- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
Insallh cnm en onmlisi o xaten.bn de miyom olduğu için ve 4 ay önce ameliyt oldgm için riskli olur diye düşünüyorum zaten gebe klirsam sağlıkla kucağımiza alirz insaalh.işte insan hvslnyo midesi fln bulaninca bi belirti mi diyehisteroskopi bn de oldum Polip yuzundenelif_ipek @ertorun
arkadaşlar selam bende histereskopi mi oldum transferim Kasım da korku ve heyecanla bekliyorum
A Askina eskiya canim aslında belirti yok genelde ilaçlardan oluyo diye düşünüyorum ben inşallah hamilesin dir ve en önemlisi sağlıkla kucağına alırsın inşallah canim
Canım bilmrzmiyim ümit dünyası işte HEPİMİZ aynı durumdayız inşallah güzel sonuçlar aliriz kadın ilk haftası gibi anca transferim olur benimde
bu 5. Denemem temmuzda beri uğraşıyoruz cgh yapıldı donduruldu bi tanecik embriyo m var bakalım bi an gelio umitleniyorum bi gün gelio pek ümidim kalmıyor sonumuzu Hayır olsun
MOMYS canım geçmiş olsun.nasıl geçti? Agrin var mi? Perde veya yapisiklik var miymis?
Canım ben de estrofeme başladım.bugün 4.günum. Bi sorun çıkmazsa 14 ekim gibi transferim olacak.aynen senin gibi bazen umitleniyorum bazen de korkuyorum...
Bizm de bir tane kondu cnm yumurtanin ne kdr çok olduğu onmli degil bi tane yeterli zatn Allah izin verirse olur insallah
Tarih belli olmuşMOMYS canım geçmiş olsun.nasıl geçti? Agrin var mi? Perde veya yapisiklik var miymis?
Canım ben de estrofeme başladım.bugün 4.günum. Bi sorun çıkmazsa 14 ekim gibi transferim olacak.aynen senin gibi bazen umitleniyorum bazen de korkuyorum...
Hafif perdeliymişsin demek ben orta dereceli perdeliydimPerde varmis canim hafif ama onun dışında yapışıklık falan yokmuş Kasım ayı gelmek bilmez şimdi bana az kalmis canım 14 ekim sana uğur getirsin inşallah canım canı gönülden diliyorum Rabbim yardımcın olsun sonu güzel olsun inşallah
Canlar hepinizin neredeyse bitmekte olan bayramı mübarek olsun
Artık sık sık birlikteyiz.
Kızçemin odası kıyafetleri vs..hazırlıkları var bunların dışında evdeyim artık misafirlerimide gönderdim...
Canlar hepinizin neredeyse bitmekte olan bayramı mübarek olsun
Artık sık sık birlikteyiz.
Kızçemin odası kıyafetleri vs..hazırlıkları var bunların dışında evdeyim artık misafirlerimide gönderdim...
bu topige girdim ciktim surekli.tedavi yarim kaldi vs oldu
ama sanirim bu sefer 2015 bitmeden en azindan sonuna kadar gidebilecegim bir tedavim var allah izin verirse.gecen ay ignelerle tedavim basladi.26 yumurta toplaninca ohss riskine karsi taze transfer yapilmadim.tam 10 tane buz bebegim beni bekliyor.bir dahaki ay adetimle tedavime devam edicem ins
Canim hoşgeldin sefalar getirdin hayırlısı hakkımızda masallah bebebisimizde buyuyo annesi az kaldı
Seninde bayramın mubarek olsun canım
aminn canımmmMrb canım benim çok sağol iyiyim sen nasılsın? geçen hafta histereskopi oldum hafif bir perde varmış ona müdahale etmişler bugün kontrolüm var. Gelecek ay ki adetimin 2.ya da 3.günü muayeneye gideceğim transfer için ilaçlara başlanacak sanırım daha 1 yada 1.5 ay sürer tatlım uzun bir tedavi süreci oldu. inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. sen ne zaman başliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?