2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ben dua istedim cnm arkadaşlardan.tedavi sürecindeyim.meryem suresi değil.ben tanıdıklarıma okuttum 41 meryem suresi.imkanınız varsa okutun çevrenizde.burda yapmıyoruz.dua ederim sizin için de.
Cok tesekkur ederim. Meryem suresine baslayacagim ama adet olunca ara verecegim. Olsun Allahtan umit kesilmez.

Bazen hemen geçsin zaman diyorum. Bazen de çok korkuyorum.o bi tanecik bebem ya tutunamazsa diye..

Aynı durum dayiz canim bende aynen senin gibi hem hemen olsun istiyorum hemde korkuyorum
böyle bizim gibi olan varmı acaba bi tanecik cgh bebisiyle gebe kalan

hiç korkmayın canlarım.şöyle düşünün Rabbim nasip ederse bu tedavide 1 tane olsa da tutunur hatta 2 nasip ettiyse 2ye bile bölünür.yok nasip etmediyse de 3 tane bile olsa ne yapılabilir ki.sadece Allah "Ol" derse olur.siz ve doktorunuz elinizden geleni yaptınız, yapıyorsunuz.gerisi Allahın takdiri.Rabbim hayırlı, pozitif sonuçlar ve devamını nasip eylesin HAKKINIZDA HAYIRLISIYSA...

Cok tesekkur ederim. Meryem suresine baslayacagim ama adet olunca ara verecegim. Olsun Allahtan umit kesilmez.
adet olunca ara vermeyin.bir yakınınız sizin adınıza okusun her gün o sürede.41 gün ara verilmemesi gerekiyormuş.Rabbim vesile kılsın hayırlısıyla...

Selam kızlar.
Bende 5 eylülde tedaviye başladım. Dün opu işlemi yapıldı. Bu gün embriyom sağlıklımı bilgi verecekler. Çok korkuyorum benim içinde dua edin nolur. Güzel Allahım hepimize sağlıklı hayırlı ve salih kul olacak evlatlar nasip etsin inşaallah.
Aslında Korku yersiz biliyorum, Allahım verecekse gelicek. . . vermeyecekse (((

İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder hersey yolunda gider ve cok güzel haberler alırsın tez zamanda.

inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.Rabbim kolaylık versin

Kızlar çok heyecanlıyım doktor haftaya opu olabilicegini söyledi opu oncesi önereceğiniz ya da yapmam gereken bir şeyler var mı ? Tecrubelerinize güveniyorum hepinizin umarım size çok güzel haberlerle gelirim çok heyecanlandım

arı sütü bal polen, zeytinyağı-incir kaliteye iyi geliyor.

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Ama moralim çok bozuldu şimdi hastaneden aradılar. Embriyom henüz bölünmemiş yarın tekrar bakacaklarmış sanırım olmayacak

Öyle düşünme canım.dua edelim..tek embriyo mu oluştu?
Bazen geç gelişiyor.benim aynen öyle oldu.5.güne hiç giden olmamıştı.6.gün aradılar 4 tanesi gelişti diye.allahtan ümidini kesme

A öyle mi ben de orda yaptıracagim şimdi adetimi bekliyorum ikinci gün başlayacağız. Bülent beyle mi calisacaksin canm.
evt canım araştırma yaptık çok bülent urman a gitmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse. senin benden önce başlaman beni sevindirdi açıkçası burda tedavi sürecini ve yorummlarını yazarsan çok sevinirim. çünkü en yakın zamanda yapacağın yorumlar benim için çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…