2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhabalar bende bu topiğe geçiş yapabildim zarzorda olsa;-)benim tedavim 9 aydır havuz yöntemiyle devam ediyordu şuana kadar 1 embriyom oldu donduruludu şubat ayında,ok uğraştık 2.yi de bulurmuyuz diye ama olmadı maalesef,dün iptal oldu büyümedi tek yumurtam...bahçecide tedavideyim ben Güvenç beyde,tek embriyomu transfer etmeye karar verdik,cyclo-progynova verdi adet olunca gitcem -yaklaşık 25 gün sonra-banta başlıcaz,şimdi benim tecrübelilerden öğrenmek istediklerim,şu an itibari ile nasıl beslenmeliyim,çay - kahve bırakmalımıyım,ne yiyip ne içeyim?hazırlıklı olayım,2.gün 4 hücreli benim embriyom bu arada,böyle olupta pozitif alan varmı?

Kızlar canlarım
Hepiniz iyisinizdir inşallah...
Küçük hanım büyüyor ben de enine büyüyorum haliyle
Paşalarım bende okullar açılana kadar bayramdan sonra gelicem hasret gideririz..
canım sizde iyisiniz inşallah
görüşemez olduk valla.aman iyi olunda.
bende pek giremiyorum topiklere ama mesajlarıma falan bakıyorum sık sık.
öpüyorum seni.minik kızını da...

Sağol canım cümlemizin ... Inşallah bişi yoktur ya çok takmamaya çalış hamileliğinin tadını Çıkar.. Ben hamileliğimi bile özlüyorum şükür rahattım 37 . Haftaya kadar çalışabildim kızım izin verdi :) 37 den sonra zaten mecburi ayrılış oldu 10 gün sonrada doğum :)
Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alıp cennet kokusunu içinize Çekmeyi nasip eder ( âmin )

canım sizde iyisiniz inşallah
görüşemez olduk valla.aman iyi olunda.
bende pek giremiyorum topiklere ama mesajlarıma falan bakıyorum sık sık.
öpüyorum seni.minik kızını da...
Maşallahhhh size de .. Allah tamamını erdirsin ...

Selam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.

merhaba arkadaşlar.bazı arkadaşlar tanır beni.rezervim düşük.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.incir, hurma vs. takviye yapıyorum.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.

cnm o zamana kadar zeytinyağında incir yiyebilirsin.burada birine tavsiye etmiştim.işe yaramış.zeytinyağına 2 incir koy sabahtan ertesi sabah aç harnına ye.tekrar koy.yağ azaldıkça ekle.hem kaliteye iyi geliyor.hem yumurta olursa gelişimine katkısı olur belki.transfer yaklaştığında da rahimin iyi kalınlaşması için nar suyu iç günde bir bardak.%100 doğal yazandan alabilirsin.Rabbim yardımcımız olsun...

Cnm inşallah Allah sana en kısa zamanda saglıklı bir evkat nasip etsin cnm.duaların kabul olur inşallah.

Merhaba canım hadi hayirli olsun tedavin inşallah bu sefer olacak ben öyle hissediyorum olumlu düşün her zaman biz Rabbim e güvendik o hiç boş çıkarır mı bizi gelişmelerden haberdar et lütfen :)

Adetimi bekliyorum canım.adetin 20.günü falan transfer olacak inşallah..sen ne durumdasin?

Adetimi bekliyorum canım.adetin 20.günü falan transfer olacak inşallah..sen ne durumdasin?
Canım etiketlemeyince geç görüyorum :) hadi hayirli haberler bekliyorum senden inşallah. Bende salı günü gidiyorum inşallah salı hsg çarşamba histereskopi yapılacak sonra benim süreçte başlar hayırlısıyla.

Merhaba kızlar ben de bu ay tüp bebek yaptıracagim pcosluyum 5 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım hem çok heyecanliyim hem de çok korkuyorum tutmasa diye. Hepinizden dua bekliyorum. Allah kimsenin kucagini boş birakmasin

Allah kolaylık versin.inşallah ilk denemenizde hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz...

Selam kızlar
Biz de ekim ayında düşünüyoruz inşallah. Allah hepimize hayırlı minik minnoşlar nasip etsin en kisa zamanda. Bu kez ben de çokkkkk heyecanlıyım. İnşallah bu kez olacak inanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…