2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar bi şey sorcam.histeroskopi ameliyatı alcam ama bazı arkadaşlar birden fazla olmuş sanırım.neden ki? Tek seferde ne problem varsa ortadan kaldırmiyolar mi?
Gecmis olsun. Ben de 2 kez oldum. Bu ameliyat doktorlarin hastalardan ekstra para kazanma yontemi . Ilk doktorum hulusi bey miyom var dedi bana anestesi vermeden islem yapti. Ama nedense miyomu bulamadi. Ama ben 1000 tl odedim. Ikinci ameliyati Mustafa bey yapti. anesteziyle oldum 3000 tl odedim.

merhaba ben de 2 kez tup bebek yaptirdim . ilkinde dkctor tek yumurta koymus. negatif. ikinciside 2 yumurta ama kimyasal gebelik oldu. negatif. ben 2 kez 4444 selati tefriceyi okudum. rica etsem bana da dua edebilir misiniz? Meryem duasi mi yapiyorsunuz?

Canım hayırlı haberler verirsin inş. Önce Allah sonra da Sami hocamın sayesinde sen de yavruna kavuşursun inş.

ben dua istedim cnm arkadaşlardan.tedavi sürecindeyim.meryem suresi değil.ben tanıdıklarıma okuttum 41 meryem suresi.imkanınız varsa okutun çevrenizde.burda yapmıyoruz.dua ederim sizin için de.

merhabalar,
uzun suredır bu tup bebek konusunda yazıp cızmıyordum :) Hazıranda malesef ılk tu bebek deneyımım negatıfla sonuclandı. sımdı esımde yenıden ıstemeye basladı aslında bende ıstyorum ama ya negatıf olursa dıye korkuyorum nasıl yapsam bılemedım bana akıl verırmıınız. bırde benım safrakesemde tas var onu aldırsammı oncesınde yoksa baslasammı bılemedım

elif_ipek E ertorun kızlar naptiniz ben haftaya histereskopi olucam pazartesi sanırım yarın yine arayip teyit edicem daha regl olmadım yarın yada yarından sonra olucam çok heyecanlıyım

Canım inşallah her şey yolunda gider.ben de adet olmayı bekliyorum..adetin 20.günü falan transfer olacak inşallah..
Ertorun u ben de merak ediyorum..

TE="elif_ipek, post: 42618165, member: 651895"]Canım inşallah her şey yolunda gider.ben de adet olmayı bekliyorum..adetin 20.günü falan transfer olacak inşallah..
Ertorun u ben de merak ediyorum..[/QUOTE]

Canim kontrol e gittinmi histereskopi den sonra neler kullandın
E ertorun nerdesin be canim merak ettik seni

Histeroskopi sen sonra tetradox kullandım sadece.antibiyotik.geçen pazar lucrin iğne yaptım tek seferlik.şimdi beklemedeyim..

Bazen hemen geçsin zaman diyorum. Bazen de çok korkuyorum.o bi tanecik bebem ya tutunamazsa diye..

Bazen hemen geçsin zaman diyorum. Bazen de çok korkuyorum.o bi tanecik bebem ya tutunamazsa diye..

Aynı durum dayiz canim bende aynen senin gibi hem hemen olsun istiyorum hemde korkuyorum
böyle bizim gibi olan varmı acaba bi tanecik cgh bebisiyle gebe kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…