Nerede yaptırmayı düşünüyorsun canım?İnşallah canım.benim de ekimde transferim olcak inşallah...
Gecmis olsun. Ben de 2 kez oldum. Bu ameliyat doktorlarin hastalardan ekstra para kazanma yontemi . Ilk doktorum hulusi bey miyom var dedi bana anestesi vermeden islem yapti. Ama nedense miyomu bulamadi. Ama ben 1000 tl odedim. Ikinci ameliyati Mustafa bey yapti. anesteziyle oldum 3000 tl odedim.Kızlar bi şey sorcam.histeroskopi ameliyatı alcam ama bazı arkadaşlar birden fazla olmuş sanırım.neden ki? Tek seferde ne problem varsa ortadan kaldırmiyolar mi?
merhaba ben de 2 kez tup bebek yaptirdim . ilkinde dkctor tek yumurta koymus. negatif. ikinciside 2 yumurta ama kimyasal gebelik oldu. negatif. ben 2 kez 4444 selati tefriceyi okudum. rica etsem bana da dua edebilir misiniz? Meryem duasi mi yapiyorsunuz?merhaba arkadaşlar.bazı arkadaşlar tanır beni.rezervim düşük.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.incir, hurma vs. takviye yapıyorum.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.
Ilkinde tek yumurta konmus negatif. ikincisinde 2 yumurta kimyasal gebelik olustu. negatif . ekimde tekrar deneyecegim. Allah hayirli evlatlar nasip eylesin hepimize...Peki sonuç nedir canım?
Canım hayırlı haberler verirsin inş. Önce Allah sonra da Sami hocamın sayesinde sen de yavruna kavuşursun inş.merhaba arkadaşlar.bazı arkadaşlar tanır beni.rezervim düşük.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.incir, hurma vs. takviye yapıyorum.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.
ben dua istedim cnm arkadaşlardan.tedavi sürecindeyim.meryem suresi değil.ben tanıdıklarıma okuttum 41 meryem suresi.imkanınız varsa okutun çevrenizde.burda yapmıyoruz.dua ederim sizin için de.merhaba ben de 2 kez tup bebek yaptirdim . ilkinde dkctor tek yumurta koymus. negatif. ikinciside 2 yumurta ama kimyasal gebelik oldu. negatif. ben 2 kez 4444 selati tefriceyi okudum. rica etsem bana da dua edebilir misiniz? Meryem duasi mi yapiyorsunuz?
inşallah cnm.dilek hanıma da muayene oldum ama bana biraz soğuk geldi.sami beye devam ediyorum.hayırlısı inşallah...Canım hayırlı haberler verirsin inş. Önce Allah sonra da Sami hocamın sayesinde sen de yavruna kavuşursun inş.
canım ben amerikanda yaptıracağım sanırm bayramdan sonra gibi düşünüyoruz.Bu arada amerikan hastanesinde tup bebek yapmış veya yapacak olan var mi
A öyle mi ben de orda yaptıracagim şimdi adetimi bekliyorum ikinci gün başlayacağız. Bülent beyle mi calisacaksin canm.canım ben amerikanda yaptıracağım sanırm bayramdan sonra gibi düşünüyoruz.
Bazen hemen geçsin zaman diyorum. Bazen de çok korkuyorum.o bi tanecik bebem ya tutunamazsa diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?