Meraba arkadaşlar Nasılsıniz ben çalıştığım için sık giremiyorum transferim 9 üncü gün çarşamba günü test günüm ama içimde ümit yok ins rabbim mucizelerimizi verir amin
Inşallah canım Allah emekerimiziboşa çıkarmasın. benim yumurta toplama işlemine 7 gün oldu ancak hala ağrılarım var hem belimde hem kasığımda, lekeler hala geliyor sende de olmuş muydu böyle? Birde kabızlık ki hayatımı olumsuz etkiliyor bu dönem daha önceki 3 tedavide hiç böyle olmamıştı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Canim senin daha varmış doktor mu bekletiyor yoksa size mi öyle uygun oluyor ?
hangisi lazım size birde ne kadar kullandınız bende lucrin kullanıyorum ama sanırım 23.güne benimde yetmeyecek ve piyasada yokmuş. allah yardımcımız olsun... bu arada MERHABALAR HERKESE bende 4 aydır transfer için bekliyorum.Arkadaşlar elinde Lucrin iğnesi kalan varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi..tek bir gün kullanılacak çünkü almaya değmiycek..
hangisi lazım size birde ne kadar kullandınız bende lucrin kullanıyorum ama sanırım 23.güne benimde yetmeyecek ve piyasada yokmuş. allah yardımcımız olsun... bu arada MERHABALAR HERKESE bende 4 aydır transfer için bekliyorum.
Anladim canim sana da çok geçmiş olsun. histereskopiden sonra ne kadar bekleniyormus? Canım benim 4 tane embriyom genetiğe gitti 2 gün önce inşallah temiz gelirse ekimde sanırım transfer, eylülde histereskopi ve hsg yapılacakcanım benim toplama ağustosda oldu zaten ben bu siklusda beklemek istedim bidahakinde yapalım istedim histereskopiden sonra o kadar bekleyeceğimi tahmin etmedim
keşke yaptırdaydım napalım kısmet aralık da sonuç alacağız biz çok var daha
kabızlık benide mahvetti yeni yeni düzeliom hafif ohss de oldum ondanda istemedim hayırlısı bakalım
senin transfer ne zaman şimdi canım
Anladim canim sana da çok geçmiş olsun. histereskopiden sonra ne kadar bekleniyormus? Canım benim 4 tane embriyom genetiğe gitti 2 gün önce inşallah temiz gelirse ekimde sanırım transfer, eylülde histereskopi ve hsg yapılacak
Ahh canım Rabbim kolaylık versin.beklemek çok zor.inşallah 4 tanesi de temiz gelir.benim de 4 embriyom gitmişti.
sağolun teşekkür ederim. çok oldu ben başlayalı ama hormonlar bir yerine gelmiyor inşallah bu ay düzene girerler...sizinde hayırlı olsun :)
Kızlar 2.tahlilim 447.6 çıktı:)
kızlar selam burda çalışan bayanlar muhakkak vardı. nasipse bizde kurbandan sonra yaptıracağız tüp bebk ilk deneme olacak. çalışan bayanlar nasıl ayarladınız bu kontrol işlerini. ben iş yerinden de çekiniyorum açıkçası izin almada sürekli sıkıntı olurmu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?