2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım sana da isminle dua ettim. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize

elif_ipek hsg ve histereskopi yapıldı bir sorun çıkmadı çok şükür sadece hafif perde varmış gebeliği engelleyen bir durum değil ancak yinede müdahale ettik duzelttik dediler transfer sureci başladı inşallah benimde canım :)

Kizlar acil bir sorum var e2 degeri 1893 gibi bir rakam cikma ihtimali var mi yoksa bu baska sekilde mi okunuyor ? 18.93 falan olabilir mi ? Nasil simdi benim degerim iyi mi kotumu anlamadim ya

Arkadaslar herkese merhabalar buraya geleli bir yil olmus cok sukur evladim iki aylik oldu sizler hep hep hep duamdasiniz. Beni az cok hatirlayan varsa uzun sure gorunmeyip sonra bir ciii yapanlardanim yine oyle oldu Bu seferki gelisim benim de yeni ogrendigim bir bilgiyi sizinle paylasmak ben gurkan arikanin hastasiydim bahcecide gurlan hoca bahceciden ayrilmis gaziosmanpasada bir arastirma hastanesindeymis bugun ogrendim ki bulundugu yerde rapor geciyormus hatta raporu da kendileri cikarabiliyormus belki icinizden birilerinin isine yarar. İnsaallah yardimci olayim dedim. Hepinizi opuyorum. EgunLimmm nasil gidiyor

Selam beni bilen bilirgeçen hafta 13 mm de kaldığı için iptal olan tedavim vardı yazmıştım.@gulneva77 ve @ummuselemesayesinde adetin 19. Günü gideyim dedim bir iğneyle büyümeyen yumurtanın akıbeti ne diye. Bugün gittim dr 19 mm olmuş ümitlenme ama bi kan tahlil bakalım dedi e2 365. Lh 44. Devam dedi ve bugün cetrotide vurdum bir saat sonra çatlatma iğnemi vurup pazartesi sabah inşallah opu olcam. Ama riskli dedi dr erken çatlatma riski var lh yüksekmiş. Sizce çokmu yüksek? Birde ricam var adım selda benim için dua edebilirmisiniz çok ihtiyacım var çünkü bu yumurta boşda çıkabilir. Allahım bu tek ve süpriz yumurta ma can versin inşallah

U umut46 geçmiş olsun canım.ne güzel bu engeli de bertaraf ettik...inşallah hayirlisyla bebislerimizi önce gobislere sonra kucaklarimiza alırız..
Ben de dün transfer ilaclarima başladım.9 ekime kadar estrofem kullancam..her şey yolunda giderse 14 ekim transfer inşallah..çok heyecanlıyimm...
3 hafta sonra da sen baslarsin inşallah..

KELEBEK0908 caniimmm..ne güzel rabbimden ümit kesilmeyecegini gormussunuz..inşallah o tek yumurta kan can olur..hayirli evlat olur..Rabbim yardimcin olsun..tüm isteyenlerle birlikte bize de hayirli sağlıklı evlat nasip etsin Allahım..

portakallı gofretttttttt
Allah ım sağlıklı uzun ömürler versin evladına
hayırlı bir evlat olsun canım sağlıkla büyütün inşallah
hatırlanıyorsun tabikide ne sohbetler ederdik
ben mücadeleye devam daha 2. tedavime başlayamadım öylece bekliyorum
Allah a emanet olun ,yine gel taam mı

umut mrb canım nasılsın transfer zamanın bellimi
Mrb canım benim çok sağol iyiyim sen nasılsın? geçen hafta histereskopi oldum hafif bir perde varmış ona müdahale etmişler bugün kontrolüm var. Gelecek ay ki adetimin 2.ya da 3.günü muayeneye gideceğim transfer için ilaçlara başlanacak sanırım daha 1 yada 1.5 ay sürer tatlım uzun bir tedavi süreci oldu. inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. sen ne zaman başliyosun?

Merhaba kızlar bnm de 2.günüm transferimin. Nelere dikkat ettiniz bu süreçte 3 tane de miyomum var ınsaalh hyrlisi olur Allah hayrli evlatlar nasip etsin hepimize

elif_ipek E ertorun

arkadaşlar selam bende histereskopi mi oldum transferim Kasım da korku ve heyecanla bekliyorum
A Askina eskiya canim aslında belirti yok genelde ilaçlardan oluyo diye düşünüyorum ben inşallah hamilesin dir ve en önemlisi sağlıkla kucağına alırsın inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…