2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ortadan derine perde vardi bende.kanamam oldu bir kaç gün sonrasında ise adet çok fazla ve ağrılı oldu ama kontrole gittiğimde bir sorun yoktu.

ayy kuzum yaa o kadar derin perde varmış senin olcak gibi hissediyom ben Allahın izniyle

Kızlar bir şey sormak istiyorum opu sonrası bugün 9.günüm kahverengi lekelenmeler sürekli oldu bugün kırmızıya dönmeye başladı bu şekilde olan var mı aranızda? Adet günümede 12 gün var.

Kızlar cok sukur ben test yaptım degerim 215.2 çıktı ins kat kat katlanır rabbim dileyen herkeze nasip etsin sonuna kadar yavrularimizi sagsalim alalım kucagimiza
Maşallah çok güzel degerin canım hayırlı olsun ilk deneme miydi? Doktorun kimdi?

E egunal canım nerdesin sen hadi gel artık (bak sana süpürge gönderiyorum ) aşermelerin geçmiştir (belki paşlar duruyordur ) kızın kocaman olmuştur özledik seni veee cimcimeni sen yok ken burası çok sesiz ıssız özledik ÖZLENDİN BEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…