Tebrik ederim abla..bende geçen sene ki düsukyen sonra yine düsük yaptim daha gecen ay..darisı bizlere insallah..Canım çok sağolun allah inşallah tamamına erdirir isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin ben 12 yıldır uğraşıyorum 5 tüp bebek denedim üç tane 5 5.5 aylık bebeklerimi erken doğumla kaybettim bu yolda dr lardan hiç çıkmadım başımdan öyle olaylar geçtiki önceki sayfalarda paylaşmıştım yılmadım rabbimden hep istedim beta hcg 2794 çıktı bugün acilde tahlil yaptım 15 temmuzda son adet tarihim dr .a henüz görünmedim yarın giderim
Sağol canım allah razı olsun hiç beklemediğim biranda hamile olduğumu öğrendim rabbim herheze nasip etsinTebrik ederim abla..bende geçen sene ki düsukyen sonra yine düsük yaptim daha gecen ay..darisı bizlere insallah..
Kızlar aranızda tek embriyolar ikiz hamile kalan ya da böyle bi şeye şahit olan var mi?
Ayy hadi inşallah..bu arada pgt ile cghnin farkı ne?
Kızlar aranızda tek embriyolar ikiz hamile kalan ya da böyle bi şeye şahit olan var mi?/QUOTE]
BİR arkadaş vardı 2 embiryo ile üçüze hamile kalmıştı ve bir kaç tanede fb den biliyorum tek embiryo çift gebelik
SAĞOL CANIMMM İŞ GÜÇElhamdülillah yeterim..sen nasılsın?
inş her şey istediğin gibi gider bebişlirni alıp gelirisinyarın kontrolüm var heyecnla onu bekliyorumrahim yeterince kalınsa transfer gününe karar verilecek
Ayy hadi inşallah..bu arada pgt ile cghnin farkı ne?
inş her şey istediğin gibi gider bebişlirni alıp gelirisin
Canım senin transfer ne zaman inşallah?Inşallah canım birde olsun yeterki olsun zaman geçmiyor be canim gözümü kapiyim acıyım hamile liginin 4. Ayı olsun olmazmi sonakindede kucağımda olsun evladim
Canım senin transfer ne zaman inşallah?
Inşallah canım Allah emekerimiziboşa çıkarmasın. benim yumurta toplama işlemine 7 gün oldu ancak hala ağrılarım var hem belimde hem kasığımda, lekeler hala geliyor sende de olmuş muydu böyle? Birde kabızlık ki hayatımı olumsuz etkiliyor bu dönem daha önceki 3 tedavide hiç böyle olmamıştı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Canim senin daha varmış doktor mu bekletiyor yoksa size mi öyle uygun oluyor ?daha var kuzum benim
daha histereskopi olmadım bayramdan sona histereskopi olcak
kasım 15 ine doğu transfer hayırlısı bakalım
seninde az kaldı güzel haberlere ALLAH ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?