- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
olsun tesekkur ederim yine de :)c
Canım bilgim yok hiç kusura bakma yardımcı olamıyorum bu konuda.
canım sizde iyisiniz inşallahKızlar canlarım
Hepiniz iyisinizdir inşallah...
Küçük hanım büyüyor ben de enine büyüyorum haliyle
Paşalarım bende okullar açılana kadar bayramdan sonra gelicem hasret gideririz..
Sağol canım cümlemizin ... Inşallah bişi yoktur ya çok takmamaya çalış hamileliğinin tadını Çıkar.. Ben hamileliğimi bile özlüyorum şükür rahattım 37 . Haftaya kadar çalışabildim kızım izin verdi :) 37 den sonra zaten mecburi ayrılış oldu 10 gün sonrada doğum :)Erkek canim bagirsaklarinda parlaklik goruldu ayrintili utrasyonda doktor hic bisey ifade etmeyebilirde kromozom bozukluguda olabilir dedi ona takildim biraz ama bapim rabbim hayirlisini versin hakkimizda masallah senin o karpuzunada saglikla anali babali buyutun insallah
Maşallahhhh size de .. Allah tamamını erdirsin ...canım sizde iyisiniz inşallah
görüşemez olduk valla.aman iyi olunda.
bende pek giremiyorum topiklere ama mesajlarıma falan bakıyorum sık sık.
öpüyorum seni.minik kızını da...
Saol canim cok tesekkur ederim.amin insallah bizde hayirlisi ile oglumuzla zamaninda saglikla kucaklasiriz.Maşallahhhh size de .. Allah tamamını erdirsin ...
Inşallah aminnnnnSaol canim cok tesekkur ederim.amin insallah bizde hayirlisi ile oglumuzla zamaninda saglikla kucaklasiriz.
cnm o zamana kadar zeytinyağında incir yiyebilirsin.burada birine tavsiye etmiştim.işe yaramış.zeytinyağına 2 incir koy sabahtan ertesi sabah aç harnına ye.tekrar koy.yağ azaldıkça ekle.hem kaliteye iyi geliyor.hem yumurta olursa gelişimine katkısı olur belki.transfer yaklaştığında da rahimin iyi kalınlaşması için nar suyu iç günde bir bardak.%100 doğal yazandan alabilirsin.Rabbim yardımcımız olsun...Selam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.
Cnm inşallah Allah sana en kısa zamanda saglıklı bir evkat nasip etsin cnm.duaların kabul olur inşallah.merhaba arkadaşlar.bazı arkadaşlar tanır beni.rezervim düşük.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.incir, hurma vs. takviye yapıyorum.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.
Merhaba canım hadi hayirli olsun tedavin inşallah bu sefer olacak ben öyle hissediyorum olumlu düşün her zaman biz Rabbim e güvendik o hiç boş çıkarır mı bizi gelişmelerden haberdar et lütfen :)merhaba arkadaşlar.bazı arkadaşlar tanır beni.rezervim düşük.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.incir, hurma vs. takviye yapıyorum.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.
Canım nasılsın ne aşamadasın? Transfer ne zaman inşallah?Canım Rabbim yardimcin olsun
İnşallah bu denememizde nasip eder Allah..
Canım etiketlemeyince geç görüyorum :) hadi hayirli haberler bekliyorum senden inşallah. Bende salı günü gidiyorum inşallah salı hsg çarşamba histereskopi yapılacak sonra benim süreçte başlar hayırlısıyla.Adetimi bekliyorum canım.adetin 20.günü falan transfer olacak inşallah..sen ne durumdasin?
Allah kolaylık versin.inşallah ilk denemenizde hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz...Merhaba kızlar ben de bu ay tüp bebek yaptıracagim pcosluyum 5 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım hem çok heyecanliyim hem de çok korkuyorum tutmasa diye. Hepinizden dua bekliyorum. Allah kimsenin kucagini boş birakmasin
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkes için. Allah kimsenin emeğini dileğin boşa cikarmasinAllah kolaylık versin.inşallah ilk denemenizde hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?