- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 333
Hep eşimin tarafı yapıyor.. AdamCanım bence sen hiç takma. Ne belli onların oğlanlarında sorun olmadığı. Böyle şeylerde sorun kimde diye, sorulması bile bence büyük hata. Kimdeyse kimdesanki sorunu olmayan olanı bırakacak mı ki ne anlayışsız insanlar var ya, sinir oluyorum.
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları... Kendi çocukları kısır çıksın inşallahh
Ohh iyi dedin.. Ay iyi ki burası var ya... Bunlar yüzünden olan çörek otumla tarçınıma olduşimdi çok iyim şükür... 2.tedavim için kime gitsem kızlar acıbadem kadıköy bana yakın koşuyolundayım ama bi yanımda bahçeci fulya diyo kararsızım. Ve doktora gitmeden devlete gidip tüm tahlillerimi yaptırıcam.. Bir daha özelde para harcamak istemiyorum. En azından doktora gidince direkt teşhis koyar..
Yok yok dememCanım benim Allah gönlüne göre versin... Benimki 3. denemede oldu 2.si kimyasal olunca ben de senin gibi pozitiftim bu iş 3. de olacak arkadaş dedim... Ben 4. günü çıktım 6 km yürüdüm transfere kadar sigara içtim sonra göğüs uçlarımın büyüyüp karardığını farkettim bir de bacaklarımdaki damarlar acayip belirginleşti ama hala ihtimal vermedim... Burdaki kızları yedim bitirdim 9. günden itibaren test yaptım buraya yükledim açıkça koyulaştığı görülmesine rağmen halen ihtimal vermiyodum ... Buarada 7.8. günler feci adet sancısı çektim dedim olmadı bu
Ama eğilmedim veya uzanmadım... Hareketsiz kalmadım AVM'ye bile gittim... Minibüs şöförleriyle trafikte kavga bile ettim
Buarada sen bi yorumunda eğildiğini filan yazmışsın... Yapma bence eğilme, uzanma gerisini boşver
İlk denemem geçen sene eylüldeydi evliliğimizin 1. yılındaydık. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş... Ben memnun kalmadım hastaneden ama çoğu insan hamile kalmış. 2. ve 3. denemem Kadıköy Florence Nightingale Dr. Nuri Delikara ile yaptık ay canım benim yerim ben onu çok tatlı bi adam çok pozitifAllah razı olsun bana çok moral verdi 2. kimyasal 3. sünde oğluş yolda Allah sana da nasip etsin inşallahhh
Çok uzun yazmışım yav
Tebriklerrrr benim de ilk sonucum 232 idi
Ayyyy kuzum allah korusunnn... Tövbe dee kımse kısır olmasın...
Kötü dua iyi değildir.. Rabbim nefsimizi sınıyor çok şükür diyelim geçelim gidelimm...
Rabbim seni de bebeginide korusun inşallah..
Canım sen de haklısın ama tahammül sınırlarını zorlayan insanlar var eşimin tarafında ve bu kişilerle görüşmek zorundayım maalesef...Ayyyy kuzum allah korusunnn... Tövbe dee kımse kısır olmasın...
Kötü dua iyi değildir.. Rabbim nefsimizi sınıyor çok şükür diyelim geçelim gidelimm...
Rabbim seni de bebeginide korusun inşallah..
Canım sen de haklısın ama tahammül sınırlarını zorlayan insanlar var eşimin tarafında ve bu kişilerle görüşmek zorundayım maalesef...
hiç bekleme ara hemen boşver meraklı desinler bende bekleyememiş aramıştım doktoru ayrı merkezi ayrı embriyoloğu ayrı aramıştımm :)))Evet canım embriyolog 5. gün transferi düşünüyorum dedi cts günü opudan sonra odama gelip ama pzts arayıp haklarında bilgi vericem dedi. Bende telefon bekliyorum.
Allah yardımcıın olsun canım zaten zor bir süreçten geçiyoruz bide iyce zotlaştırmasalar olmaz sankiCanım sen de haklısın ama tahammül sınırlarını zorlayan insanlar var eşimin tarafında ve bu kişilerle görüşmek zorundayım maalesef...
Kızlar son sorum ( sanki doktorum programındayım) her gün başka sorum oluyor ama ne yapayım tek burası var bu konuları konuşabildiğim...
Şimdi 2. Tedavi için yer bakıyorum acıbadem kadıköy ya da bahceci fulya.. Bahceci daha agırlıkta kafamda ama netleştiremedim.. Ne yapmalı sizce?
aynen canım vallahi babamın annemin teyzesi amcası kim bilmem ama neredeyse başarılı tüm doktorları tanıyorum artık... Aslında yakın yer isterim Florence ve acıbadem bana çok yakın.. Florence i araştırayım bugün. Orada ücret neydi canımBahçeciden çok insan memnun canım... Ben de Kadıköy Florence Nightingale de yaptırdım mesela doktorum nuri delikara idi. Orayı da tavsiye ederim ama sen çoktan araştırma yapmışsındır heralde :)
Iki merkezede gidip bi on görüşme yap istersen canım ben Bahçeci Fulya da oldum ilk tedavimi ikinci icinde oraya gidicem cogunluk memnun ama olmayanlarda var tabiKızlar son sorum ( sanki doktorum programındayım) her gün başka sorum oluyor ama ne yapayım tek burası var bu konuları konuşabildiğim...
Şimdi 2. Tedavi için yer bakıyorum acıbadem kadıköy ya da bahceci fulya.. Bahceci daha agırlıkta kafamda ama netleştiremedim.. Ne yapmalı sizce?
Anladım canım ...özellikle benim sorunuma orası çare gibi.. Yumurtalarla ilgili bir şeyler okudum dün kafama yattı. Orada önerebileceğin doktor var mı canımIki merkezede gidip bi on görüşme yap istersen canım ben Bahçeci Fulya da oldum ilk tedavimi ikinci icinde oraya gidicem cogunluk memnun ama olmayanlarda var tabi
Ben Güvenç beyin hastasıyım ve memnunum şimdilik biraz dobra bi doktor her aşamasında hep yanimdaydi her istedigimde ulaşabiliyorum kendisine adımı soyledigim anda hatirlar hemen erbil beyde cok iyi diyorlarAnladım canım ...özellikle benim sorunuma orası çare gibi.. Yumurtalarla ilgili bir şeyler okudum dün kafama yattı. Orada önerebileceğin doktor var mı canım
Iyiyiz canim sen nasilsin ben malum evime geldim popomu kaldirip evi temizlemek zor geliyoTüp gebelerim,tüp gebe adaylarım,tüp annişlerim nasıllaarrrr
Ins datlum boyle ayri ayri gonderebiliyo musun2 embriyomun biyopsisini daha aCGH işlemine yolluyorum inşallah ikisi de sağlam gelirler..
Iyiyiz canim sen nasilsin ben malum evime geldim popomu kaldirip evi temizlemek zor geliyo
Ins datlum boyle ayri ayri gonderebiliyo musun
Bana boyle bisey olabilecegini soylemedilerde hic benim zaten alti tanecikti olurda bidahakinde kazara 10 tane falan olursa oyle yaptiriyim bendeİlk 2 sinde sorun çıkmasaydı diğerlerine baktırmayacaktım.Ama 1 tanesinde sorun çıkınca en azından 2 tanesi daha gitsin dedim..Biyopsiler en baştan alındı ben de rica edince beklettiler sağolsunlar..Herkese aynı işlem uygulanıyormu bilmiyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?