tedavi için tekrar dilek hocama gitmiştim ki kızım bana tedaviye ihtiyaç duymadan kendiliğinden tutunmuş, Şükürler olsun. Ama ben yine de gebelik takibimi dilek hocama yaptırdım. Bugün 9 günlük kızım kucağımda , binlerce kez Şükürler olsun Rabbim herkese evladını bağışlasın inş. En yakın zamanda kızım biraz toparlanınca Dilek hocama kızımı götüreceğim, çünkü dilek hocam hastaneye bağlı olmadığı için Doğumu yaptıramadı.
Tşk. Ederim. Biz de meram araştırmada başladık bakalım hayrlisi.ben konyada novafertile gidiyorum.doktorum ali sami gürbüz.memnunum doktorun, merkezin ilgisinden.diğer doktorlar da iyidir.tavsiye ederim.
Arkadaşlar sıs ne demek bilginiz varmı? Rahim filmi mi ? İnternette o kadar araştırdım tek bilgi yok. Dr.um pazartesi sıs diye yazmiş.meraktayim
Arkadaşlar sıs ne demek bilginiz varmı? Rahim filmi mi ? İnternette o kadar araştırdım tek bilgi yok. Dr.um pazartesi sıs diye yazmiş.meraktayim
elif_ipek
Allahhhhhhhh 2 embriyo mdan biri sağlıklı gelmiş allahım sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnnn
Gözün aydın canım çok sevindim transfer ne zaman olacakmış?elif_ipek
Allahhhhhhhh 2 embriyo mdan biri sağlıklı gelmiş allahım sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?