2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

MOMYS canim perşembe ya da cuma kontrole gitcez bakalım.bir buçuk ay dedi aynen bana da ama geçmek bilmiyo.geç olsun da güç olmasın ne diyelim..
E ertorun sen histeroskopi ne zaman oldun?

Sağol canım allah razı olsun hiç beklemediğim biranda hamile olduğumu öğrendim rabbim herheze nasip etsin
Âmin canım, ne güzel dua etmişsin Allah kabul etsin inş. Ben de 2 tüp bebek tedavisinin ardından kendiliğinden hamile kaldım ve kızım 1 aylık oldu bugün Şükürler olsun. Sen ve diğer arkadaslarıma da nasip etsin Rabbim inş.

Cok bekleniyormuş cidden Canım bende bülent hocanın hastasıyım 1 tanesi 5.gün 3 tanesi 6.gün oldu çok şükür senin kaçıncı gündü canım?

Cok bekleniyormuş cidden Canım bende bülent hocanın hastasıyım 1 tanesi 5.gün 3 tanesi 6.gün oldu çok şükür senin kaçıncı gündü canım?

Canim biri 5. Gündü diğeri 6. Gun 6. Gun sağlıklı geldi
bu ara herkesin 6. Gun acaba hoca yeni bisimi deniyo bu kadar rastlantı olamaz herhalde dimi
inşallah hepsi sağlıklı gelir canim benim inşallah hepimiz hamile kalır sağlıkla doğururuz çok heyecanlandim bak yine

Ayy inşallah canım benim bende transferi düşündükçe heyecanlanıyorum bu kaçıncı denememiz hepsinde ayrı bir heyecan ayrı bir umut oluyor Rabbim yaşatmayacagi hayali kurdurmazmis inşallah hayallerimize kavusuruz.

Canlarim benim 5 gün transferiydi insallah Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz yarın test yapmayı düsünuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…