ilacı bırakma yenisini al mutlaka
Bilmem ki geç geliştiği için dedim canım.inşallah öyle olmaz.gerçi sen de 6.gün enbriyom temiz geldi diyosun.takilmayalım.Allah ol derse bütün imkânsızlıklar Mümkün olur.
Bu arada seni kaç gibi aradılar?
Canım kimi okusam 6.gün embriyosu cgh ye gönderiliyor herkesin embriyosu mu geç gelişiyor bende korkmaya başladım vallaAksam 7 gibi canim neslihan hanim mesai dışında bile calisiyo wallahi süper ...helal olsun ne diyim...
Bu arada inşallah 6. Gun Iyi dir yaa dediğin doğru sonrada n coştu sonuçta ...Rabbim büyük
Gözün aydın canım genetiğe kaç tane gitmişti? Birde kaç günde sonuç geldi acaba? Genetiğe göndermeyip dondurulmuş embriyon var mı? Çok soru sordum kusura bakma benimde cuma günü genetiğe gidip gitmeyecegini haber verecekler.MOMYS caniiiiimmmmm,aradılar az önce.. Artık benim de bir inci tanem varrrr..Allahım binlerce şükür..
MOMYS caniiiiimmmmm,aradılar az önce.. Artık benim de bir inci tanem varrrr..Allahım binlerce şükür..
Amin cok sagol Canım once sizin guzel haberlerinizi alayim sonra ben vereyim insallah :) histereskopiyi adet bitiminde mi yapıyorlar yoksa adetliyken mi?Sağol canım.4 tane gitti genetiğe 1 tanesi temiz geldi çok şükür. Dondurulmuş yok canım başka.Gecen salı gitmişti.benim adetim erken geldiği için hızlandırdılar sonucu.çünkü histeroskopi olcam yarın inşallah.
Canım inşallah senin daha çok embriyon sağlıklı gelir..
Bol şanslar bende 30 temmuzda histerokopi oldum benimde iki embiryomdan biri cgh den temiz geldi şimdi ilaçlara başladım 7 eylülde kontrol sonrasında inşallah transfer var Rabbim hepimize inci tanelerimizi nasip etsin.
Adet bittikten sonra histeroskopi yapılıyor ben haziranda yaptırdım temmuzda adet oldum ve hamile kaldım 12 yıl aradan sonra 5 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden ilk defa hamile kaldım bizim için şuan mucize vallahiAmin cok sagol Canım once sizin guzel haberlerinizi alayim sonra ben vereyim insallah :) histereskopiyi adet bitiminde mi yapıyorlar yoksa adetliyken mi?
Bol şanslar bende 30 temmuzda histerokopi oldum benimde iki embiryomdan biri cgh den temiz geldi şimdi ilaçlara başladım 7 eylülde kontrol sonrasında inşallah transfer var Rabbim hepimize inci tanelerimizi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?