Tatlım hayırlı olsun şimdiden
Gözün aydın canım çok sevindim transfer ne zaman olacakmış?
Canim bende orda bir asilama bir normal birde dondurulmus tup bebek yaptirmistim . Nil hanim banada yapti sis. Korkulacak bisey degil inan. Normal muayene gibi. Spekulum takilip iceriye sivi ginderilerek myom polip varmi o kontrol ediliyor. Iki dk lik bir islem. Agri sanci yok. Halk arasinda sulu ultrason diye biliniyor genellde. Bende cok korkarak gitmistim. Arzu hanim kizmisti hatta arastirmayin arastirdikca stres oluyorsunuz diye.Arkadaşlar sıs ne demek bilginiz varmı? Rahim filmi mi ? İnternette o kadar araştırdım tek bilgi yok. Dr.um pazartesi sıs diye yazmiş.meraktayim
Amin canım insallahhh pazar ssbahi opum var sende Bülent hocanin hastasisin, hatırlıyorsan opudan sonra hangi ilaçları vermişlerdi sana?Canim daha Çokları darisi basina ınsallahhh
şimdi sıra histereskopi de perdeyi alacak hoca sonra transfer
Canım Ağrı kesici ve dostinex ben dondurdum canım transfer olmadı genetik beklediğimiz için ohss eğilimimde var bende çünkü şimdi bir sağlıklı bebişimiz var inşallah onu transfer ettireceğimAmin canım insallahhh pazar ssbahi opum var sende Bülent hocanin hastasisin, hatırlıyorsan opudan sonra hangi ilaçları vermişlerdi sana?
Bende ne kasık batması ne agrı nede baska birbelirti olmuştu.sadece göğüsüm acıdı.o da belirti değil kullandıgım crinon jeldrndi.onun için hiç belirti aramayın.herkesin çok farklı oluyor .hayırlısı olsun.Canııım inşallah eve geldik geç 3de bazı arkadaşların 3.gunde hep kasık batması oluyormuş bende hiç belirti yok
Hadi inşallah annecigine sımsıkı tutunsun canım.Canım Ağrı kesici ve dostinex ben dondurdum canım transfer olmadı genetik beklediğimiz için ohss eğilimimde var bende çünkü şimdi bir sağlıklı bebişimiz var inşallah onu transfer ettireceğim
Bende ne kasık batması ne agrı nede baska birbelirti olmuştu.sadece göğüsüm acıdı.o da belirti değil kullandıgım crinon jeldrndi.onun için hiç belirti aramayın.herkesin çok farklı oluyor .hayırlısı olsun.
Ben 9. Gunu test yapmıştım .396 çıkmıştı.şimdi ikizlere hamileyim. 5. Gın embriyosuysa 9. Gun bakabilirsin .Allah sana ve burda isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.Canım doğru diyorsun aslında ben belirti aramıyorum aksine korkuyorum bu sabahta adet sancısı gibi sancıyla uyandım irkildim transferimin 5.günü bugün
Ben 9. Gunu test yapmıştım .396 çıkmıştı.şimdi ikizlere hamileyim. 5. Gın embriyosuysa 9. Gun bakabilirsin .Allah sana ve burda isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
MOMYS caniiiiimmm mm çok sevindim inan.Rabbim tamamına erdirsin..umut oldun bana..
Canım ya Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini evet 5.gun embriyosu benimki bakalım inşallah tutar
Canım ya Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini evet 5.gun embriyosu benimki bakalım inşallah tutar
Ahh canım çok az kaldı heyecanla bekliyorum sonucunu inşallah Çifter Çifter gelsinler annesi
Canım doğru diyorsun aslında ben belirti aramıyorum aksine korkuyorum bu sabahta adet sancısı gibi sancıyla uyandım irkildim transferimin 5.günü bugün
4250 tutuyor tüm tedavi ilaçlar hariçTşk ederim cevabınız için. Birde ücret ne kadar tutuyor acaba ?
elif_ipek
Allahhhhhhhh 2 embriyo mdan biri sağlıklı gelmiş allahım sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnnn
Canim merhaba ben de transferden sonra pek belirti yasamadim. Ve simdi ikizlerime hamileyim ve sadece 10.gün kanda öğrendim idrar testi bile yapmadim Kendini strese sokma ve olacagina inan beslenmene dikkat et cok da yatma kendini yormadan evin icinde hareket edebilirsin. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah gönlündeki gerçek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?