2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bal çörek otu tarçın karışımını ne kadar tüketebiliriz tedavim 2 ya da 3 ay sonra başlıcak
netten bakabilirsiniz.ama incir kürü yapın önce mutlaka folikül sayısını artırıyor.tedavi başlayınca yapacağım ben ama öncesinde de 1-2 ay yapabilirsiniz...

zeytinyağını yiyemiyorum birinci tedavimde badem kaju fındk ceviz kuru incir çok tükettim ama bişi olmadı
Canim eger prolaktin yuksekse incir yeme ben iki ay incir kuru yapmistim sonra prolaktinim yukselmis dusurmek icin tedavi olmustum canim herseyin hayirlisi canim biraz daha sabir canim

Canım bir iki saat anca yatiyosun.hiç agrim olmadı çok sukur benim.opudan bile kolay oldu. Yolculuk yapabilirsin demişlerdi.
Ne zaman senin histeroskopi?

Canim eger prolaktin yuksekse incir yeme ben iki ay incir kuru yapmistim sonra prolaktinim yukselmis dusurmek icin tedavi olmustum canim herseyin hayirlisi canim biraz daha sabir canim
progestoren yüksekti bu tedavide ama çok değildi.birinci tedavi de Bayağı yüksekti söylemiştim o Zamanlar sanırım

Canım bir iki saat anca yatiyosun.hiç agrim olmadı çok sukur benim.opudan bile kolay oldu. Yolculuk yapabilirsin demişlerdi.
Ne zaman senin histeroskopi?
Canım 15 Eylülde echomar da hsg çekilecek eğer tüplerde bir sorun çıkmazsa bir gün sonra da histereskopi yapılacak demislerdi Duygu hanım sizi arayacak dediler ancak arayan soran olmadı merkeze ulaşmak çok zor bugün 3 kere Sevil Hanım ı aradım ulaşamadım bu kadar neyin yogunluysa sonuçta telefonla bilgi almak için Sevil Hanımın nosunu veriyorlar ulaşabilene aşkolsun.

merhaba arkadaşlar bu benim ikinci tüpbebek tedavim olacak.bugün adetin 2. günü gittim dr bana sadece estrofem ilacını verdi 12 gün sabah akşam kullan 14. günde gel bakalım dedi.
ben çok şaşırdım ,ilk tüpbebek tedavimde adetin 2.günü gittim taliller yapıldı ve gebekten iğne olmaya başladım 12 gün sonra çatlama iğnesi yumurtalar toplandı ve 3 gün sonrada transfer oldu .yani bir adet dönemi içinde bitti.
Böyle bir tedavi gören var mı bilgilendirirse sevinirim hala şaşkınlığım gitmedi. dr a ben bu sürede adet olacakmıyım dedim küçük bir adet olacaksın dedi ? yani anlamadım bu süreçte yumurta ne zaman toplanıp transfer olacak...
Öğlenden beri saf saf bakınıyorum hiç bir şey anlamadım.
ha unutmadan yumurta rezervim iyiymiş ama senkronizasyon sorunu varmış 17 mm ve 18mm olan yumurtalarım varmış bununyanında küçüklerde varmış bu ilaç büyüklerin gelişimini durdurup diğerlerinin büyümesinisağlayacakmış ve eğer herşey yolunda giderse sadece rahim iyileştirici ilaçla transferimolacakmış ...offffff kafa kalmadı ki

Merhaba canım senin daha önceki tedavinde embriyon donduruldu mu? Bu estrofemi dondurulmuş embriyo tedavisinde kullanılıyor diye biliyorum eğer dondurulmusun yoksa bu işte bir yanlışlık var merkezi arayip sor bence, yani sana yumurta geliştirici igne yapılmadan nasıl yumurta toplanacak ki ilginç gerçekten canım.

Aynen ya bazen ben de ulasamiyorum.Neslihan hanımı arıyorum.yazık o da o kdr işinin arasında ilgileniyo.bu arada neden hsg istedi? Bana direk histeroskopi demişti.benim tüplere bakilmadi yanı.

Hayır dondurulmuş embriyo değil. ..bana da çok ilginç geldi. ..yumurtalar senkronize değil dedi

merhaba arkadaslar bende bayramdan sonra tüp bebege baslıcam korku endıse asılama klomen vs. hepsı oldu pko goruntusu var ama degılım herseyım normal 3 yıl bitti tüp bebege yönlendirdiler devlette yapmayı dusunuyorum cerrahpasa ya da çapa iyi mi sizce bilginiz vardır az cok tesekkurler

Aynen ya bazen ben de ulasamiyorum.Neslihan hanımı arıyorum.yazık o da o kdr işinin arasında ilgileniyo.bu arada neden hsg istedi? Bana direk histeroskopi demişti.benim tüplere bakilmadi yanı.
Canım bana tüplerde sıvı birikmiş olabilir eğer öyle bir şey varsa da başarısız tüpbebek söz konusu oluyor dedi bülent hoca bide benim 1 düşüğüm de olmuştu bu 4.tedavi olunca hepsine bakalım dedi Allah korusun sıvı birikimi varsa tüp alınacak inşallah yoktur. 2013 yılında rahim filmi cektirmistim çok eski ve anlaşılır değil dedi yeni istedi. Senin kaçıncı denemeydi? hiç hsg cekilmedin mi?

Hayırlısı olsun canım inşallah sonu güzel olsun devlet hastanelerini inan bilmiyorum canim ama Rabbim ol dedimi olur Rabbim işinin ehli kimslerle karsilastirsin inşallah hepimizi

Hayırlısı olsun canım inşallah sonu güzel olsun devlet hastanelerini inan bilmiyorum canim ama Rabbim ol dedimi olur Rabbim işinin ehli kimslerle karsilastirsin inşallah hepimizi
tesekkur ederim canım ins ınsan cok stres oluyor biri erken der bırı yaptır der herkesten bır ses

Hayır dondurulmuş embriyo değil. ..bana da çok ilginç geldi. ..yumurtalar senkronize değil dedi
anladığım kadarıyla önceki adan yumurtanız kalmış.diğer küçülerde bu aydan sanırım.büyüklerin gelişimini durdurup diğerlerinin gelişimini artıracak.kaliteye etki edecek ilaç.sonra duruma göre toplama olur.rahimin etkilenmemesi için bu yöntem daha uygun sizin için.çünkü rezerviniz iyi çok şükür.

Doktorda böyle bişey dedi rezerviniz çok iyi o yüzden böyle bisey yapalım dedi . benim anlamadigim bu arada küçük adet dediğimiz bişey geçireceksiniz dedi. ..bu ne anlama geliyor ki. ..önceki tedaviyle hiç benzemeynce afalladim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…