2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Merhaba tatlım bugün test yaptım beta hcg değerim 112 çıktı :) 2gun sonra tekrar tahlil yaptıracağım :) rabbim herkese nasip etsin inşallah :) darısı sizlerin başına moussem :)
ayyy gerçektenmi süperrrr canım gerçekten çok sevindim Allah biliyo ya sayfayı açarken dua ettim inş olumludur diye. rabbim darısını bize nasip etsin inşş

Merhaba tatlım bugün test yaptım beta hcg değerim 112 çıktı :) 2gun sonra tekrar tahlil yaptıracağım :) rabbim herkese nasip etsin inşallah :) darısı sizlerin başına moussem :)

ayy maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
senin kaçıncı denemndi canım bize duat canım hamilelerin duası geçermiş

ayyy gerçektenmi süperrrr canım gerçekten çok sevindim Allah biliyo ya sayfayı açarken dua ettim inş olumludur diye. rabbim darısını bize nasip etsin inşş

:))) canııım Allah razı olsun pozitif düşün pozitif olsun ben hep öyle yaptım allahın buradaki herkese nasip etsin inşallah :) dualarımdasınız canım :)

ayy maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
senin kaçıncı denemndi canım bize duat canım hamilelerin duası geçermiş

Canım benim çok teşekkür ederim amin rabbim sizlerinde emeğini boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte pozitifi görün inşallah benim ilk demem canım 5.gün embriyosuydu :) dualarım sizinle olsun

Canım benim çok teşekkür ederim amin rabbim sizlerinde emeğini boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte pozitifi görün inşallah benim ilk demem canım 5.gün embriyosuydu :) dualarım sizinle olsun

NE mutlu ne güzel rabbim aratmasın çok zor
benim 5. denem rabbim 6. yı gerek kalmadan sizler gibi bizlerede nasip etsin inşallah canım
çok sevindim maşallah

cnm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin.sizin sıkıntınız neydi acaba?pozitif olmanız çok güzel.çok takdir ediyorum.Rabbim bizlere de nasip eylesin...

Momys ve Computertchr çok teşekkür ederim kızlar rabbim sizlere de inşallah en kısa surede bu mutluluğu yaşatsın pozitif olun yeterki benim sıkıntım yumurta çatlamama sorunum vardı canım :)

gerçektenmi, bahsettiğin haksever Bursada yaşayan değilmi? çok üzüldüm yaaa, inşallah doğru bir haber değildir...Rabbim sabırlar versin, bizlerede göstermesin.
canım malesef ama doğru telefonda konuştum

canım malesef ama doğru telefonda konuştum
tühh yaa çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin...kendisini aynı hastaneye gittiğimizden dolayı tanıyordum, Rabbim ona sürpriz bir şekilde hamilelik nasip etmişti, çok üzüldüm, ne denilebilir ki, Rabbim dayanma gücü versin, bizlerede göstermesin inşallah..

Iyi akşamlar kızlar dün sabah lucrine başladım sabah akşam 10 mg alıyorum yalnız insulin ignesine ilacı çekerken ya az çekiyorum ya çok ayarliyorum ama biraz zor oluyo sıringaya hava da cekilince ve ignesi bastirdigim halde çok zor giriyo haliyle canım çok acıyor aşılamada ki ignrlerimi yaparken böyle zorlanmamistim neden olabilir

Canım tebriklerrr çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah degerin kat be kat katlansin. Bende 4.tedavideyim Allah yardımcımız olsun.

Abla ne diyorsun sen bizim haksever mi aaa ne zaman olmuş ya uzun zamandır yoktu Allah sabırlar versin Çok üzüldüm ya kıyamam ben ona mucize gibi gelmişti
CANIM evet bizim haksever yeniden hamileydi bende aramıştım tebrik etmek için 2 ağustos ta sanırım kızı bir kaza olmuş bir kaç gün yoğun bakımda kalmış ve vefaat etmiş ben aradığımda 10 ağustos falandı hala sesi kulağımda

evet canım o gebelikten kalan ilaçlarını bana göndermişti 7. tedavimde bizde öyle tanışmıştık

evet canım o gebelikten kalan ilaçlarını bana göndermişti 7. tedavimde bizde öyle tanışmıştık
çok üzüldüm, kızı 1,5 yaşını geçmiştir tahminen, Rabbim evlat acısı yaşatmasın. Demek şuan yeniden hamile...zor ...nasıl toparlanır nasıl teselli bulur bilmem, kelimeler anlamsız kalıyor..Rabbim yardımcısı olsun, Rabbim acısın..

EVET CANIM zor bir durum rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…