2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

8+0gunluk hamileyim ama maalesef bebeğimin kalbi atmiyor.çok zor arkadaşlar bu acıya dayanmak.Rabbim kimseye yasatmasin.birkaç gün içinde kurtaj olacağım.kurtaj kelimesi çok korkutuyor beni :-( bebeğim melek oldu :-(
rabbim sabır versin canım hayırlısı tez vakitte inşallah

Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan

UZUN PROTOKOL yapacaktır.. yada iğnesiz tedaviler oluyor onu uygulayacaktır sana .... sonu güzel olsun canım

darısı ikincisinin kalp atışını duymana canım gözün aydın

enine buyumekte bu yolda guzel canim
evet canım enine büyümek güzel sebep bebek olunca
3 eylül de randevum vardı yani 6 gün önce 55.5 kilo olmuşum 26 haftalık gebelik kilom..
53 le başladım bakalım son 2 buçuk ayda kaç kilo alıp enine daha da enine büyüyeceğim
sen ne durumdasın

Bende suana kadar 4kilo aldimbakalim daha nekadar alcaz saglikli olsunlarda kiloyu veririz zaten ben zayif biri degilim ogluma feda olsun biraz daha sisman olmam

Bende suana kadar 4kilo aldimbakalim daha nekadar alcaz saglikli olsunlarda kiloyu veririz zaten ben zayif biri degilim ogluma feda olsun biraz daha sisman olmam

aynen canım kilo dert değil ama merak ediyorum son halim nasıl olcak diye

aynen canım kilo dert değil ama merak ediyorum son halim nasıl olcak diye
Bi yerde okudum 11kiloyla doguma giren anne adayi dogum sonrasi sadece iki kilo fazlasi oluyor vede bunu emzirme doneminde rahatlikla veriyo yaziyordu iki ay kilolu olur sonra fit bir anne olursun canim

Bi yerde okudum 11kiloyla doguma giren anne adayi dogum sonrasi sadece iki kilo fazlasi oluyor vede bunu emzirme doneminde rahatlikla veriyo yaziyordu iki ay kilolu olur sonra fit bir anne olursun canim
Slmlar .. Bende 12 kg ile doğuma gittim eve geldiğimde 7 kg gitti 2 ay içinde 2/3 kg daha verdim tabi bebekten bu kucaktan gece gündüz inmeyince. Sonra emzirdiğim için devamlı Acıkıyordum bi de süt olsun diye yiyorsun 3/4 kg kaldı hamile kaldığım kiloya .. Tabi daha fazla vermem lazım kızım 5,5 aylık oldu emiyor ondan diyet yapılmıyor.. ( geçen yıl bu zamanlar bende 2.5 aylık hamileydim tüp bebek kızım )

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim seni hatirliyorum ozamanlar ben negatif almistim 2014 topiginden aklimdasin bebek 3.3,5 kilo ,icinde bulundugu sivi 1kilo rahim bir kilo vucuttaki kan hamilelikte %40artiyormus ve odem toplam ortalama 9.10kilo oluyormus oyle okumustum tabi kisiye gore degisiyordur zaten ben kilolu biriyim dedimya cokta problem etmiyorum yemek pek yiyemiyorum ama isim gucum.meyve yemek oldu kan sekerim iyi insallah bebege seker yuklemesi yapmiyorumdur meyveyle karin doyuruyorum birde calisan biriyim gunde bir saatte yol yuruyorum ama yinede 4kilo aldim gerci gecen hafta bebegin kilosu 678gr di bi kilo o

Evet canım ben de seni hatırlıyor ve biliyorum ... Yazamasamda buraya takip ediyorum sizi .. Unutamam burayı herşeyi burda paylaştım hüznümü sevincimi ..
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder bu yolda yürüyenlerinde Allah inşallah yüzünü güldürür.. Maddi manevi zor bir süreç..
Cinsiyeti ne bebeğinin ?

Meyve ye tabi ama tek tek ye .. Öğünlere böl aynı anda elma armut şeftali yeme .. Dr öyle Demişti bana .. Bende hamileliğim ilk Zamanlarında şeftali ve Mürdüm eriğine takmıştım :)) işte profilde bir karpuz var şimdi :))

Erkek canim bagirsaklarinda parlaklik goruldu ayrintili utrasyonda doktor hic bisey ifade etmeyebilirde kromozom bozukluguda olabilir dedi ona takildim biraz ama bapim rabbim hayirlisini versin hakkimizda masallah senin o karpuzunada saglikla anali babali buyutun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…