Cok tesekkur ederim. Meryem suresine baslayacagim ama adet olunca ara verecegim. Olsun Allahtan umit kesilmez.ben dua istedim cnm arkadaşlardan.tedavi sürecindeyim.meryem suresi değil.ben tanıdıklarıma okuttum 41 meryem suresi.imkanınız varsa okutun çevrenizde.burda yapmıyoruz.dua ederim sizin için de.
Bazen hemen geçsin zaman diyorum. Bazen de çok korkuyorum.o bi tanecik bebem ya tutunamazsa diye..
Aynı durum dayiz canim bende aynen senin gibi hem hemen olsun istiyorum hemde korkuyorum
böyle bizim gibi olan varmı acaba bi tanecik cgh bebisiyle gebe kalan
adet olunca ara vermeyin.bir yakınınız sizin adınıza okusun her gün o sürede.41 gün ara verilmemesi gerekiyormuş.Rabbim vesile kılsın hayırlısıyla...Cok tesekkur ederim. Meryem suresine baslayacagim ama adet olunca ara verecegim. Olsun Allahtan umit kesilmez.
İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder hersey yolunda gider ve cok güzel haberler alırsın tez zamanda.Selam kızlar.
Bende 5 eylülde tedaviye başladım. Dün opu işlemi yapıldı. Bu gün embriyom sağlıklımı bilgi verecekler. Çok korkuyorum benim içinde dua edin nolur. Güzel Allahım hepimize sağlıklı hayırlı ve salih kul olacak evlatlar nasip etsin inşaallah.
Aslında Korku yersiz biliyorum, Allahım verecekse gelicek. . . vermeyecekse(((
inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.Rabbim kolaylık versinSelam kızlar.
Bende 5 eylülde tedaviye başladım. Dün opu işlemi yapıldı. Bu gün embriyom sağlıklımı bilgi verecekler. Çok korkuyorum benim içinde dua edin nolur. Güzel Allahım hepimize sağlıklı hayırlı ve salih kul olacak evlatlar nasip etsin inşaallah.
Aslında Korku yersiz biliyorum, Allahım verecekse gelicek. . . vermeyecekse(((
arı sütü bal polen, zeytinyağı-incir kaliteye iyi geliyor.Kızlar çok heyecanlıyım doktor haftaya opu olabilicegini söyledi opu oncesi önereceğiniz ya da yapmam gereken bir şeyler var mı ? Tecrubelerinize güveniyorum hepinizin umarım size çok güzel haberlerle gelirim çok heyecanlandım
Arı sütü polen bunları nasıl yemeliyim cnm ? bir de gunun hangi saatinde kaç kere ?arı sütü bal polen, zeytinyağı-incir kaliteye iyi geliyor.
ben sabah akşam aç karnına yiyorum bir tatlı kaşığı.aktardan alabilirsiniz ben mecitefendi alıyorum...Arı sütü polen bunları nasıl yemeliyim cnm ? bir de gunun hangi saatinde kaç kere ?
5 gün oldu daha tedaviye başlayalı.perşembe kontrolüm var.inşallah iyi geçer...Ayselcim sen tedavide hangi aşamadasin?
amin cnm.hepimiz için hayırlısı olan olur inşallahİnşallah canım.hadi hayirlisi..
evt canım araştırma yaptık çok bülent urman a gitmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse. senin benden önce başlaman beni sevindirdi açıkçası burda tedavi sürecini ve yorummlarını yazarsan çok sevinirim. çünkü en yakın zamanda yapacağın yorumlar benim için çok önemli..A öyle mi ben de orda yaptıracagim şimdi adetimi bekliyorum ikinci gün başlayacağız. Bülent beyle mi calisacaksin canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?