Benim 5. deneme olacak. Şişli Memorial da yaptırıcaz nasipse. Ben bir sonraki adeti bekliyorum, yani ekim ayını. Haberdar et bizleri de.errik Acıbadem Maslak ta canım.4.deneme.senin?
Canım sana da isminle dua ettim. İnşallah Rabbim nasip eder hepimizemerhaba arkadaşlar.bazı arkadaşlar tanır beni.rezervim düşük.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.incir, hurma vs. takviye yapıyorum.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.
Allah razı olsun cnmCanım sana da isminle dua ettim. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize
İçin dua ettim canım inşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda.Allah razı olsun cnm
Arkadaslar herkese merhabalar buraya geleli bir yil olmus cok sukur evladim iki aylik oldu sizler hep hep hep duamdasiniz. Beni az cok hatirlayan varsa uzun sure gorunmeyip sonra bir ciii yapanlardanim yine oyle olduBu seferki gelisim benim de yeni ogrendigim bir bilgiyi sizinle paylasmak ben gurkan arikanin hastasiydim bahcecide gurlan hoca bahceciden ayrilmis gaziosmanpasada bir arastirma hastanesindeymis bugun ogrendim ki bulundugu yerde rapor geciyormus hatta raporu da kendileri cikarabiliyormus belki icinizden birilerinin isine yarar. İnsaallah yardimci olayim dedim. Hepinizi opuyorum. EgunLimmm nasil gidiyor
Yapma canım ya üzüldüm ama sıkma canını bunda da muhakkak vardır bi hayir tatlım.Yine olmadı boş çıktı yumurtam
Hadi hayırlı haberlerle gel canım :)Selam arkadaşlar yarın histereskopi ye gidiyorum dua edin benim icin emi :)
umut mrb canım nasılsın transfer zamanın bellimiHadi hayırlı haberlerle gel canım :)
Mrb canım benim çok sağol iyiyim sen nasılsın? geçen hafta histereskopi oldum hafif bir perde varmış ona müdahale etmişler bugün kontrolüm var. Gelecek ay ki adetimin 2.ya da 3.günü muayeneye gideceğim transfer için ilaçlara başlanacak sanırım daha 1 yada 1.5 ay sürer tatlım uzun bir tedavi süreci oldu. inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. sen ne zaman başliyosun?umut mrb canım nasılsın transfer zamanın bellimi
Rabbim yardımcı z olsun. Elden bir şey gelmiyor duadan baska :-(Yine olmadı boş çıktı yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?