Saol canim elve yuzde odem birde sag tarafinda karacigerlerinin bulundugu yerde agri hissetmekmis vucuttaki belirtileri ama idrarda proteyin kacagi ilk belirtiymisCnm gebelik Zehirlenmesi sadece tahlil ilemi belli oluyir, vucutta baska bbelirtileri oluyir mu? Cok gecmis olsun, saghlikla yavrunu kucagina alirsin insallah
Bende 5 ekimde dra gidecegim olmaSa bir idrar tahlili yaptirayim, elimde odem var ama, yuzumde de hafif var, ben hamileliktendur diye cok onemsemedim,Saol canim elve yuzde odem birde sag tarafinda karacigerlerinin bulundugu yerde agri hissetmekmis vucuttaki belirtileri ama idrarda proteyin kacagi ilk belirtiymis
Doktorun zaten ister tam kan sayimi idrar tahlili tuzu azalt sen umarim bisey cikmaz canim benimde cok sismedi ama iste idrarda ciktiBende 5 ekimde dra gidecegim olmaSa bir idrar tahlili yaptirayim, elimde odem var ama, yuzumde de hafif var, ben hamileliktendur diye cok onemsemedim,
CnmDoktorun zaten ister tam kan sayimi idrar tahlili tuzu azalt sen umarim bisey cikmaz canim benimde cok sismedi ama iste idrarda cikti
Tuz cok onemli azaltman iyi olmus saglikla hayirla kucagİmiza alalim insallahCnm
Bnm ikiz gebelik, sanirim odem ondan da biraz fazla oluyor.tuzu da azalltim bakalim insallah ise yarar
Amin canim biz hergun doktordayiz dun dok utrasyonla bakiyor baska seylere bakmaktan yuzune bakmayi unutuyoruz diyo sukur ki haftasindan onde gidiyo gelisimi iyi teaellimiz umudumuz boyle devam etmesi artis olmazsa doguma kadar idare ederiz diyo doktorumuz insallah rabbim herkesede saglikla hayieli evlat versin
Ödem gebelerde olabilen bir şey protein kaçağı hemen düşünülmez.Zaten şüpheli bir durum olsa doktorun senden tahlil ister.Rutin tahliller haricinde..Tansiyonuna baklıyordur her gittiğinde yüksek seyretmiyorsa aklına getirme böyle şeyler.Bende 5 ekimde dra gidecegim olmaSa bir idrar tahlili yaptirayim, elimde odem var ama, yuzumde de hafif var, ben hamileliktendur diye cok onemsemedim,
Tansiyonum hep 11/7 civarlarında.yüksek değil.yinede arada bir tedirginlik .korku oluyor içimde:)) donem donem 2-3 gun boyleyim.sonra normale dönüyorum.hepimize hayırlı doğumlar inşallah.Ödem gebelerde olabilen bir şey protein kaçağı hemen düşünülmez.Zaten şüpheli bir durum olsa doktorun senden tahlil ister.Rutin tahliller haricinde..Tansiyonuna baklıyordur her gittiğinde yüksek seyretmiyorsa aklına getirme böyle şeyler.
İnsallah canim umudumuz o sadece idrarda proteyin cikiyo zaten tansiyon var olan bisey bende buna bagli bi kanda dusus var ama henuz 6kilo aldim erkende dogsa rabbim saglik versin insallahBen haftasını tamamlar diye düşünüyorum annesi tabii bir şey olursa endişesinden dolayı son zamanlar biraz kontrollü ve stresli geçecek ama kuzu iyi olsunda gerisi bir şekilde çekilip bitecek.Gelişimide öndeymiş maşallah.Bu gibi durumlarda bebeğin gelişimi yavaşlayabiliyor,ani kilo artışı,karaciğer artışı ve ödem olabiliyor.Aslında ilk belirti tansiyonun yüksek seyretmesi.Kontrol altında bugünlerde geçecek ve biz seninle bugünleri geride bırakmış olarak kuzularımız kucağımızda yazışıyor olacaz yine...
inş canım dualarınızı esirgemeyin ne olur..İlk deneme olacak sanırım ilk denemede hamile kalan çok arkadaşımız oldu ve kolay tedavilerle çabucak kavuştular bebeklerine.Tedaviye başlayınca gerisi su gibi akıp gider.
Tansiyonum hep 11/7 civarlarında.yüksek değil.yinede arada bir tedirginlik .korku oluyor içimde:)) donem donem 2-3 gun boyleyim.sonra normale dönüyorum.hepimize hayırlı doğumlar inşallah.
Sizleri surekli takip ediyorum , ve inan hepinizd dua ediyorum,ben subat ayinda kk ya uye oldugumda ilk takip ettigim konuydu:)) burada hep beraber yasadik, sevincleri ve uzuntuleri. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah.ne kadar güzel kaygılarınız var hanımlar bizlerde dua edin olurmu inşallah bizlerde yaşarız anneligi
Bayramın ilk günü canım.İnşallah canım.ne zaman yapmıştır lucrini
inş canım dualarınızı esirgemeyin ne olur..
Gebe olup çoooook rahat olanı görmedim benTansiyonum hep 11/7 civarlarında.yüksek değil.yinede arada bir tedirginlik .korku oluyor içimde:)) donem donem 2-3 gun boyleyim.sonra normale dönüyorum.hepimize hayırlı doğumlar inşallah.
ne kadar güzel kaygılarınız var hanımlar bizlerde dua edin olurmu inşallah bizlerde yaşarız anneligi
Amin canım..İnsallah canim umudumuz o sadece idrarda proteyin cikiyo zaten tansiyon var olan bisey bende buna bagli bi kanda dusus var ama henuz 6kilo aldim erkende dogsa rabbim saglik versin insallah
Birde tup olunca:))) onunda etkisi var sanırım.Gebe olup çoooook rahat olanı görmedim ben
İlla ki bir şeylere takılıyoruz zaman zaman...
Tüp bebek olunca adım adım her aşamadan haberimiz oluyor fazla biliyoruz yani hal böyle olunca gebeliğimizde de sorgulamak detaya inmek farz oluyorBirde tup olunca:))) onunda etkisi var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?