2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

E egunal CANIMCIĞIM NERELERDESİN NE ZAMAN GELECEKSİN ÖZLEDİK KIZ SENİ

Canım misafirlerim var paşalar bende..Takdir edersin ki yoğun oluyorum..Okulların açılması ertelenince geç gitmeye karar verdiler..Bu arada internet bağlantımda sorun oldu 10 gündür giremiyordum..Şükür bugün açıldı.Detaylıya girdim hanımefendiyi 4 boyutlu gördüm aynı benBabası bana benziyor dese de bariz bana benziyor

Son düzenleme:
Ben de seni merak ediyordum cancağızım..
Demek histeroskopi olacaksın...
Ben de histeroskopiden sonraki ay transfer oldum..
İnşallah her şey güzel olur.

selam kızlar bişey sorucam tedaviden önce doğum kontrol hapı kullandınızmı. tedaviye başlamadan önce doktor veriyormuş öyle duydum ben..
Her doktor vermiyor.Genelde rahim dinlensin ve muhtemel kist oluşumunu tedavi öncesi önlesin diye veriyorlar..

bende hiteroskopiden sonra tedaviye başladım. pazartesi yumurta çatlatma iğnesi yapacaklar bakalım hayırlısı

Ahh canım çok sevindim seni görünce
canım bizde cgh e gittik 5. Güne yine dayanmadi benim bebisler çok şükür 2 tanesi kaldı onunda bir tanesi cgh den ıyu geldi diğerinin parsiyel trizonomi 3p parsiyel monozomi 21 q ama 2 taneden birinin sağlıklı gelmesi bize dünyaları verdi tabi çok şükür canim bu 2 embriyodan biri 5. Gun digeri 6. Gun senin 6 dan kalan dondurulan ya da cgh e giden olmusmuydu .bizim 6. Günden kalan sağlıklı geldi nasıl sonuçlanır sence
bundan sonrada histereskopi olucam dilerim sonumuzu senin gibi olur be arkadasim inşallah bizde evlatlarımiza kavuşur uz bu sefer
masallah sende de yolun cogunu atlatti az kaldı yavrunu koklamaya sağlıkla insallah canım çok opuyorum seni

Çoğu gitti azı kaldı canım bence güzel olacak sonu..
Bende 6 embriyonun 4 ü 5.günde cgh ye gitti kalan 2 si 6.günde donduruldu cgh ye göndermedim direk donduruldular..
cgh ye giden 4 embriyodan 2 tanesi sağlam geldi transfer oldum bunlar 5.gün transferi oluyor..
6.gün olup hem de genetiğinin iyi olması şahane bir şey..
1 tane bile sağlam gelmeyebilirdi Allah korusun..
Rahimde histeroskopi ile bakıma alınacak zaten olmaması için tıbbi anlamda bir sebep kalmıyor gerisi takdiri ilahi...
Ben senden çok umutluyum 5.güne dayanamayan embriyolarımız asıl sorundu zaten demek ki oluşturduğumuz yeni gende sıkıntı çıkıyormuş..cgh ye gitmese transfer olsan yine tutmayacaktı işte..

Canim 5 b dediler 5 buyukluguymus a birinci b de 2. Kalite sanırım
iyi dedi embriyo log
senin nasıldı canim
3bb mis.embiryolog ikinci kalite dedi çizdi anlattı ama ne olur bilmem cozulurkende bozulmaması ve gelişime devam etmesi gerekiyormuş. Aslında cgh temiz ama pek umudum yok yani.

Canim inşallah dediğin gibi bir tane bile gelmeyebilirdi Rabbim büyük şükürler olsun

isim düşündünüz mu annesi kizcemize

[QGünde "ertorun, post: 42317525, member: 669035"]3bb mis.embiryolog ikinci kalite dedi çizdi anlattı ama ne olur bilmem cozulurkende bozulmaması ve gelişime devam etmesi gerekiyormuş. Aslında cgh temiz ama pek umudum yok yani.[/QUOTE]

5. Gunde donduruldu demi canim senin 5. Günde 3 oluyo büyüklüğü 6 ydi benimki ondan 5 ama embriyo log a yada b kalite olmasının hiç önemli olmadığını a olupta tutmayı c kalitenin tutabidiginisöyledi
survivor onlar dayancak lar inşallah

E egunal kuzum senin kalite neydi transfer olan bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…