inş. hayrlı sonuç alırsınız.. ilk deneme mi ?Dun transfer oldu canim 2.gun tranferi..
Evet saol canminş. hayrlı sonuç alırsınız.. ilk deneme mi ?
evet o birden çok kişinin içeri alınması can sıkıcı.özeliniz kalmıyor.. bende daha önce selçuklu hastanesine gittim bi süre. dr.um buraya yönlendirdi. nil hanımı da çok övdüler. iyi bi dr. olduğu için gidiyorum..ilk denememiz olacak zaten.. sizin dr.unuz kimdi medicana da aklımda bulunsun yine..Amin canim. Hepimizin kucagi saglikli miniklerle dolar ins. Hastaneden en buyuk sikayetim iceriye ayni anda cok kisinin girmesiydi. Ama sanirim devlette bunun onune gecmek imkansiz.yoksa tedavi asamasinda cok sukur bir olumsuzlukla karsilasmadim. Ben medicanada basladim tekrardan tedaviye. Orda gebe kaldim
evet o birden çok kişinin içeri alınması can sıkıcı.özeliniz kalmıyor.. bende daha önce selçuklu hastanesine gittim bi süre. dr.um buraya yönlendirdi. nil hanımı da çok övdüler. iyi bi dr. olduğu için gidiyorum..ilk denememiz olacak zaten.. sizin dr.unuz kimdi medicana da aklımda bulunsun yine..
bizde yolun başındayız bu ay başlıcaz..rahim duvarım inceymiş ona canım skıldı.. bakalım neler olacak.. zor bi süreç gerçekten..Evet saol canm
Selam kizlar yumurta toplamadan sonra kasiklarda agrisi olan oldumu..Dün transferim oldu ama idrara cikarken sancim var doktora soledim tek doz bi antibiyotik verdi ama gecmedi bi turlu..
Zormys gercekten bende tahmin etmemistim bole maddi manevi..Bizim esimdede bende de sorunlar var ve ust uste gelince yiprandim hep olmicak gibi hissediyorum nerdeyse..Ama arada bi icimde bi isik yaniyo yani umut hep var allah herkese nasip etsin saglkli evlat sahibi olmayibizde yolun başındayız bu ay başlıcaz..rahim duvarım inceymiş ona canım skıldı.. bakalım neler olacak.. zor bi süreç gerçekten..
bizde yolun başındayız bu ay başlıcaz..rahim duvarım inceymiş ona canım skıldı.. bakalım neler olacak.. zor bi süreç gerçekten..
Ay insallah iyiki aklima geldi site cok saolun ya rahatladim ciddenCanim olmazmi batma hemde ne batma bende çok zor idrara çıkıyorum başlarda ama sonra geçiyor canım
şimdiden boşuna kendini yıpratma bu olumsuz düşüncelerle.. inş. Rabbim nasip ederse olacaktır.. hayrlısını dileyelim..olmazsada üzülmez yok..tekrar tekrar denenecek.. 11. seferde olan duydum ben.. hayrlısıyla inş. iyi düşün iyi olsun..Zormys gercekten bende tahmin etmemistim bole maddi manevi..Bizim esimdede bende de sorunlar var ve ust uste gelince yiprandim hep olmicak gibi hissediyorum nerdeyse..Ama arada bi icimde bi isik yaniyo yani umut hep var allah herkese nasip etsin saglkli evlat sahibi olmayi
yok transfer olmadı daha, yeni başladık iki sefer gittim dr.a bi kontroller yapıldı genel işte, yarında sıs yapılcak.. benim 6.5 çıktı sanırım adete yakın zamanda. 9 iyi aslında.. 7nin üstünde olunca transfer yapılıyor diye biliyorum..9 10 11 falan daha iyi tabi .bence yetrliymiş seninki.. neden yapmadı ki.. nerde yaptırıyorsunuz ?Transfer oldumu canım rahim kalınlığı kaç olması lazım.
Benimde hep ince oluyo dondurduk ilk defa rahimde hazır olacak inşallah transferden önce
taze transferde kısa bi zaman kalıyo rahmin kalınlasmasi için benim 9 u geçmiyodu sanırım 12 nin üzeri olsun isteniyor
rahim kalınlığı yumurtanın tutunmasında etkili.. dr.un bişey demediğinie göre yeterli demek.. transferiniz oldu mu ?Bende bisey demediler kizlar rahim klainligi falan hic haberim yok..Prolaktin tsh fsh progesterona bakildi,rahim filmi cekilmisti zaten asilamadan once..Sonra asikamadan sonraki muayenede polip cikti engel deil die hemen tup bebege gectik..Bide rahim kalp seklindeymis
Oldu dun ama tutunma icin bi ilac verdj fitil progestan die gunde 3 kezrahim kalınlığı yumurtanın tutunmasında etkili.. dr.un bişey demediğinie göre yeterli demek.. transferiniz oldu mu ?
evet veriyorlar onu. inş. hayrlı sonuç alırsınız.. kaç embriyo yerleştirildi ?Oldu dun ama tutunma icin bi ilac verdj fitil progestan die gunde 3 kez
Tek canim yasakmis 35 yasindan kucuk olanlara tek embriyo oluyomusevet veriyorlar onu. inş. hayrlı sonuç alırsınız.. kaç embriyo yerleştirildi ?
benim tanıdığım biri ikiz sahibi oldu.. birden fazlada konabiliyor bildiğim kadarıyla..Tek canim yasakmis 35 yasindan kucuk olanlara tek embriyo oluyomus
yok transfer olmadı daha, yeni başladık iki sefer gittim dr.a bi kontroller yapıldı genel işte, yarında sıs yapılcak.. benim 6.5 çıktı sanırım adete yakın zamanda. 9 iyi aslında.. 7nin üstünde olunca transfer yapılıyor diye biliyorum..9 10 11 falan daha iyi tabi .bence yetrliymiş seninki.. neden yapmadı ki.. nerde yaptırıyorsunuz ?
benim tanıdığım biri ikiz sahibi oldu.. birden fazlada konabiliyor bildiğim kadarıyla..
Bende bisey demediler kizlar rahim klainligi falan hic haberim yok..Prolaktin tsh fsh progesterona bakildi,rahim filmi cekilmisti zaten asilamadan once..Sonra asikamadan sonraki muayenede polip cikti engel deil die hemen tup bebege gectik..Bide rahim kalp seklindeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?