2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Insallh cnm en onmlisi o xaten.bn de miyom olduğu için ve 4 ay önce ameliyt oldgm için riskli olur diye düşünüyorum zaten gebe klirsam sağlıkla kucağımiza alirz insaalh.işte insan hvslnyo midesi fln bulaninca bi belirti mi diyehisteroskopi bn de oldum Polip yuzunden

Canım bilmrzmiyim ümit dünyası işte HEPİMİZ aynı durumdayız inşallah güzel sonuçlar aliriz kadın ilk haftası gibi anca transferim olur benimde

bu 5. Denemem temmuzda beri uğraşıyoruz cgh yapıldı donduruldu bi tanecik embriyo m var bakalım bi an gelio umitleniyorum bi gün gelio pek ümidim kalmıyor sonumuzu Hayır olsun

MOMYS canım geçmiş olsun.nasıl geçti? Agrin var mi? Perde veya yapisiklik var miymis?
Canım ben de estrofeme başladım.bugün 4.günum. Bi sorun çıkmazsa 14 ekim gibi transferim olacak.aynen senin gibi bazen umitleniyorum bazen de korkuyorum...

Bizm de bir tane kondu cnm yumurtanin ne kdr çok olduğu onmli degil bi tane yeterli zatn Allah izin verirse olur insallah

Perde varmis canim hafif ama onun dışında yapışıklık falan yokmuş Kasım ayı gelmek bilmez şimdi bana az kalmis canım 14 ekim sana uğur getirsin inşallah canım canı gönülden diliyorum Rabbim yardımcın olsun sonu güzel olsun inşallah

Tarih belli olmuş
Rabbim emeklerinin karşılığını bebek olarak göndersin inşallah.

Hafif perdeliymişsin demek ben orta dereceli perdeliydim
Umutsuzluk olmasın at o duyguyu içinden sadece olacağına inan

Canlar hepinizin neredeyse bitmekte olan bayramı mübarek olsun
Artık sık sık birlikteyiz.
Kızçemin odası kıyafetleri vs..hazırlıkları var bunların dışında evdeyim artık misafirlerimide gönderdim...

bu topige girdim ciktim surekli.tedavi yarim kaldi vs oldu
ama sanirim bu sefer 2015 bitmeden en azindan sonuna kadar gidebilecegim bir tedavim var allah izin verirse.gecen ay ignelerle tedavim basladi.26 yumurta toplaninca ohss riskine karsi taze transfer yapilmadim.tam 10 tane buz bebegim beni bekliyor.bir dahaki ay adetimle tedavime devam edicem ins

Canim hoşgeldin sefalar getirdin hayırlısı hakkımızda masallah bebebisimizde buyuyo annesi az kaldı

Seninde bayramın mubarek olsun canım

10 donmuşun olması çok güzel..Dinlenmiş rahime transferin daha uygun olduğunu düşünüyorum ben yani dondurulmuş tedavisini tercih ederim.ohss de olmuşluğum var ama bana transfer yapıldı o halde..Senin tedavinde doğru yol izleniyor.

E egunal immm...canım cok buyudunuz siz maşallah...daha dün hamileyim haberini veriyodun...ben çok heyecanlıyimm..bi tanecik buz bebem var..aynen senin gibi histeroskopi de orta dereceli perdem vardı.bazen olacak inşallah bu sefer diyorum..bazen de bi tane olmasından korkuyorum...Rabbim ol desin hayirlisyla..

aminn canımmm
bende bi hafta önce histereskopi oldum temiz çıktı şükür ekimde tekrar turgut beyde denicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş

E egunal canım maşallah mutlu sona ulaştın sayılır artık bugünleri gösteren rabbime şükürler olsunn inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…