2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Selam kızlar ben tüp bebek yaptırdım ilk denemem transferden sonraki 9. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı bilen varmı 9. Günden sonra değer yükselirmi çok üzüldüm anlamam
Canım geçmiş olsun 9.günden sonra yukselenecegini zannetmiyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın.

Benim transferimin 7.günü belirti yok 28 ağustos test günüm hiç dert etmiyorum olursa olur olmazsa napalım kısmet zamanım var demekki derim geçerim isyan etmem
Canım takdir ediyorum valla haklısın Rabbimin takdiri herşeye canini sıkam biri olarak seni biraz örnek alayım kendime :)

Oykuelif ve umut46 sevgili kader arkadaşlarım ben bu tedaviye başlarken bütün olumlu yada olumsuzlukları düşündüm çünkü bu benim ilk sınavımdı tıpkı üniversite sınavına hazırlık gibi üniversite sınavına girdim çıktım kendi kendime amaaaan daha çok sınav şansım var diye laf geçirdim ilk sene olmasa da 2.sene istediğim üniversiteyi ilk tercihle tutturmuştum.bu tüp bebek sürecimi de ona benzetiyorum arasındaki tek fark sadece dünyaya bir bebek getirmek yani bir canlı kolay değil arkadaşlar kesinlikle zor bir süreç hiç bir normal yolla hamile kalan bayan bunu anlamaz anlayamaz çünkü onlarca iğne,ilaç,hormon iğneleri ve hapları içip duruyoruz psikolojik olarak zaten yoruluyoruz ben her gün hastaneye iğne olmaya gidiyorum popom çürük içinde ama mutluyum eğerki içimde bişey varsa ona değer ama yoksa bile yine canım saolsun en azından tecrübe edinmiş oldum bundan sonra ki sürecim belki daha farklı olacak belki daha ağrılı olacak ama ben bu tedaviye başlarken hep pozitif oldum güle oynaya gittim hep doktor kontrollerime ve operasyonlarıma hemşirelerim çok güleryüzlü onlardan da enerji alıyordum ve doktorum özellikle çok umutlu konuştu transferimden sonra zaten tedaviye nasıl bir psikolojiyle başlarsanız öyle devam eder yeterki umut ışığınız sönmesin bugün transferimin 7.günü sadece belim müthiş ağrıyor bebeğim benimleyse şayet dünyanın en mutlu kadını ben olurum eğer ki bebeğim benimle değilse yine mutlu olurum çünkü Rabbim daha zamanın var anneliğe diye beni belki sınıyor asla önüne geçemem isyan edersem belki bekleme sürecim daha çok uzar Allah kimseye kötü yazı yazmasın yeter ki sağlıklı afiyetli günler geçirelim sevdiklerimizle ve ailemizle inşallah ...

Bundan böyle lütfen gününüzden önce kan tahlili veya idrar tahlili yaptırıp canınızı sıkmayın...
gebeliğiniz olmadıysa da pozitif olun daha çok şansım var değip kendinizi motive edin karaları bağlamayın...

Nasılsa allahın izniyle hepimiz bir gün anne olacağız...

Sevgiyle kalın... :)

mrb bende medicanada necati bey de tedavi oldum bugün 12.. günümdü 134.1 çıktı degerim .sizin önceki yazılarınıza baktım da daha yüksek degeriniz.benim degerim düşük mü sizce.dr simdilik olumlu gözükuyor ama 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi

Iki embriyo transfer edilmisti.dusukte olsa, Ikiz olma ihtimalimde var canim sanirim .cumartesi ogrenecegim insallah. Sana tek embriyomu transfer edilmisti.
Degerin pozitif cikmasindan ziyade katlanarak artmasi daha onemli . Ilerleyen testleri daha onemli yani. Burda cok okuyoruz. 20lerde 30latda baslayip gayetguzel katlanan saglikla ilerleyen gebelikler. Oyuzden ilerleyen testlerini bekle canim.ama bence gayet iyi bir deger ;-)

Saol canım ya inşallah katlana katlana artar degerlerimiz.sana da allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah.

