ayyy gerçektenmi süperrrrMerhaba tatlım bugün test yaptım beta hcg değerim 112 çıktı :) 2gun sonra tekrar tahlil yaptıracağım :) rabbim herkese nasip etsin inşallah :) darısı sizlerin başına moussem :)
Merhaba tatlım bugün test yaptım beta hcg değerim 112 çıktı :) 2gun sonra tekrar tahlil yaptıracağım :) rabbim herkese nasip etsin inşallah :) darısı sizlerin başına moussem :)
gerçektenmi, bahsettiğin haksever Bursada yaşayan değilmi? çok üzüldüm yaaa, inşallah doğru bir haber değildir...Rabbim sabırlar versin, bizlerede göstermesin.BÜTÜN babalar öyle ida ediyorlar ama boşşkuzum @haksever den haberin varmı kızını kaybetmiş
ayyy gerçektenmi süperrrrcanım gerçekten çok sevindim Allah biliyo ya sayfayı açarken dua ettim inş olumludur diye. rabbim darısını bize nasip etsin inşş
ayy maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
senin kaçıncı denemndi canım bize duat canım hamilelerin duası geçermiş
gerçektenmi, bahsettiğin haksever Bursada yaşayan değilmi? çok üzüldüm yaaa, inşallah doğru bir haber değildir...Rabbim sabırlar versin, bizlerede göstermesin.
Canım benim çok teşekkür ederim amin rabbim sizlerinde emeğini boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte pozitifi görün inşallah benim ilk demem canım 5.gün embriyosuydu :) dualarım sizinle olsun
cnm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin.sizin sıkıntınız neydi acaba?pozitif olmanız çok güzel.çok takdir ediyorum.Rabbim bizlere de nasip eylesin...Canım benim çok teşekkür ederim amin rabbim sizlerinde emeğini boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte pozitifi görün inşallah benim ilk demem canım 5.gün embriyosuydu :) dualarım sizinle olsun
canım malesef ama doğru telefonda konuştumgerçektenmi, bahsettiğin haksever Bursada yaşayan değilmi? çok üzüldüm yaaa, inşallah doğru bir haber değildir...Rabbim sabırlar versin, bizlerede göstermesin.
tühh yaa çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin...kendisini aynı hastaneye gittiğimizden dolayı tanıyordum, Rabbim ona sürpriz bir şekilde hamilelik nasip etmişti, çok üzüldüm, ne denilebilir ki, Rabbim dayanma gücü versin, bizlerede göstermesin inşallah..canım malesef ama doğru telefonda konuştum
Canım tebriklerrr çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah degerin kat be kat katlansin. Bende 4.tedavideyim Allah yardımcımız olsun.Merhaba tatlım bugün test yaptım beta hcg değerim 112 çıktı :) 2gun sonra tekrar tahlil yaptıracağım :) rabbim herkese nasip etsin inşallah :) darısı sizlerin başına moussem :)
Canım tebriklerrr çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah degerin kat be kat katlansin. Bende 4.tedavideyim Allah yardımcımız olsun.
Abla ne diyorsun sen bizim haksever mi aaa ne zaman olmuş ya uzun zamandır yoktu Allah sabırlar versincanım malesef ama doğru telefonda konuştum
CANIM evet bizim haksever yeniden hamileydi bende aramıştım tebrik etmek için 2 ağustos ta sanırım kızı bir kaza olmuş bir kaç gün yoğun bakımda kalmış ve vefaat etmiş ben aradığımda 10 ağustos falandı hala sesi kulağımdaAbla ne diyorsun sen bizim haksever mi aaa ne zaman olmuş ya uzun zamandır yoktu Allah sabırlar versinÇok üzüldüm ya kıyamam ben ona mucize gibi gelmişti
evet canım o gebelikten kalan ilaçlarını bana göndermişti 7. tedavimde bizde öyle tanışmıştıktühh yaa çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin...kendisini aynı hastaneye gittiğimizden dolayı tanıyordum, Rabbim ona sürpriz bir şekilde hamilelik nasip etmişti, çok üzüldüm, ne denilebilir ki, Rabbim dayanma gücü versin, bizlerede göstermesin inşallah..
çok üzüldüm, kızı 1,5 yaşını geçmiştir tahminen, Rabbim evlat acısı yaşatmasın. Demek şuan yeniden hamile...zor ...nasıl toparlanır nasıl teselli bulur bilmem, kelimeler anlamsız kalıyor..Rabbim yardımcısı olsun, Rabbim acısın..evet canım o gebelikten kalan ilaçlarını bana göndermişti 7. tedavimde bizde öyle tanışmıştık
EVET CANIM zor bir durum rabbim sabır versinçok üzüldüm, kızı 1,5 yaşını geçmiştir tahminen, Rabbim evlat acısı yaşatmasın. Demek şuan yeniden hamile...zor ...nasıl toparlanır nasıl teselli bulur bilmem, kelimeler anlamsız kalıyor..Rabbim yardımcısı olsun, Rabbim acısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?