E egunal immm...canım cok buyudunuz siz maşallah...daha dün hamileyim haberini veriyodun...ben çok heyecanlıyimm..bi tanecik buz bebem var..aynen senin gibi histeroskopi de orta dereceli perdem vardı.bazen olacak inşallah bu sefer diyorum..bazen de bi tane olmasından korkuyorum...Rabbim ol desin hayirlisyla..
Merhaba canım nasılsın? Teansfere az kaldı senin güzel haberlerini bekliyorum. Lucrin depot kullandıktan kaç gün sonra adet oldun? Gününde mi oldun yoksa daha erken miydi? Ben bayramın ilk günü iğneyi yaptım kasıklarım da baskılar artmaya başladı da merak ettim.İnşallah caniimm..
sanırım biz bu hafta üniv bir prof var önce onda tekrar muayene olup ondan sonra başlıcaz tedaviye. uzun zamandır sizi takip ediyorum tatildi bayramdı derken artık bahanem de kalmadı. sanırım korkuyorum korktuğum içinde hep geciktirdim. ama yavaştan zamanı geldi. rabbim hepimiizin hakkında hayırlısını nasip etsin..
Günaydıiiinnn...ilk dersim boştu.. Güzelce kahvaltimi yaptım hazırlanıp cikcam..ama tatile alismisim..zor geliyor..
Şimdiden hamile kalırsam( inşallah) doğum iznini dusunuyorum
Günaydın kızlar çok sağol canım senin transfere çok varsa benimkine daha da çok var o zaman :) bana da adetin 2.günü muayene dediler bekliyoruz bakalım geç olsun güç olmasın Rabbim nasip etsin inşallah.Canım 11gun sonra adet oldum...daha çok var bnm transfere..9 ekimde kontrole gitcem bakalım...
Nasil gidiyor hamilelik ilk zamanlar senin zordu ben hic hisaetmemistimsimdide benim zor geciyo ucgunde bir kmt gidiyorum proteyin kacagi varmis buda gebelik zwhirlenmesiymis bizimki zamanini beklemiycekte 33 34haftaya ulasabilsek diyoruzDoğum iznini doğumdan sonra kullanırsın..Doğuma kadar dayanabildiğin kadar dayan çalış sonrasında izin daha fazla lazım olacak.Ayrıca şimdiden düşün tabii gebe kalınca düşüneceğin çok detay olacak bunu aradan çıkarmış olursun
Nasil gidiyor hamilelik ilk zamanlar senin zordu ben hic hisaetmemistimsimdide benim zor geciyo ucgunde bir kmt gidiyorum proteyin kacagi varmis buda gebelik zwhirlenmesiymis bizimki zamanini beklemiycekte 33 34haftaya ulasabilsek diyoruz
Amin canim biz hergun doktordayiz dun dok utrasyonla bakiyor baska seylere bakmaktan yuzune bakmayi unutuyoruz diyo sukur ki haftasindan onde gidiyo gelisimi iyi teaellimiz umudumuz boyle devam etmesi artis olmazsa doguma kadar idare ederiz diyo doktorumuz insallah rabbim herkesede saglikla hayieli evlat versin5 ekimde randevum var canım 1 ayı geçiyor kızçemi görmeyeli inşallah iyidir.Son gittiğimde tahliller yapılmıştı sorun çıkmadı.Ben de genel olarak iyiyim.Bundan sonra randevular sıklaşacakmış malum sona yaklaşıyoruz.Protein kaçağı olmasına üzüldüm çok geçmiş olsun son zamanlarını gerilim içinde geçireceksin.Rabbim sizi korusun inşallah düzelir ve haftasını tamamlar..
Cnm gebelik Zehirlenmesi sadece tahlil ilemi belli oluyir, vucutta baska bbelirtileri oluyir mu? Cok gecmis olsun, saghlikla yavrunu kucagina alirsin insallahNasil gidiyor hamilelik ilk zamanlar senin zordu ben hic hisaetmemistimsimdide benim zor geciyo ucgunde bir kmt gidiyorum proteyin kacagi varmis buda gebelik zwhirlenmesiymis bizimki zamanini beklemiycekte 33 34haftaya ulasabilsek diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?