İnşallah Rabbim nasip etsin. Aslında heycanim çok ama bir tarafım da umutsuz böyle karmaşık Ama inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur sonuçta seçilmiş bebisler. İNCİ tanelerimizi RABBİM bize nasip eylesin AMİNCanim az kaldı ölcem heyecandan pozitif sonuçistiyom bak bbaşkasını kabul etmem ona gore
Merhaba arkadasim. Sis cektircektin sanirim .nasil gecti merak ettim. Ins. Agri sancisiz bir islem gecirmissindirevet o birden çok kişinin içeri alınması can sıkıcı.özeliniz kalmıyor.. bende daha önce selçuklu hastanesine gittim bi süre. dr.um buraya yönlendirdi. nil hanımı da çok övdüler. iyi bi dr. olduğu için gidiyorum..ilk denememiz olacak zaten.. sizin dr.unuz kimdi medicana da aklımda bulunsun yine..
çok sevindim bi tane olsun bizim olsun...:) inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım o inci taneni inş...MOMYS caniiiiimmmmm,aradılar az önce.. Artık benim de bir inci tanem varrrr..Allahım binlerce şükür..
Ay canım ya maşallah Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah :)Adet bittikten sonra histeroskopi yapılıyor ben haziranda yaptırdım temmuzda adet oldum ve hamile kaldım 12 yıl aradan sonra 5 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden ilk defa hamile kaldım bizim için şuan mucize vallahi
E ertorun amin canım.evetMOMYS sen ve ben aynı kaderi paylaşıyoruz şimdilik.inşallah o biriciklerimiz bize hayirli sağlıklı evlat olurlar.
Histeroskopi oldu.perde varmış. Aldılar.evdeyim dinleniyorum şimdi.iki defa ultrason istediler.senden de istemişler mıydı.6 eylül de lucrin yapcam bi de..senin nasildi histeroskopi den sonraki sürecin?
E ertorun amin canım.evetMOMYS sen ve ben aynı kaderi paylaşıyoruz şimdilik.inşallah o biriciklerimiz bize hayirli sağlıklı evlat olurlar.
Histeroskopi oldu.perde varmış. Aldılar.evdeyim dinleniyorum şimdi.iki defa ultrason istediler.senden de istemişler mıydı.6 eylül de lucrin yapcam bi de..senin nasildi histeroskopi den sonraki sürecin?[/QUOTE
Canım bende Bülent hocanın hastasıyım 30 temmuzda histerokopi oldum Ortadan derine perde varmış.14 ağustosta lucrin iğne oldum 26 ağustosta adetin 2.gunu Muanneye gittim aynı gün estorofem başladım. Kademeli artarak gidecekmis.7 eylülde kontrole gidicem. Nasip se inşallah Hayırlısı yla transfer olucam inşallah Rabbim nasip etsin sağlıkla yavrularimizi
Sağol canım,5 defa tüp bebek denedim 3 defa hamile kaldım gebeliklerim 14 haftalık,22 haftalık ve 20 haftalık erken doğum yaparak bebeklerimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği var servikal yetmezlik.bir yıl önce rahime dikiş attırdım sıkı bir takiple bebeğimi zamanında doğururum inşallahnurgulu canım hayirli olsun.peki önceki tüp denemelerinde hiç hamile kalmış miydin? Bi de sizin sorun neydi?
BÜTÜN babalar öyle ida ediyorlar ama boşşCanım misafirlerim var paşalar bende..Takdir edersin ki yoğun oluyorum..Okulların açılması ertelenince geç gitmeye karar verdiler..Bu arada internet bağlantımda sorun oldu 10 gündür giremiyordum..Şükür bugün açıldı.Detaylıya girdim hanımefendiyi 4 boyutlu gördüm aynı benBabası bana benziyor dese de bariz bana benziyor
Canım geçmiş olsun bir şikayetiniz var mı nasıl geçti? Bülent hoca yaptı dimi histereskopiyi,ne ultrason u canım ne zaman cekilmen gerekiyormuş?E ertorun amin canım.evetMOMYS sen ve ben aynı kaderi paylaşıyoruz şimdilik.inşallah o biriciklerimiz bize hayirli sağlıklı evlat olurlar.
Histeroskopi oldu.perde varmış. Aldılar.evdeyim dinleniyorum şimdi.iki defa ultrason istediler.senden de istemişler mıydı.6 eylül de lucrin yapcam bi de..senin nasildi histeroskopi den sonraki sürecin?
Çok tşk.ederim canım düşündüğün için, çektirdim evett. Biraz ağrılı geçti ya açıkçası..aslında rahatça yattım ama işlem baslayipta sıvıyı vermeye başlayınca işler değişti :) ciddi bi ağrı oldu ve tansiyonum düştü benim. Biraz uzandim orada öyle kendime geldim.devam etse bayilirdim sanirim..birazda kanamam oldu. Neyseki geçti bitti hamdolsun ..Merhaba arkadasim. Sis cektircektin sanirim .nasil gecti merak ettim. Ins. Agri sancisiz bir islem gecirmissindir
Alice in Wonderland canım test yaptınmı merak içerisindeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?