2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

güzellikler BIDIKIM la CİMCİME me çaya gidiyorum gelince görüşürüz

Kızlar Allah kısmet ederse bu ay ki adetim ile tekrar tedaviye başlıyorum
1 tedavi transfer iptal
2 tedavi transfer fakat kimyasal gebelik
3 tedavi transfer fakat kanama ile 6. haftalıkta düşük
4 tedavi Allahıma emanet

1 tedavi transfer iptal
4 tedavi Allahıma emanet

Hayırlısı olsun canım. bu kez daha rahat bi psikoloji içinde olmanı dilerimm.. Geçmişi bir kenara at gitsin... İlk kez tedavi oluyormus gibi sadece heyecanlı ol canım

1 tedavi transfer iptal
4 tedavi Allahıma emanet
hayırlı uğurlu olsun sonu bebişli olsun inşallahhh

transfer olduğunda gebelik görebilmek dahi güzel bi şey canım.... inşallah sağlıkla kucağına alacağın evladının transferini yaşarsın :)

Kuzu numarası varsa araya bilirsin!
Haklısın beklemek çok zor bi de seni dün de aramadılar...
Neyse kuzumm az kaldı bebelerimize kavuşmaya iyi olsunlarda aramasalar da olur...

Evet canım pazartesi ararım demişti o gün tutunma içinde birşeyler verecekmisiniz diye sordum sen çok acelecisin dedi embriyolog bana ondan aramaya çekiniyorum birşey demesin diye.

Evet canım pazartesi ararım demişti o gün tutunma içinde birşeyler verecekmisiniz diye sordum sen çok acelecisin dedi embriyolog bana ondan aramaya çekiniyorum birşey demesin diye.

Ahahahah canım benim..
Heyecan güzel şeyy boşver onları sen..
Senin ilk denemen mi?
İnşallah sondur tabii.

1 tedavi transfer iptal
4 tedavi Allahıma emanet
cnm insl bu sefer hamisligin olup 9ay saglikla surecek alalhin izniyle
bu sefer umutlar dahada yuksek:)

Hem de ne...bana akşam kısır dediklerini duydum ya. Yani zaten kötü bir şey yaşadım ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . Ama maalesef bozmayı başarıyorlar..

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları... Kendi çocukları kısır çıksın inşallahh

Yok yok demem Canım benim Allah gönlüne göre versin... Benimki 3. denemede oldu 2.si kimyasal olunca ben de senin gibi pozitiftim bu iş 3. de olacak arkadaş dedim... Ben 4. günü çıktım 6 km yürüdüm transfere kadar sigara içtim sonra göğüs uçlarımın büyüyüp karardığını farkettim bir de bacaklarımdaki damarlar acayip belirginleşti ama hala ihtimal vermedim... Burdaki kızları yedim bitirdim 9. günden itibaren test yaptım buraya yükledim açıkça koyulaştığı görülmesine rağmen halen ihtimal vermiyodum... Buarada 7.8. günler feci adet sancısı çektim dedim olmadı bu
Ama eğilmedim veya uzanmadım... Hareketsiz kalmadım AVM'ye bile gittim... Minibüs şöförleriyle trafikte kavga bile ettim
Buarada sen bi yorumunda eğildiğini filan yazmışsın... Yapma bence eğilme, uzanma gerisini boşver
İlk denemem geçen sene eylüldeydi evliliğimizin 1. yılındaydık. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş... Ben memnun kalmadım hastaneden ama çoğu insan hamile kalmış. 2. ve 3. denemem Kadıköy Florence Nightingale Dr. Nuri Delikara ile yaptık ay canım benim yerim ben onu çok tatlı bi adam çok pozitifAllah razı olsun bana çok moral verdi 2. kimyasal 3. sünde oğluş yolda Allah sana da nasip etsin inşallahhh
Çok uzun yazmışım yav

Tebriklerrrr benim de ilk sonucum 232 idi

1 tedavi transfer iptal
4 tedavi Allahıma emanet

Allah yüzünü güldürsün canım benim bu sefer...

Ayyyy kuzum allah korusunnn... Tövbe dee kımse kısır olmasın...
Kötü dua iyi değildir.. Rabbim nefsimizi sınıyor çok şükür diyelim geçelim gidelimm...
Rabbim seni de bebeginide korusun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…