2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhaba kızlar bende cuma günü dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım hamile olan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz?sürekli yattınız mı neler yediniz içtiniz :)

merhaba kızlar bende cuma günü dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım hamile olan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz?sürekli yattınız mı neler yediniz içtiniz :)
ben henüz transfer olmadım ama olanlardan biliyorum, sürekli yatmayın kan dolaşımınız azalır, günlük hayatınıza devam edin ağır işler yapmadan, ağır kaldırmadan, birkaç haftada ilişki yasaktı bildiğim kadarıyla..sağlıklı beslenme tabii..

Canim ben pek anlamam ama burdaki arkadaslardan bildigim kadariyla rahim icin histereskopi yapilmasini isteyebilir doktorun o konuyu konus mutlska kalp seklinde oldugu icin diyorum. Rahim kalinligi da ultrason muayenesi ile ölçülüyor doktorun soyler sana

ilkinde çok yatamadım hep ayaktaydım bunda da tedirginim napcamı bilemiyorum yemeğe ve wc ye kalkıyorum arada birde kalkıp dolaşıyorum birde jelden sonra 10 dakika evin için de yürüyüş yapıyorum..

ilkinde çok yatamadım hep ayaktaydım bunda da tedirginim napcamı bilemiyorum yemeğe ve wc ye kalkıyorum arada birde kalkıp dolaşıyorum birde jelden sonra 10 dakika evin için de yürüyüş yapıyorum..
Gecmis olsun canim bende dun oldu transfer..Doktor 3 gun evde dinlen kisa kisa dolas evin icinde dedi..Test gunune kadarda is yapma asagi yukari uzanma falan dedi..Zaten cok sancim var evin icinde dolaniyorum sersem gibi..Esimde beni beklerken biriyle tanismis adam dolastirma evdd bizim o yuzden olmadi demis buda inanmis ayaga kalktikca geri oturtuyo..Sende kasma ole uzan dolan kafana gore dakka tutma zaman gecmez..Isallah pozitif olur..

inşallah pozitifi görürüz canım.demin Yeğenime yemek yapmayı göstermek Için kalktım genelde Yatıyorum Jelden sonra 10 dakika evin Içinde yürüyorum Yemek Yerken Oturuyorum yani Elimizden Geleni yapalı gerisi Takdiri ilahi.

Selam kızlar ben tüp bebek yaptırdım ilk denemem transferden sonraki 9. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı bilen varmı 9. Günden sonra değer yükselirmi çok üzüldüm anlamam

Doktorunuz hangi tarihte kan tahlili yaptırın diyorsa o tarihte yaptırın niye acele edip canınızı sıkıyorsunuz arkadaşlar

Merhaba, transferimiz ayni gun olmus, bebeklerimizi de ayni gun ogrenelim insallahtest tarihin 1 Eylul mu?

Moussem sen liste yapmayı biliyor musun ? Şu listeyi gözden geçirelim bir suru insan var listede adı olmayan
canım maalesef tablodan hiç haberim yok bide konuyu açana düzenletmek lazım
Benim transferimin 7.günü belirti yok 28 ağustos test günüm hiç dert etmiyorum olursa olur olmazsa napalım kısmet zamanım var demekki derim geçerim isyan etmem
canım valla 4 gözle girdim senin sonuç belli oldumu acaba diye ama daha 4 günün var. valla tebrik ederim seni hiç takma kafana rabbim her zaman hayırlısını versin hakkımızda. sen yatıp dinlenmene bak psikolojide çok önemli çünkü.
bana moral ol ki önümüzdeki ay senin gazınla bende rahat geçiriyim

Canım benim tedavi surecim çok kolay ve rahat geçti ne acı ne sızı zaten hiç bişey hissetmiosun ki hemen bitiveriyor tedavi geçen onu dedim anneme daha dun kan aldırdım tahliller için başlangıca ne çabuk geçti de şimdi transferden sonra gebelik testi için kan vercem diye.ben sana destek olucam canım

Poğaçalar Yemek Yarışması Oylaması Başladı.Oy vermek her kk üyesinin görevidir Teşekkür ederiz....
Oylamaya Katılmak için Linki Tıklayın=>Poğaçalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…