2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

[QUtorun, post: 42319829, member: 669035"]O zaman biri önden diğeri geriden 6.gunu beklicez demişlerdi ama tam olarak 5.gundemi 6.gundemi ikisinden hangisi bilemedim[/QUOTE]
Heh benimde öyleydi neslihan hanima sordum genetik testte embriyo 1 embriyo 2 yazio dedi 1 olanda sıkıntı vardı benim 2 iyiydi neslihan hanim da 2 olan sonradan giden dedi bende öyle biliyorum canim
aman neyse ne boşver sağlıklı lar ya Hayırlısı yla olcak inşallah allahın izniyle

MOMYS E egunal canlarim haber bekliyorum.elimden dusmuyo tlfn.
Guldenim cgh ye gitti embriyolarim.temiz gelirse perşembe histeroskopi olacak.çok korkuyorum bundan önceki gibi yarım kalırsa diye. Benim 4u de 6.gün.o da korkutuyor beni.

merhaba arkadaşlar bugün adetimin 4 günü doktora gittim bu ay dondurulmuş emriyolarımla 3,denemeyi yaptırmayı düşünüyordum ama olmadı emriyolarımın kalitesi iyiymiş tutmaması için sebep yokmuş doktorum benden rahim filmi istedi.daha önce 2 kez çektirdim fakat 1,5 sene geçmiş son çektirdiğimin üstünden benden tekrar film istedi ve filim bakacakmış belki laporoskop mi ne isteyebilirmiş doktor biz bazen muaynede göremiyoruz rahimde yapışma vs olabiliyor biz şimdi rahim filmi çektirelim dedi bir kaç test daha istedi
daha önce 2 kez çektirdim herşey temizdi neden tekrar istedi ki

HBsAG
HCV
hıv 1-2
bu testleri de istedi bu testler nedir?
kızlar sizce dondurulmuş emriyo için 3,kez rahim filmi çektirmek gerekir mi?

Hadi insallah canım heyecanla bekliyoruz
6. Gun olunca pek iyi olmuyor mu ne den öyle dedin korkutma beni

Bilmem ki geç geliştiği için dedim canım.inşallah öyle olmaz.gerçi sen de 6.gün enbriyom temiz geldi diyosun.takilmayalım.Allah ol derse bütün imkânsızlıklar Mümkün olur.
Bu arada seni kaç gibi aradılar?

Aksam 7 gibi canim neslihan hanim mesai dışında bile calisiyo wallahi süper ...helal olsun ne diyim...
Bu arada inşallah 6. Gun Iyi dir yaa dediğin doğru sonrada n coştu sonuçta ...Rabbim büyük

Aksam 7 gibi canim neslihan hanim mesai dışında bile calisiyo wallahi süper ...helal olsun ne diyim...
Bu arada inşallah 6. Gun Iyi dir yaa dediğin doğru sonrada n coştu sonuçta ...Rabbim büyük
Canım kimi okusam 6.gün embriyosu cgh ye gönderiliyor herkesin embriyosu mu geç gelişiyor bende korkmaya başladım valla

Selam kizlar
Benimde embiryolarima cgh testi yapilacakti ama 5embiryodan 5.güne sadece 3tane geldi ve doktorum 6.günü bekleyelim dedi 6.günede sadece 1tane gelince cghdan vazgecildi.doktorum bunun kalitesi cok iyi oldugu icin buna cgh yapip zarar vermek istemiyoruz dedi ve dondurdu ama 2ay öncede 1embiryom cghya gitti oda sagliksiz cikmisti artik isimiz allaha kaldi.haftayada era testi ve cd56 testi yapilcak bana.
Acaba 6.güne gelen embiryolar cokmu iyi oluyu

MOMYS caniiiiimmmmm,aradılar az önce.. Artık benim de bir inci tanem varrrr..Allahım binlerce şükür..
Gözün aydın canım genetiğe kaç tane gitmişti? Birde kaç günde sonuç geldi acaba? Genetiğe göndermeyip dondurulmuş embriyon var mı? Çok soru sordum kusura bakma benimde cuma günü genetiğe gidip gitmeyecegini haber verecekler.

Sağol canım.4 tane gitti genetiğe 1 tanesi temiz geldi çok şükür. Dondurulmuş yok canım başka.Gecen salı gitmişti.benim adetim erken geldiği için hızlandırdılar sonucu.çünkü histeroskopi olcam yarın inşallah.
Canım inşallah senin daha çok embriyon sağlıklı gelir..

Amin cok sagol Canım once sizin guzel haberlerinizi alayim sonra ben vereyim insallah :) histereskopiyi adet bitiminde mi yapıyorlar yoksa adetliyken mi?

Günaydın kızlar.hastaneye geldim.histeroskopi için.
U umut46 canım adet bitiminde..
Dua edin...
Bol şanslar bende 30 temmuzda histerokopi oldum benimde iki embiryomdan biri cgh den temiz geldi şimdi ilaçlara başladım 7 eylülde kontrol sonrasında inşallah transfer var Rabbim hepimize inci tanelerimizi nasip etsin.

Amin cok sagol Canım once sizin guzel haberlerinizi alayim sonra ben vereyim insallah :) histereskopiyi adet bitiminde mi yapıyorlar yoksa adetliyken mi?
Adet bittikten sonra histeroskopi yapılıyor ben haziranda yaptırdım temmuzda adet oldum ve hamile kaldım 12 yıl aradan sonra 5 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden ilk defa hamile kaldım bizim için şuan mucize vallahi

Günaydın kızlar.hastaneye geldim.histeroskopi için.
U umut46 canım adet bitiminde..
Dua edin...

Canim ciktin mi nasıl geçti kuzum
Ayy yasasinn az kaldı canimmmm ne zaman transfer şimdi yavrucum
bide ne dicem regli başladıktan kaç gün sona aldılar şimdi seni histereskopi ye

Bol şanslar bende 30 temmuzda histerokopi oldum benimde iki embiryomdan biri cgh den temiz geldi şimdi ilaçlara başladım 7 eylülde kontrol sonrasında inşallah transfer var Rabbim hepimize inci tanelerimizi nasip etsin.

Canim az kaldı ölcem heyecandan pozitif sonuçistiyom bak bbaşkasını kabul etmem ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…