rabbim sabır versin canım hayırlısı tez vakitte inşallah8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(
cHayır dondurulmuş embriyo değil. ..bana da çok ilginç geldi. ..yumurtalar senkronize değil dedi
Canım bilgim yok hiç kusura bakma yardımcı olamıyorum bu konuda.bana yardımcı olur musunuz
UZUN PROTOKOL yapacaktır.. yada iğnesiz tedaviler oluyor onu uygulayacaktır sana .... sonu güzel olsun canımmerhaba arkadaşlar bu benim ikinci tüpbebek tedavim olacak.bugün adetin 2. günü gittim dr bana sadece estrofem ilacını verdi 12 gün sabah akşam kullan 14. günde gel bakalım dedi.
ben çok şaşırdım ,ilk tüpbebek tedavimde adetin 2.günü gittim taliller yapıldı ve gebekten iğne olmaya başladım 12 gün sonra çatlama iğnesi yumurtalar toplandı ve 3 gün sonrada transfer oldu .yani bir adet dönemi içinde bitti.
Böyle bir tedavi gören var mı bilgilendirirse sevinirim hala şaşkınlığım gitmedi. dr a ben bu sürede adet olacakmıyım dedim küçük bir adet olacaksın dedi ? yani anlamadım bu süreçte yumurta ne zaman toplanıp transfer olacak...
Öğlenden beri saf saf bakınıyorum hiç bir şey anlamadım.
ha unutmadan yumurta rezervim iyiymiş ama senkronizasyon sorunu varmış 17 mm ve 18mm olan yumurtalarım varmış bununyanında küçüklerde varmış bu ilaç büyüklerin gelişimini durdurup diğerlerinin büyümesinisağlayacakmış ve eğer herşey yolunda giderse sadece rahim iyileştirici ilaçla transferimolacakmış ...offffff kafa kalmadı ki
darısı ikincisinin kalp atışını duymana canım gözün aydınKalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan
Teşekür ederim cnm amin inşallah rabbim gönlünu göre versindarısı ikincisinin kalp atışını duymana canım gözün aydın
Kızlar canlarım
Hepiniz iyisinizdir inşallah...
Küçük hanım büyüyor ben de enine büyüyorum haliyle
Paşalarım bende okullar açılana kadar bayramdan sonra gelicem hasret gideririz..
evet canım enine büyümek güzel sebep bebek oluncaenine buyumekte bu yolda guzel canim
Bende suana kadar 4kilo aldimbakalim daha nekadar alcaz saglikli olsunlarda kiloyu veririz zaten ben zayif biri degilim ogluma feda olsun biraz daha sisman olmamevet canım enine büyümek güzel sebep bebek olunca
3 eylül de randevum vardı yani 6 gün önce 55.5 kilo olmuşum 26 haftalık gebelik kilom..
53 le başladım bakalım son 2 buçuk ayda kaç kilo alıp enine daha da enine büyüyeceğim
sen ne durumdasın
Bende suana kadar 4kilo aldimbakalim daha nekadar alcaz saglikli olsunlarda kiloyu veririz zaten ben zayif biri degilim ogluma feda olsun biraz daha sisman olmam
Bi yerde okudum 11kiloyla doguma giren anne adayi dogum sonrasi sadece iki kilo fazlasi oluyor vede bunu emzirme doneminde rahatlikla veriyo yaziyordu iki ay kilolu olur sonra fit bir anne olursun canimaynen canım kilo dert değil ama merak ediyorum son halim nasıl olcak diye
Slmlar .. Bende 12 kg ile doğuma gittim eve geldiğimde 7 kg gitti 2 ay içinde 2/3 kg daha verdim tabi bebekten bu kucaktan gece gündüz inmeyince. Sonra emzirdiğim için devamlı Acıkıyordum bi de süt olsun diye yiyorsun 3/4 kg kaldı hamile kaldığım kiloya .. Tabi daha fazla vermem lazım kızım 5,5 aylık oldu emiyor ondan diyet yapılmıyor.. ( geçen yıl bu zamanlar bende 2.5 aylık hamileydim tüp bebek kızım )Bi yerde okudum 11kiloyla doguma giren anne adayi dogum sonrasi sadece iki kilo fazlasi oluyor vede bunu emzirme doneminde rahatlikla veriyo yaziyordu iki ay kilolu olur sonra fit bir anne olursun canim