Arkadaşım çok güzel yazmışsın. Bence bu pozitiflikle zaten sonucun da pozitif olur inşallah. Ben de çabuk demotive olan biri olarak seni kendime örnek almalıyım. Söylediğin çok doğru. İsyan, bunalıma girmek sınav sürecini uzatmaktan başka bir işe yaramıyor. Özellikle çevre baskısı, insanların bitmek bilmeyen soruları, arkadaşlarımın hepsinin çocuğunun olması beni çok etkiliyor. Ama bu da benim sınavım... Onların da elbet farklı sınavları vardır. Ama şundan eminim ki eğer çok beklemeden normal yolla hamile kalsaydım, çocuk sahibi olmanın kıymetini bilemeyebilirdim. Muhtemelen bilmez ve pek çok anne gibi çocuğuna karşı sabrı olmayan bir anne bile olabilirdim. Ama bu sınav sayesinde değerini gerçekten öğreniyor insan... Ne büyük nimet... İllaki hepimiz çocuk sahibi olacaız demekte çok haklısın. 2014 forumlarına bakıyorum, herkes bizim gibi ne ağlamış. Ama sonunda hepsi hamilelik takvimi koymuşlar. :) Mutlu son çok beklemeden hayırlısıyla bize de olur inşallah...

Canim ben regl oldum ama bu adeti es geçtim
bi dahakine gidicem cyclo prog. Kullanıyorumbayramdan sonraki pazartesi olcak hihistereskopi m sonrada 1.5 ay geçip transfer olucak dediler
bende bir tanecik diye çok korkuyorum allahım rast getir nasip et
sadece estrofem mi verdi climara bant falan yokmu

Evet tatlım bende dediğin her kelimeye katılıyorum çevre baskısı,yıllarca,aylarca uğraşıp anne olamayan butun arkadaşlarımı çoook ama çok iyi anlıyorum normal yolla gebe kalan anne olan çok arkadaşım var 1arkadaşım dışında gerisi hep bir ukala hemen hamile kaldım hiç uğraşmadan değip arkasından kahkaha atan bir gorumcem bile var hoş o zaman ben bebek düşünmüyordum henüz ağzına kürekle vurasım geldi demek ki hissetmişim 1yıl uğraşıp hamile kalamayacağımı cevabımı çok ağır bir şekilde vermiştim ona öyle ağırına gitmiştiki lafım ona ama benimde nevrim döndü ve hiç iyi annelik yapamıyor çok sorunlar yaşadı düşün işte yüce rabbim öyle güzel cevap veriyor ki böyle bencillere ...bu yüzden benim tüp bebek yaptırdığımı kendibailem dışında kimse bilmiyor bende senin gibi çevre baskısından korktum ama tüp bebek yaptırmadan önce tüp bebekle alakalı yazılar çok okudum psikoloğun teki demiş ki bu süreçte anne adayına negatif enerji veren insanlardan uzak durun gerçekten çok doğru anne sdayına sorulacak olan her saçma soru anneyi öyle çok etkiliyor ki anne adayı kendini tedaviye veremiyor bu yüzden yine diyorum hep söylüyorum. Psikoloji çok önemli bu süreçte size negatif enerji veren insanlardan bu süreçte uzak durun

Vermediler canım o ilacı hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim nasip eylesin tek olsun çift olsun Rabbim ol derse olur

Kızlar aranızda transfer olup estrofem kullanan varmı benim test sonucumu oğrenmeme 3 gün kaldı estrofem tabletimi sabah 10 akşam 10 da alıyorum fakat tabletim 1tane kaldı yarına içemiycem test sonucuna kadar içmem mi gerekiyor ?

Merhaba, transferimiz ayni gun olmus, bebeklerimizi de ayni gun ogrenelim insallahtest tarihin 1 Eylul mu?
Insallah canim ya 3 eylul dedi doktor..Ilac olarak ne kullaniyosun ben progesteron icin fitil kullaniyorum bide sancilarim gecmedi hala dun renkli ultrasonla baktilar bisey yok cok sukur..Ama doktor rahim duvari kalin tutcak galiba dedi biraz umutlandim..

selam kızlar bişey sorucam tedaviden önce doğum kontrol hapı kullandınızmı. tedaviye başlamadan önce doktor veriyormuş öyle duydum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…