2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnm gebelik Zehirlenmesi sadece tahlil ilemi belli oluyir, vucutta baska bbelirtileri oluyir mu? Cok gecmis olsun, saghlikla yavrunu kucagina alirsin insallah
Saol canim elve yuzde odem birde sag tarafinda karacigerlerinin bulundugu yerde agri hissetmekmis vucuttaki belirtileri ama idrarda proteyin kacagi ilk belirtiymis

Saol canim elve yuzde odem birde sag tarafinda karacigerlerinin bulundugu yerde agri hissetmekmis vucuttaki belirtileri ama idrarda proteyin kacagi ilk belirtiymis
Bende 5 ekimde dra gidecegim olmaSa bir idrar tahlili yaptirayim, elimde odem var ama, yuzumde de hafif var, ben hamileliktendur diye cok onemsemedim,

Bende 5 ekimde dra gidecegim olmaSa bir idrar tahlili yaptirayim, elimde odem var ama, yuzumde de hafif var, ben hamileliktendur diye cok onemsemedim,
Doktorun zaten ister tam kan sayimi idrar tahlili tuzu azalt sen umarim bisey cikmaz canim benimde cok sismedi ama iste idrarda cikti

Doktorun zaten ister tam kan sayimi idrar tahlili tuzu azalt sen umarim bisey cikmaz canim benimde cok sismedi ama iste idrarda cikti
Cnm
Bnm ikiz gebelik, sanirim odem ondan da biraz fazla oluyor.tuzu da azalltim bakalim insallah ise yarar

Ben haftasını tamamlar diye düşünüyorum annesi tabii bir şey olursa endişesinden dolayı son zamanlar biraz kontrollü ve stresli geçecek ama kuzu iyi olsunda gerisi bir şekilde çekilip bitecek.Gelişimide öndeymiş maşallah.Bu gibi durumlarda bebeğin gelişimi yavaşlayabiliyor,ani kilo artışı,karaciğer artışı ve ödem olabiliyor.Aslında ilk belirti tansiyonun yüksek seyretmesi.Kontrol altında bugünlerde geçecek ve biz seninle bugünleri geride bırakmış olarak kuzularımız kucağımızda yazışıyor olacaz yine...

Ödem gebelerde olabilen bir şey protein kaçağı hemen düşünülmez.Zaten şüpheli bir durum olsa doktorun senden tahlil ister.Rutin tahliller haricinde..Tansiyonuna baklıyordur her gittiğinde yüksek seyretmiyorsa aklına getirme böyle şeyler.

Tansiyonum hep 11/7 civarlarında.yüksek değil.yinede arada bir tedirginlik .korku oluyor içimde:)) donem donem 2-3 gun boyleyim.sonra normale dönüyorum.hepimize hayırlı doğumlar inşallah.

İnsallah canim umudumuz o sadece idrarda proteyin cikiyo zaten tansiyon var olan bisey bende buna bagli bi kanda dusus var ama henuz 6kilo aldim erkende dogsa rabbim saglik versin insallah

Tansiyonum hep 11/7 civarlarında.yüksek değil.yinede arada bir tedirginlik .korku oluyor içimde:)) donem donem 2-3 gun boyleyim.sonra normale dönüyorum.hepimize hayırlı doğumlar inşallah.

ne kadar güzel kaygılarınız var hanımlar bizlerde dua edin olurmu inşallah bizlerde yaşarız anneligi

ne kadar güzel kaygılarınız var hanımlar bizlerde dua edin olurmu inşallah bizlerde yaşarız anneligi
Sizleri surekli takip ediyorum , ve inan hepinizd dua ediyorum,ben subat ayinda kk ya uye oldugumda ilk takip ettigim konuydu:)) burada hep beraber yasadik, sevincleri ve uzuntuleri. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah.

Gebe olup çoooook rahat olanı görmedim ben
İlla ki bir şeylere takılıyoruz zaman zaman...

İnsallah canim umudumuz o sadece idrarda proteyin cikiyo zaten tansiyon var olan bisey bende buna bagli bi kanda dusus var ama henuz 6kilo aldim erkende dogsa rabbim saglik versin insallah
Amin canım..
Tansiyonla başlıyor zaten her şey bu protein kaçağıda ondan dolayı oluyor preeklampsi demek bu..
Diğer sıkıntıların yok çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…