- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
merhaba.yumurta kalitesini arttırmak için bir sürü ilaç, kür, bitki vs. var.döllenme sorunu olmuş.eşinizde bir sıkıntı yok da yumurtalar kalitesizse ve tedaviye devam edecekseniz tavsiyelerimi yazarım.mesela zeytinyağında kuru incir kaliteye iyi geliyormuş.hurma, ceviz badem gibi besinler de iyi geliyor.d vitamini mutlaka ölçtürün.düşük çıkıyor genelde ve d vitamini ilacı kullanmak yumurta kalitesini arttırıyor.biesteron, melatonin, b12, omega 3 ilaçları da iyi gelir.dilerseniz buradan veya özelden daha ayrıntılı yazabilirim.merhaba arkadaşlar 2 tüp tedavisi atlattım haziran ve ağustos aylarında ... yumurta sayım iyi olmasına rağmen döllenme problemi yaşadım 12 yumurtadan 4 tanesi dölleni 3. güne zor geldi dondurduk 2. tedavide de aynı sorun oldu 12 yumurtadan 3 döllendi ama kaliteleri çok kötü embriyologların dediğine göre yumurta kalitesi kötü böyle sorunla karşılaşan oldu mu
Canım merhaba nasılsın? zeytinyaginda kuru inciri sen söylemiştin bana Alkah razi olsun çok şükür 2 tane embriyom kaldı transfer icin,öncesinde incir kürü de yapmıştım ve ikisininde katkısı olduğunu düşünüyorum darısı sana inşallah.merhaba.yumurta kalitesini arttırmak için bir sürü ilaç, kür, bitki vs. var.döllenme sorunu olmuş.eşinizde bir sıkıntı yok da yumurtalar kalitesizse ve tedaviye devam edecekseniz tavsiyelerimi yazarım.mesela zeytinyağında kuru incir kaliteye iyi geliyormuş.hurma, ceviz badem gibi besinler de iyi geliyor.d vitamini mutlaka ölçtürün.düşük çıkıyor genelde ve d vitamini ilacı kullanmak yumurta kalitesini arttırıyor.biesteron, melatonin, b12, omega 3 ilaçları da iyi gelir.dilerseniz buradan veya özelden daha ayrıntılı yazabilirim.
bizim akışına bırakma gibi bir durumum yok kiAllh iylik versin canımbende iyim şükür ben ara verdim akışına bıraktık şubatta bi düşük oldu bilmeden bu geçtiğimiz temmuz 19 unda oldum oda 3 gün sürdü şüpelendim ağustos 19 olmadım kan verdim eylülün ikisinde 1.20 çıktı negatif ama hala adet olmadım bide dünden hafif gögüs agrım var muayene için gün almıştım kan verdiğim gün poco var bide kan pıhtılaşmam onun için bakalım yarın inş iyi bişi der varmı yokmu bakalım allhtan hayırlısı inş sende kavuşursun bu tedavinde bu arada eskilerde kimse yok pek malum gülden hamiş
Canım bugün 9.gün onlar aramadilar ben aradım adet olunca histereskopi için arayın demislerdi bende genetikten sonuc gelmeden yaptırmak istemedim Neslihan Hanım a sordum henüz raporunuz yazılmamış ancak 2 embriyo kaldığını ben size sözel söyleyeyim dedi o şekilde öğrendim.
Canım bir kaseye zeytinyağı koyuyorsun içine her sabah 2 tane kuru incir koyuyorsun ertesi sabah aç karnına yiyorsun o zeytinyaginın içine 2 tane koyup ertesi gün yiyorsun bu şekilde her gün yeniyor yağ azaldikca üzerine ekliyorsun.Canım o zeytinyağlı incir dediğin nasıl hazırlanıyor?
Çok sağol canım benimde içim ferahladi haberi alınca rabbim hamiş haberlerimizi paylaşmayı da nasip eder inşallahhh öpüyorum çok :)Canimmmm çoook sevindim gözüm aydin inşallah hepimiz bir KUTLARİZ hamileligimizi opuyorum cok
cnm çok çok sevindim iki embriyon olmasına inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar.benim içimden hep pozitif haberi verecekmişsin gibi geliyor inşallah.ben daha tedaviye başlayamadım.adeti bekliyorum.bana da dua edersen sevinirim.ismim aysel...Canım merhaba nasılsın? zeytinyaginda kuru inciri sen söylemiştin bana Alkah razi olsun çok şükür 2 tane embriyom kaldı transfer icin,öncesinde incir kürü de yapmıştım ve ikisininde katkısı olduğunu düşünüyorum darısı sana inşallah.
