Âmin canım, ne güzel dua etmişsin Allah kabul etsin inş. Ben de 2 tüp bebek tedavisinin ardından kendiliğinden hamile kaldım ve kızım 1 aylık oldu bugün Şükürler olsun. Sen ve diğer arkadaslarıma da nasip etsin Rabbim inş.Sağol canım allah razı olsun hiç beklemediğim biranda hamile olduğumu öğrendim rabbim herheze nasip etsin
Cok bekleniyormuş cidden Canım bende bülent hocanın hastasıyım 1 tanesi 5.gün 3 tanesi 6.gün oldu çok şükür senin kaçıncı gündü canım?histereskopiden sonra 1.5 ay bekleniyomuş canım
ayy o beklemede ölüm inşallah güzel gelecek canım
ben 2 tanecik yollayabildim genetiğe rabbim yardım etti biri iyi geldi şükürler olsun
sen nerde deniyodun canım
bide kaçıncı gün alındı biyopsi canım
Senin tek mi gelmişti canım?Ahh canım Rabbim kolaylık versin.beklemek çok zor.inşallah 4 tanesi de temiz gelir.benim de 4 embriyom gitmişti.
Cok bekleniyormuş cidden Canım bende bülent hocanın hastasıyım 1 tanesi 5.gün 3 tanesi 6.gün oldu çok şükür senin kaçıncı gündü canım?
Ayy inşallah canım benim bende transferi düşündükçe heyecanlanıyorum bu kaçıncı denememiz hepsinde ayrı bir heyecan ayrı bir umut oluyor Rabbim yaşatmayacagi hayali kurdurmazmis inşallah hayallerimize kavusuruz.Canim biri 5. Gündü diğeri 6. Gun 6. Gun sağlıklı geldi
bu ara herkesin 6. Gun acaba hoca yeni bisimi deniyo bu kadar rastlantı olamaz herhalde dimi
inşallah hepsi sağlıklı gelir canim benim inşallah hepimiz hamile kalır sağlıkla doğururuz çok heyecanlandim bak yine
Canlarim benim 5 gün transferiydi insallah Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz yarın test yapmayı düsünuyorum
Inşallah canım benim o günleri de görürüzayy arkadaşlar rüyamda bülent hocayı gördüm
nasıl sarılıyoz seviniyoz hamileymişim
Allahım İNŞALLAH
Histereskopi sonrası bir sıkıntı yaşadın mı canım?30 temmuzda histeroskopi oldumelif_ipek
Inşallah canım benim o günleri de görürüz
Histereskopi sonrası bir sıkıntı yaşadın mı canım?
ayy canım çok sevindim maşallahh :)Kızlar 2.tahlilim 447.6 çıktı:)
ayy canım çok sevindim maşallahh :)
Çok geçmiş olsun canım cevap için teşekkürler.Ortadan derine perde vardi bende.kanamam oldu bir kaç gün sonrasında ise adet çok fazla ve ağrılı oldu ama kontrole gittiğimde bir sorun yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?