2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar bir şey sormak istiyorum opu sonrası bugün 9.günüm kahverengi lekelenmeler sürekli oldu bugün kırmızıya dönmeye başladı bu şekilde olan var mı aranızda? Adet günümede 12 gün var.

Canim benimde 10 gün öncesinde gelmişti opu dan sonra herkesin erken oluyor demekki

Canim benimde 10 gün öncesinde gelmişti opu dan sonra herkesin erken oluyor demekki
Çok sağol canım benim de başlıyor da renk siyaha yakın seninde mi öyle oldu? Bana adet başlayınca arayın histereskopi için gün belirleyelim demislerdi ancak benim embriyolarım genetiğe gideli yarın 1 hafta olacak sağlıklı gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorumeğer sağlıklı gelmezse bu ay histereskopi yaptırmak istemiyorum en azından bir kez daha yum.toplama yaptirip ondan sonra histeroskopi olmak istiyorum ama böyle nasılolacak bilemedim inşallah bir an önce hayırlı haberleri alırım da transfer için bir umudum olur cnm.

Kizlar ben hollanda da yasiyorum, ekim ayinda istanbula gelecegim...hayirlisi ile tedavi icin...ama iki doktor arasinda cok kararsizim.....nasil arastircam nelere dikkat etsem.....

Canim ben o yüzden de bi bi regl atladım zaten isterse n sende öyle yap

8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(

8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(
çok üzüldüm gerçekten Allahım dayanma gücü versin inşallah canım

çok üzüldüm ya.Rabbim sabır versin.inşallah çabuk toparlanırsınız...

Canım çok üzüldüm Allah sabrınızı artırsın.

Çok üzüldüm. Allah sabır versin

iyiyim galiba sen nasılsın tatlım
ben 4. tedaviye hazırlanıyorum inşallah senden naber
Allh iylik versin canım bende iyim şükür ben ara verdim akışına bıraktık şubatta bi düşük oldu bilmeden bu geçtiğimiz temmuz 19 unda oldum oda 3 gün sürdü şüpelendim ağustos 19 olmadım kan verdim eylülün ikisinde 1.20 çıktı negatif ama hala adet olmadım bide dünden hafif gögüs agrım var muayene için gün almıştım kan verdiğim gün poco var bide kan pıhtılaşmam onun için bakalım yarın inş iyi bişi der varmı yokmu bakalım allhtan hayırlısı inş sende kavuşursun bu tedavinde bu arada eskilerde kimse yok pek malum gülden hamiş

Rabbim sabır versin inş canım, bu acıyı çekmeyen bilemez ;( senin acını çok ama çok iyi Anlıyorum ;(

merhaba arkadaşlar 2 tüp tedavisi atlattım haziran ve ağustos aylarında ... yumurta sayım iyi olmasına rağmen döllenme problemi yaşadım 12 yumurtadan 4 tanesi dölleni 3. güne zor geldi dondurduk 2. tedavide de aynı sorun oldu 12 yumurtadan 3 döllendi ama kaliteleri çok kötü embriyologların dediğine göre yumurta kalitesi kötü böyle sorunla karşılaşan oldu mu

umut canım çok sevindim yakınlarda takvimini görür gibiyim
Ayy inşallah canım benim çok sağol artık bu 4.olunca inan tamamen Rabbim e bıraktım diğerlerinde o kadar heyecan stres yaptım hepsi olumsuz oldu biliyorsun Rabbim nasip ederse olur inşallah. Sen ne yaptın ne zaman başliyosun inşallah ikimizde yaparız takvimlerimizi

Canim merhaba bende ilk tedaviden sonra yumurta kalitesini ve sayisini arttirmak icin inofolic verdi. Sabah 2 aksam 2 doz suda eritip ictim. Ayrica biesteron dhea verdi onu da gunde 3 tane kullandm. Ilk denemem kasimdi sonraki ocak. Yumurta sayim ve kalitem artti ama bircok doktora gore bu ilaclarin etkisi tam olarak kanitlanmis degil. Bilmeni isterim yani. Ayrica yumurta buyutucu igne kullanirken ilk 5 gun letu diye bi hap kullandim gunde iki kez. Onun amaci neydi bilmiyorum. Bide ilk tedavimde gonal f ve menopour kullandim ikincisinde de menagon ve puregon. Kafani karistirmak istemem sadece iki tedavim arasindaki farkliliklarin hepsini sana aktarmak istedim. Bol sanslar arkadasim Allah hepimizin bu yolda yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…