2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar bende yaptircam tüp bebek nasipse nereyi tavsiye edersiniz oncesinde sonrasında nelere dikkat etmeliyim ve maaliyet konusunda da fikir verirseniz çok sevinirim.Rabbim hayırlı bir şekilde tattirsin inşallah bu duyguyu hepimize ve en onemlisi evladin varlığıyla da yokluğuyla da sinanmayalim inşallah

Gozun aydin mrb benimde iki embiryo dan 1 sağlıklı geldi ve ben histerokopi oldum bugün adet oldum ve transfer durecine girdim tedavide maslak Bülent hoca bol şans diliyorum

Canim aynı durumdayız nasıl heyecan yaptım anlatamam
sabirsizlikla bekliyorum guzel haberlerini nolur anlat surecini kac embriyodan kalan bu bebisin teshis ne konmustu yasin kac canim
ikimizde bulent hocadayiz kalbim durcak

Bende seni okuyunca çok heycanlandim.benim Hikayem 39 olcam eylülde 18 aylık evliyim ve bu kısa sürede üç düşük normal yolla. Bütün testler yapıldı esim ve bana hersey temiz kromozom temiz bende kan pıhtılaşma si çıktı. Sonra Bülent hocaya gittim perde gördü.
16 yumurta toplandı 11 dollendi.5 güne 2 tane geldi ve cgh den 1 tane temiz geldi.sukurler olsun. Yani yaştan dolayi yumurtada olan bir sorun sanırım.
Histerokopi mi 30 temmuzda oldum ve bu gün regl oldum da sokmedi daha şimdi bende Neslihan hanımı aradım sokmaz se pazartesi randevu var bakslim ne olcak uzun oldu ama macera devam ilk tüp bebek inşallah sağlıkla kucağıma ve tum cümlemize Rabbim nasip etsin sanada histerokopi ve sonrasında bol şans dilerim Rabbim yar ve yardımcın olsun

Aynen kanda pıhtılaşmam var rahimde perde var bu kadar olur 5. Güne 2 tane kaldı biri sağlıklı inanılır gibi değil bu kadar benzerlik ...
ben pko hastasıyım 34 yaşındayım 29 yaşından bu yana uğraşıyorum sen doğru adrese ilkinde gelmissin canim ben çok yanlış yerlerde para ve vakit harcamış im 4 aşılama 4 tup bebek denedim perdeyi gormemis ler inanılır gibi değil dilerim bu denememizde güzel sonuçlar aliriz allah yardımcımız olsun

Merhaba hayırlı olsun. Sizde sorun neydi.

Bu kadar olur benzerlik inşallah ikimiz içinde hersey güzel olur. Evet ben son dusugumu nisanda ysptim ve cok arastirdim soninda maslak ta ksrar kirdim Tabi korkular var nadil çözülecek tutunacak mi tek embiryo falan ama sağlıklı embiryo ve sağlıklı rahim umudumuz bu bakalım Rabbim nasip eylesin.

Normalde soktukten kaç gün sonra transfer oluyor cnm

Cnm sen nasılsın.? Gorunmuyorsun ne zamandır.sarıçiçekten haber var mı cnm?
İYİYİM CANIM GELİYORUM buraya kimse yok o yüzden yazmıyorum sarıçiçek iyiyidi canım en son konuştuğumuzda bebeklerin cinsiyetini öğrenmişti bir kız bir erkek miş iyiydi

İYİYİM CANIM GELİYORUM buraya kimse yok o yüzden yazmıyorum sarıçiçek iyiyidi canım en son konuştuğumuzda bebeklerin cinsiyetini öğrenmişti bir kız bir erkek miş iyiydi
Evet konumuz eskisi kadar hareketli değil,masallah çok sevindim sarıçiçege.

Normalde soktukten kaç gün sonra transfer oluyor cnm
Yarım gidicem ilaçlar verilecekmis sonra kontrole çağırıp rahim kalınlığı kontrol edilip eğer hersey normalse adet sonrası 18 gün sonra transfer yapılıyor.
İnşallah sağlıklı çözülür ve tutunur Rabbim sağlıklı kucağımiza almayi nasip eder.

tşk. ederim.. sanırım bu evet.. inş. kolay bi şekilde atlatırım..

amin canım hadi inşallah
bizim daha çok var eylül sonu histereskopi 1.5 ay sonra transfer kasimi bulacak
bir inci tanemiz var allahım ona can versin inşallah Rabbim ol der olur dualarım seninle canim inşallah hep birlikte sevinecegiz burda

çok tşk. ederim bilgi için. inş. hayrlısıyla sonuçlanır benımde.. evet ya tecrübeli biri ile konuşunca rahatlıyor insan.. peki hastaneden (meram eğitim ve araştırma) ve nil hanımdan memnun kaldınız mı acaba ? şuan hamilesiniz, inş. kucağınızada almak nasip olur. gebelik nerede oluştu sizin hangi merkez de ?

İnşallah inci tanelerimizi Rabbim korusun nasip eylesin tek olunca korktum sonrada dedimki 16 da bir şansım Rabbime emanet inşallah hamileligimi zi burdan paylaşır AMİN

Selam kizlar yumurta toplamadan sonra kasiklarda agrisi olan oldumu..Dün transferim oldu ama idrara cikarken sancim var doktora soledim tek doz bi antibiyotik verdi ama gecmedi bi turlu..

Amin canim. Hepimizin kucagi saglikli miniklerle dolar ins. Hastaneden en buyuk sikayetim iceriye ayni anda cok kisinin girmesiydi. Ama sanirim devlette bunun onune gecmek imkansiz.yoksa tedavi asamasinda cok sukur bir olumsuzlukla karsilasmadim. Ben medicanada basladim tekrardan tedaviye. Orda gebe kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…