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim seni hatirliyorum ozamanlar ben negatif almistim 2014 topiginden aklimdasin bebek 3.3,5 kilo ,icinde bulundugu sivi 1kilo rahim bir kilo vucuttaki kan hamilelikte %40artiyormus ve odem toplam ortalama 9.10kilo oluyormus oyle okumustum tabi kisiye gore degisiyordur zaten ben kilolu biriyim dedimya cokta problem etmiyorum yemek pek yiyemiyorum ama isim gucum.meyve yemek oldu kan sekerim iyi insallah bebege seker yuklemesi yapmiyorumdur meyveyle karin doyuruyorum birde calisan biriyim gunde bir saatte yol yuruyorum ama yinede 4kilo aldim gerci gecen hafta bebegin kilosu 678gr di bi kilo oSlmlar .. Bende 12 kg ile doğuma gittim eve geldiğimde 7 kg gitti 2 ay içinde 2/3 kg daha verdim tabi bebekten bu kucaktan gece gündüz inmeyince. Sonra emzirdiğim için devamlı Acıkıyordum bi de süt olsun diye yiyorsun 3/4 kg kaldı hamile kaldığım kiloya .. Tabi daha fazla vermem lazım kızım 5,5 aylık oldu emiyor ondan diyet yapılmıyor.. ( geçen yıl bu zamanlar bende 2.5 aylık hamileydim tüp bebek kızım )
Evet canım ben de seni hatırlıyor ve biliyorum ... Yazamasamda buraya takip ediyorum sizi .. Unutamam burayı herşeyi burda paylaştım hüznümü sevincimi ..Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim seni hatirliyorum ozamanlar ben negatif almistim 2014 topiginden aklimdasin bebek 3.3,5 kilo ,icinde bulundugu sivi 1kilo rahim bir kilo vucuttaki kan hamilelikte %40artiyormus ve odem toplam ortalama 9.10kilo oluyormus oyle okumustum tabi kisiye gore degisiyordur zaten ben kilolu biriyim dedimya cokta problem etmiyorum yemek pek yiyemiyorum ama isim gucum.meyve yemek oldu kan sekerim iyi insallah bebege seker yuklemesi yapmiyorumdur meyveyle karin doyuruyorum birde calisan biriyim gunde bir saatte yol yuruyorum ama yinede 4kilo aldim gerci gecen hafta bebegin kilosu 678gr di bi kilo o
Meyve ye tabi ama tek tek ye .. Öğünlere böl aynı anda elma armut şeftali yeme .. Dr öyle Demişti bana .. Bende hamileliğim ilk Zamanlarında şeftali ve Mürdüm eriğine takmıştım :)) işte profilde bir karpuz var şimdi :))Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim seni hatirliyorum ozamanlar ben negatif almistim 2014 topiginden aklimdasin bebek 3.3,5 kilo ,icinde bulundugu sivi 1kilo rahim bir kilo vucuttaki kan hamilelikte %40artiyormus ve odem toplam ortalama 9.10kilo oluyormus oyle okumustum tabi kisiye gore degisiyordur zaten ben kilolu biriyim dedimya cokta problem etmiyorum yemek pek yiyemiyorum ama isim gucum.meyve yemek oldu kan sekerim iyi insallah bebege seker yuklemesi yapmiyorumdur meyveyle karin doyuruyorum birde calisan biriyim gunde bir saatte yol yuruyorum ama yinede 4kilo aldim gerci gecen hafta bebegin kilosu 678gr di bi kilo o
Erkek canim bagirsaklarinda parlaklik goruldu ayrintili utrasyonda doktor hic bisey ifade etmeyebilirde kromozom bozukluguda olabilir dedi ona takildim biraz ama bapim rabbim hayirlisini versin hakkimizda masallah senin o karpuzunada saglikla anali babali buyutun insallahEvet canım ben de seni hatırlıyor ve biliyorum ... Yazamasamda buraya takip ediyorum sizi .. Unutamam burayı herşeyi burda paylaştım hüznümü sevincimi ..
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder bu yolda yürüyenlerinde Allah inşallah yüzünü güldürür.. Maddi manevi zor bir süreç..
Cinsiyeti ne bebeğinin ?
bende sizi özledim canımÖzledik seni canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?