Kızlar bir şey sormak istiyorum opu sonrası bugün 9.günüm kahverengi lekelenmeler sürekli oldu bugün kırmızıya dönmeye başladı bu şekilde olan var mı aranızda? Adet günümede 12 gün var.
Çok sağol canım benim de başlıyor da renk siyaha yakın seninde mi öyle oldu? Bana adet başlayınca arayın histereskopi için gün belirleyelim demislerdi ancak benim embriyolarım genetiğe gideli yarın 1 hafta olacak sağlıklı gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorumeğer sağlıklı gelmezse bu ay histereskopi yaptırmak istemiyorum en azından bir kez daha yum.toplama yaptirip ondan sonra histeroskopi olmak istiyorum ama böyle nasılolacak bilemedim inşallah bir an önce hayırlı haberleri alırım da transfer için bir umudum olur cnm.Canim benimde 10 gün öncesinde gelmişti opu dan sonra herkesin erken oluyor demekki
Çok sağol canım benim de başlıyor da renk siyaha yakın seninde mi öyle oldu? Bana adet başlayınca arayın histereskopi için gün belirleyelim demislerdi ancak benim embriyolarım genetiğe gideli yarın 1 hafta olacak sağlıklı gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorumeğer sağlıklı gelmezse bu ay histereskopi yaptırmak istemiyorum en azından bir kez daha yum.toplama yaptirip ondan sonra histeroskopi olmak istiyorum ama böyle nasılolacak bilemedim inşallah bir an önce hayırlı haberleri alırım da transfer için bir umudum olur cnm.
çok üzüldüm gerçekten Allahım dayanma gücü versin inşallah canım8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(
Nasılsın canımçok üzüldüm gerçekten Allahım dayanma gücü versin inşallah canım
çok üzüldüm ya.Rabbim sabır versin.inşallah çabuk toparlanırsınız...8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(
Canım çok üzüldüm Allah sabrınızı artırsın.8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(
Çok üzüldüm. Allah sabır versin8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(
iyiyim galibaNasılsın canım
Allh iylik versin canımiyiyim galibasen nasılsın tatlım
ben 4. tedaviye hazırlanıyorum inşallah senden naber
Rabbim sabır versin inş canım, bu acıyı çekmeyen bilemez ;( senin acını çok ama çok iyi Anlıyorum ;(8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(
Ayy inşallah canım benim çok sağol artık bu 4.olunca inan tamamen Rabbim e bıraktım diğerlerinde o kadar heyecan stres yaptım hepsi olumsuz oldu biliyorsun Rabbim nasip ederse olur inşallah. Sen ne yaptın ne zaman başliyosun inşallah ikimizde yaparız takvimlerimiziumut canım çok sevindim yakınlarda takvimini görür gibiyim
merhaba arkadaşlar 2 tüp tedavisi atlattım haziran ve ağustos aylarında ... yumurta sayım iyi olmasına rağmen döllenme problemi yaşadım 12 yumurtadan 4 tanesi dölleni 3. güne zor geldi dondurduk 2. tedavide de aynı sorun oldu 12 yumurtadan 3 döllendi ama kaliteleri çok kötü embriyologların dediğine göre yumurta kalitesi kötü böyle sorunla karşılaşan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?