2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet canım kocaman oldu kızçem..
Çok hareketli karnım dalgalanıyor hareketlerinden vurmaları ayrı tabii resmen sarsıyor beni.
İstediği pozisyonda oturmazsam ya da yatmazsam mutlaka dürtüyor içerden
Sizlerde yaşayacaksınız bu duyguları sadece zamanı var ve inşallah senin zamanın o 1 tane buz bebeğinle gelmiş olacak.

E egunal canım maşallah mutlu sona ulaştın sayılır artık bugünleri gösteren rabbime şükürler olsunn inşallahh

Evet canım bende şükrediyorum Rabbim bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımızın yolunu açık etsin işlerini rast getirsin ve fazla uğraştırıp bekletmeden bebeklerine kavuştursun diye dua ediyorum..

sanırım biz bu hafta üniv bir prof var önce onda tekrar muayene olup ondan sonra başlıcaz tedaviye. uzun zamandır sizi takip ediyorum tatildi bayramdı derken artık bahanem de kalmadı. sanırım korkuyorum korktuğum içinde hep geciktirdim. ama yavaştan zamanı geldi. rabbim hepimiizin hakkında hayırlısını nasip etsin..

İnşallah caniimm..
Merhaba canım nasılsın? Teansfere az kaldı senin güzel haberlerini bekliyorum. Lucrin depot kullandıktan kaç gün sonra adet oldun? Gününde mi oldun yoksa daha erken miydi? Ben bayramın ilk günü iğneyi yaptım kasıklarım da baskılar artmaya başladı da merak ettim.

Canım 11gun sonra adet oldum...daha çok var bnm transfere..9 ekimde kontrole gitcem bakalım...

İlk deneme olacak sanırım ilk denemede hamile kalan çok arkadaşımız oldu ve kolay tedavilerle çabucak kavuştular bebeklerine.Tedaviye başlayınca gerisi su gibi akıp gider.

Günaydıiiinnn...ilk dersim boştu.. Güzelce kahvaltimi yaptım hazırlanıp cikcam..ama tatile alismisim..zor geliyor..

Günaydıiiinnn...ilk dersim boştu.. Güzelce kahvaltimi yaptım hazırlanıp cikcam..ama tatile alismisim..zor geliyor..

Günaydın tatlım..
Tatilden sonra normal hayatın akışına ayak uydurmak zor oluyor cidden..
Çalışırken çok zorlanırdım ben..

Şimdiden hamile kalırsam( inşallah) doğum iznini dusunuyorum

Doğum iznini doğumdan sonra kullanırsın..Doğuma kadar dayanabildiğin kadar dayan çalış sonrasında izin daha fazla lazım olacak.Ayrıca şimdiden düşün tabii gebe kalınca düşüneceğin çok detay olacak bunu aradan çıkarmış olursun

Canım 11gun sonra adet oldum...daha çok var bnm transfere..9 ekimde kontrole gitcem bakalım...
Günaydın kızlar çok sağol canım senin transfere çok varsa benimkine daha da çok var o zaman :) bana da adetin 2.günü muayene dediler bekliyoruz bakalım geç olsun güç olmasın Rabbim nasip etsin inşallah.

Nasil gidiyor hamilelik ilk zamanlar senin zordu ben hic hisaetmemistimsimdide benim zor geciyo ucgunde bir kmt gidiyorum proteyin kacagi varmis buda gebelik zwhirlenmesiymis bizimki zamanini beklemiycekte 33 34haftaya ulasabilsek diyoruz

Nasil gidiyor hamilelik ilk zamanlar senin zordu ben hic hisaetmemistimsimdide benim zor geciyo ucgunde bir kmt gidiyorum proteyin kacagi varmis buda gebelik zwhirlenmesiymis bizimki zamanini beklemiycekte 33 34haftaya ulasabilsek diyoruz

5 ekimde randevum var canım 1 ayı geçiyor kızçemi görmeyeli inşallah iyidir.Son gittiğimde tahliller yapılmıştı sorun çıkmadı.Ben de genel olarak iyiyim.Bundan sonra randevular sıklaşacakmış malum sona yaklaşıyoruz.Protein kaçağı olmasına üzüldüm çok geçmiş olsun son zamanlarını gerilim içinde geçireceksin.Rabbim sizi korusun inşallah düzelir ve haftasını tamamlar..

Amin canim biz hergun doktordayiz dun dok utrasyonla bakiyor baska seylere bakmaktan yuzune bakmayi unutuyoruz diyo sukur ki haftasindan onde gidiyo gelisimi iyi teaellimiz umudumuz boyle devam etmesi artis olmazsa doguma kadar idare ederiz diyo doktorumuz insallah rabbim herkesede saglikla hayieli evlat versin

Cnm gebelik Zehirlenmesi sadece tahlil ilemi belli oluyir, vucutta baska bbelirtileri oluyir mu? Cok gecmis olsun, saghlikla yavrunu kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…