Çok sağol canım hadi hayırlısı inşallah ederim tabiki canım, Ayy inşallah o güzel haberleri bizde veririz.cnm çok çok sevindim iki embriyon olmasına inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar.benim içimden hep pozitif haberi verecekmişsin gibi geliyor inşallah.ben daha tedaviye başlayamadım.adeti bekliyorum.bana da dua edersen sevinirim.ismim aysel...
inşallah cnm.transfer öncesi kalınlaşmanın iyi olması için nar suyu içebilirsin.transfer sonrası sıkı tutunmasına ananas, kabak çekirdeği bir de ilginçtir nohut yemeği iyi geliyormuş.aklında bulunsun lazım olacak inşallah....Çok sağol canım hadi hayırlısı inşallah ederim tabiki canım, Ayy inşallah o güzel haberleri bizde veririz.
Duymuştum onları canım da nohutu duymamistim o da rahatsız eder gibi gaz,v.s. ama yeriz inşallah napalım rabbim nasip etsin de herşeyi tüm bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz inşallah.inşallah cnm.transfer öncesi kalınlaşmanın iyi olması için nar suyu içebilirsin.transfer sonrası sıkı tutunmasına ananas, kabak çekirdeği bir de ilginçtir nohut yemeği iyi geliyormuş.aklında bulunsun lazım olacak inşallah....
inşallah yaparız canım ekimde bidahaki ay başlıcam inşallah bende belki aynı zamana denk gelir birlikte gün sayarızAyy inşallah canım benim çok sağol artık bu 4.olunca inan tamamen Rabbim e bıraktım diğerlerinde o kadar heyecan stres yaptım hepsi olumsuz oldu biliyorsun Rabbim nasip ederse olur inşallah. Sen ne yaptın ne zaman başliyosun inşallah ikimizde yaparız takvimlerimizi
doktorun önerisi ile solgar coenzyme Q , asist şurup ,evicap ford , espervit c bunları hem eşim hem ben kullanıyorum eşim içinde solgar seleno 6 verdi .. ayrıca kilo vermemi düzenli spor yapmamı telefonu az kullanmamı gece uyurken wi-fi yi kapatmamı tel. başka odada kalacak 2 3 ayımı böyle geçirecem.. sizin yazdığınız vitaminler ile benim yazdıklarımı bir karşılaştırayım .. bir de tavuk yeme dedimerhaba.yumurta kalitesini arttırmak için bir sürü ilaç, kür, bitki vs. var.döllenme sorunu olmuş.eşinizde bir sıkıntı yok da yumurtalar kalitesizse ve tedaviye devam edecekseniz tavsiyelerimi yazarım.mesela zeytinyağında kuru incir kaliteye iyi geliyormuş.hurma, ceviz badem gibi besinler de iyi geliyor.d vitamini mutlaka ölçtürün.düşük çıkıyor genelde ve d vitamini ilacı kullanmak yumurta kalitesini arttırıyor.biesteron, melatonin, b12, omega 3 ilaçları da iyi gelir.dilerseniz buradan veya özelden daha ayrıntılı yazabilirim.
benim yumurta sayım ikisinde de 12 idi. döllenme de sorun oldu işte hepsi döllenmedi geçen doktorum aradı takviye vitaminler verdi kilom var killo ver dedi telefon ve pc uzaklaşmamı wi-fi yi gece kapat dedi tavuk yeme dedi düzenli spor dedi .. muhasebeciyim sabah büroya giriyorum akşam çıkana kadar oturuyorum onunda etksi çok yazdığın ilaçları bir karşılaştırayımCanim merhaba bende ilk tedaviden sonra yumurta kalitesini ve sayisini arttirmak icin inofolic verdi. Sabah 2 aksam 2 doz suda eritip ictim. Ayrica biesteron dhea verdi onu da gunde 3 tane kullandm. Ilk denemem kasimdi sonraki ocak. Yumurta sayim ve kalitem artti ama bircok doktora gore bu ilaclarin etkisi tam olarak kanitlanmis degil. Bilmeni isterim yani. Ayrica yumurta buyutucu igne kullanirken ilk 5 gun letu diye bi hap kullandim gunde iki kez. Onun amaci neydi bilmiyorum. Bide ilk tedavimde gonal f ve menopour kullandim ikincisinde de menagon ve puregon. Kafani karistirmak istemem sadece iki tedavim arasindaki farkliliklarin hepsini sana aktarmak istedim. Bol sanslar arkadasim Allah hepimizin bu yolda yardimcisi olsun
zeytinyağını yiyemiyorummerhaba.yumurta kalitesini arttırmak için bir sürü ilaç, kür, bitki vs. var.döllenme sorunu olmuş.eşinizde bir sıkıntı yok da yumurtalar kalitesizse ve tedaviye devam edecekseniz tavsiyelerimi yazarım.mesela zeytinyağında kuru incir kaliteye iyi geliyormuş.hurma, ceviz badem gibi besinler de iyi geliyor.d vitamini mutlaka ölçtürün.düşük çıkıyor genelde ve d vitamini ilacı kullanmak yumurta kalitesini arttırıyor.biesteron, melatonin, b12, omega 3 ilaçları da iyi gelir.dilerseniz buradan veya özelden daha ayrıntılı yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?