2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

günaydın kızlar hayırlı haberler almak kısmet olsun inş

Arkadaşlar elinde Lucrin iğnesi kalan varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi..tek bir gün kullanılacak çünkü almaya değmiycek..

canım benim toplama ağustosda oldu zaten ben bu siklusda beklemek istedim bidahakinde yapalım istedim histereskopiden sonra o kadar bekleyeceğimi tahmin etmedim
keşke yaptırdaydım napalım kısmet aralık da sonuç alacağız biz çok var daha
kabızlık benide mahvetti yeni yeni düzeliom hafif ohss de oldum ondanda istemedim hayırlısı bakalım
senin transfer ne zaman şimdi canım

Arkadaşlar elinde Lucrin iğnesi kalan varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi..tek bir gün kullanılacak çünkü almaya değmiycek..
hangisi lazım size birde ne kadar kullandınız bende lucrin kullanıyorum ama sanırım 23.güne benimde yetmeyecek ve piyasada yokmuş. allah yardımcımız olsun... bu arada MERHABALAR HERKESE bende 4 aydır transfer için bekliyorum.

sağolun teşekkür ederim. çok oldu ben başlayalı ama hormonlar bir yerine gelmiyor inşallah bu ay düzene girerler...sizinde hayırlı olsun :)

Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı haberler almayı nasip eylesin.tedaviye başlayamadım bu ay kist varmış.eylülde inşallah başlamak nasip olur.sizlerden güzel haberler bekliyorum inşallah bize umut olursunuz...

Anladim canim sana da çok geçmiş olsun. histereskopiden sonra ne kadar bekleniyormus? Canım benim 4 tane embriyom genetiğe gitti 2 gün önce inşallah temiz gelirse ekimde sanırım transfer, eylülde histereskopi ve hsg yapılacak

Ahh canım Rabbim kolaylık versin.beklemek çok zor.inşallah 4 tanesi de temiz gelir.benim de 4 embriyom gitmişti.

histereskopiden sonra 1.5 ay bekleniyomuş canım
ayy o beklemede ölüm inşallah güzel gelecek canım
ben 2 tanecik yollayabildim genetiğe rabbim yardım etti biri iyi geldi şükürler olsun
sen nerde deniyodun canım
bide kaçıncı gün alındı biyopsi canım

kızlar selam burda çalışan bayanlar muhakkak vardı. nasipse bizde kurbandan sonra yaptıracağız tüp bebk ilk deneme olacak. çalışan bayanlar nasıl ayarladınız bu kontrol işlerini. ben iş yerinden de çekiniyorum açıkçası izin almada sürekli sıkıntı olurmu diye.

Hayırlısı olsun canım
benim 5. denemem ve bankacıyım inanılmaz sıkıntı yaşadım ama evlatlarımıza kavuşmamız için herşeyi göğüslüyoruz napalım
kontrolleri doktorunlada ayarlayıp akşamları iş çıkışı erken çıkıp yapabilirsin ya da sabah işe geç gidip ben öyle yaptım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…