2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hep eşimin tarafı yapıyor.. Adam

Ayyyy kuzum allah korusunnn... Tövbe dee kımse kısır olmasın...
Kötü dua iyi değildir.. Rabbim nefsimizi sınıyor çok şükür diyelim geçelim gidelimm...
Rabbim seni de bebeginide korusun inşallah..
Canım sen de haklısın ama tahammül sınırlarını zorlayan insanlar var eşimin tarafında ve bu kişilerle görüşmek zorundayım maalesef...

Canım sen de haklısın ama tahammül sınırlarını zorlayan insanlar var eşimin tarafında ve bu kişilerle görüşmek zorundayım maalesef...

Haklısın canım elbettt.. Ama sana kötü gelen hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin.. Ya değişeceksin ya değiştireceksin ya da yol vereceksin.. ALlah yardımcın olsun..

Kızlar son sorum ( sanki doktorum programındayım) her gün başka sorum oluyor ama ne yapayım tek burası var bu konuları konuşabildiğim...
Şimdi 2. Tedavi için yer bakıyorum acıbadem kadıköy ya da bahceci fulya.. Bahceci daha agırlıkta kafamda ama netleştiremedim.. Ne yapmalı sizce?

Evet canım embriyolog 5. gün transferi düşünüyorum dedi cts günü opudan sonra odama gelip ama pzts arayıp haklarında bilgi vericem dedi. Bende telefon bekliyorum.
hiç bekleme ara hemen boşver meraklı desinler bende bekleyememiş aramıştım doktoru ayrı merkezi ayrı embriyoloğu ayrı aramıştımm :)))

Bahçeciden çok insan memnun canım... Ben de Kadıköy Florence Nightingale de yaptırdım mesela doktorum nuri delikara idi. Orayı da tavsiye ederim ama sen çoktan araştırma yapmışsındır heralde :)

Bahçeciden çok insan memnun canım... Ben de Kadıköy Florence Nightingale de yaptırdım mesela doktorum nuri delikara idi. Orayı da tavsiye ederim ama sen çoktan araştırma yapmışsındır heralde :)
aynen canım vallahi babamın annemin teyzesi amcası kim bilmem ama neredeyse başarılı tüm doktorları tanıyorum artık... Aslında yakın yer isterim Florence ve acıbadem bana çok yakın.. Florence i araştırayım bugün. Orada ücret neydi canım

Iki merkezede gidip bi on görüşme yap istersen canım ben Bahçeci Fulya da oldum ilk tedavimi ikinci icinde oraya gidicem cogunluk memnun ama olmayanlarda var tabi

Iki merkezede gidip bi on görüşme yap istersen canım ben Bahçeci Fulya da oldum ilk tedavimi ikinci icinde oraya gidicem cogunluk memnun ama olmayanlarda var tabi
Anladım canım ...özellikle benim sorunuma orası çare gibi.. Yumurtalarla ilgili bir şeyler okudum dün kafama yattı. Orada önerebileceğin doktor var mı canım

Anladım canım ...özellikle benim sorunuma orası çare gibi.. Yumurtalarla ilgili bir şeyler okudum dün kafama yattı. Orada önerebileceğin doktor var mı canım
Ben Güvenç beyin hastasıyım ve memnunum şimdilik biraz dobra bi doktor her aşamasında hep yanimdaydi her istedigimde ulaşabiliyorum kendisine adımı soyledigim anda hatirlar hemen erbil beyde cok iyi diyorlar

Kızlar ilk saydaki linkten liste topiğine girip bilgilerinizi yazın lütfen...Listede ne kadar çok kişi olursa o kadar bilgilendirici olur...

Ins datlum boyle ayri ayri gonderebiliyo musun

İlk 2 sinde sorun çıkmasaydı diğerlerine baktırmayacaktım.Ama 1 tanesinde sorun çıkınca en azından 2 tanesi daha gitsin dedim..Biyopsiler en baştan alındı ben de rica edince beklettiler sağolsunlar..Herkese aynı işlem uygulanıyormu bilmiyorum canım..

Bana boyle bisey olabilecegini soylemedilerde hic benim zaten alti tanecikti olurda bidahakinde kazara 10 tane falan olursa oyle yaptiriyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…