opu ctesi olduysa bugün ikinci gun şekerim... inşallah sonuna kadar güzel haberler alırsın :)
Kuzu benim bildiğim bugün 2. gün değil mi? 5. gün transferi olacaksa o zaman çarşamba mı transfer var demek oluyor bu?
Kızlar Allah kısmet ederse bu ay ki adetim ile tekrar tedaviye başlıyorum
1 tedavi transfer iptal
2 tedavi transfer fakat kimyasal gebelik
3 tedavi transfer fakat kanama ile 6. haftalıkta düşük
4 tedavi Allahıma emanet
231 CNmdeğerin kaç canımm
hayırlı uğurlu olsun sonu bebişli olsun inşallahhhKızlar Allah kısmet ederse bu ay ki adetim ile tekrar tedaviye başlıyorum
1 tedavi transfer iptal
4 tedavi Allahıma emanet
CAnım evet bugün 2.günümüz benim kafa oooo karışmış:)
Arasalarda bugün bi haber verseler artık sanaa yawww:)
231 CNm
Evet canım ya çatlıcam meraktan.
Kuzu numarası varsa araya bilirsin!
Haklısın beklemek çok zor bi de seni dün de aramadılar...
Neyse kuzumm az kaldı bebelerimize kavuşmaya iyi olsunlarda aramasalar da olur...
Evet canım pazartesi ararım demişti o gün tutunma içinde birşeyler verecekmisiniz diye sordum sen çok acelecisin dedi embriyolog bana ondan aramaya çekiniyorum birşey demesin diye.
Cnm gozunaydin maslalh sonuna adar ii gitsin.darisi siradaki arkadaslara ardidanda bana ve bizlere.231 CNm
cnm insl bu sefer hamisligin olup 9ay saglikla surecek alalhin izniyleKızlar Allah kısmet ederse bu ay ki adetim ile tekrar tedaviye başlıyorum
1 tedavi transfer iptal
4 tedavi Allahıma emanet
Evet ilk denemem canım, inşallah sonda olur.Ahahahah canım benim..
Heyecan güzel şeyy boşver onları sen..
Senin ilk denemen mi?
İnşallah sondur tabii.
Bol sulu karli ve bol soguk istanbuldan herkese kocaman bir MERHABAAAAAA
guzel haberlerin devami artarak gelsin eglenelim cosalim.la la la lalaaaaa.
Evet ilk denemem canım, inşallah sonda olur.
Hem de ne...bana akşam kısır dediklerini duydum ya. Yani zaten kötü bir şey yaşadım ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . Ama maalesef bozmayı başarıyorlar..
Allah tamamına erdirsin canım az kalmış yavrunu kucağına almana, maaşallah. inşallah bizde senşn gibi güzel sonuçlar alırız.
teşekkür ederim canım, çok pozitifim çok şükür, benim 8 yıldır olmıyor bebeğim ve sebepsiz infertiliteyiz diye biliyorduk, şimdi öğrendikki benim yumurta rezervim düşükmüş az ve kalitesiz yumurta üretiyormuşum, 8 yumurtam toplandı 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si gelişti. 1 tanesi 1. diğeri 2. kalite, drum umutlu konuştu, bende umutluyum o yüzden, olmazsa tabiki üzülürüm ama verecek olan Allah elden birşey gelmez, ama şuan umutsuz olmam için bir sebep yok dimi? bu ikinci denemem, ilkinde dış gebelik olmuştum.
göğüs uçları o kadar erkenden kararıyormu ya? ilk defa duyuyorum9.güne kadar başka hiç belirtin olmadımı canım ya? hadi bana umut ver
valla tutsun da nerem kararırsa kararsınilk tahlilini ne zaman yaptın? bhcg kaç çıktı?
ne çok soru sordum dimi, selam verdik borçlu çıktk dicen şimdi
Kızlar Allah kısmet ederse bu ay ki adetim ile tekrar tedaviye başlıyorum
1 tedavi transfer iptal
4 tedavi Allahıma emanet
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları... Kendi çocukları kısır çıksın inşallahh
Yok yok dememCanım benim Allah gönlüne göre versin... Benimki 3. denemede oldu 2.si kimyasal olunca ben de senin gibi pozitiftim bu iş 3. de olacak arkadaş dedim... Ben 4. günü çıktım 6 km yürüdüm transfere kadar sigara içtim sonra göğüs uçlarımın büyüyüp karardığını farkettim bir de bacaklarımdaki damarlar acayip belirginleşti ama hala ihtimal vermedim... Burdaki kızları yedim bitirdim 9. günden itibaren test yaptım buraya yükledim açıkça koyulaştığı görülmesine rağmen halen ihtimal vermiyodum ... Buarada 7.8. günler feci adet sancısı çektim dedim olmadı bu
Ama eğilmedim veya uzanmadım... Hareketsiz kalmadım AVM'ye bile gittim... Minibüs şöförleriyle trafikte kavga bile ettim
Buarada sen bi yorumunda eğildiğini filan yazmışsın... Yapma bence eğilme, uzanma gerisini boşver
İlk denemem geçen sene eylüldeydi evliliğimizin 1. yılındaydık. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş... Ben memnun kalmadım hastaneden ama çoğu insan hamile kalmış. 2. ve 3. denemem Kadıköy Florence Nightingale Dr. Nuri Delikara ile yaptık ay canım benim yerim ben onu çok tatlı bi adam çok pozitifAllah razı olsun bana çok moral verdi 2. kimyasal 3. sünde oğluş yolda Allah sana da nasip etsin inşallahhh
Çok uzun yazmışım yav
Tebriklerrrr benim de ilk sonucum 232 idi
Allah yüzünü güldürsün canım benim bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?