2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tebrik ederim abla..bende geçen sene ki düsukyen sonra yine düsük yaptim daha gecen ay..darisı bizlere insallah..

Kızlar aranızda tek embriyolar ikiz hamile kalan ya da böyle bi şeye şahit olan var mi?

Kızlar aranızda tek embriyolar ikiz hamile kalan ya da böyle bi şeye şahit olan var mi?

Canim benim çok yakın bi arkadasin pgd ile tek embriyosu kaldı onu transfer ettiler içerde böldü tek yumurta ikizi oldular nettede okudum cgh ya da pgd de hücre alınanlar da ikiye bölünme ihtimali daha yuksekmis

yarın kontrolüm var heyecnla onu bekliyorum rahim yeterince kalınsa transfer gününe karar verilecek

Ahh keşke canım..hiç yasamayim o kan testi, kalp atışı,kese streslerini..hepsi bi anda olsun bitsin hayirlisyla..her sey güzel olsun inşallah..

Meraba arkadaşlar Nasılsıniz ben çalıştığım için sık giremiyorum transferim 9 üncü gün çarşamba günü test günüm ama içimde ümit yok ins rabbim mucizelerimizi verir amin

daha var kuzum benim
daha histereskopi olmadım bayramdan sona histereskopi olcak
kasım 15 ine doğu transfer hayırlısı bakalım
seninde az kaldı güzel haberlere ALLAH ın izniyle
Inşallah canım Allah emekerimiziboşa çıkarmasın. benim yumurta toplama işlemine 7 gün oldu ancak hala ağrılarım var hem belimde hem kasığımda, lekeler hala geliyor sende de olmuş muydu böyle? Birde kabızlık ki hayatımı olumsuz etkiliyor bu dönem daha önceki 3 tedavide hiç böyle olmamıştı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Canim senin daha varmış doktor mu bekletiyor yoksa size mi öyle uygun oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…