iden80, post: 42800979, member: 661085"]Sizleri surekli takip ediyorum , ve inan hepinizd dua ediyorum,ben subat ayinda kk ya uye oldugumda ilk takip ettigim konuydu:)) burada hep beraber yasadik, sevincleri ve uzuntuleri. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah.
Oyyyy yerim ben seniii..
Az kaldı kaygılarınla senin görmeme
Zor elde edince sorgulamadan edemiyo insan.az tekmeleae noldu cok hareketli olsa ayri hersey korku endise ama sonu guzel olsunda raziyiz herseyeTüp bebek olunca adım adım her aşamadan haberimiz oluyor fazla biliyoruz yani hal böyle olunca gebeliğimizde de sorgulamak detaya inmek farz oluyor
İnsallah guldencim kendin gibi bende icine doguyorumdur insallah senin transferinde kizcemizle diger bebisimizin kaliteleri neydi canim benim 5b tek olan bebissimiz
Sansimiz nedir sence
Aynen canım bizler endişeli olmayacaz da kim olacak...Zor elde edince sorgulamadan edemiyo insan.az tekmeleae noldu cok hareketli olsa ayri hersey korku endise ama sonu guzel olsunda raziyiz herseye
Canım benim embriyoların kaliteleri 5a yani en kalitelileri idi...
Ama 1 i tuttu biliyorsun kızım kardeşini istemedi git burdan ben anca sığarım buraya dedi
5b de çok iyi ve bunu düşünme genetiği sağlam unutma en önemlisi bu tutunması için en birinci şart bu..
Benim önceki tedavilerimde de hep birinci kalite transfer edildi ama ne olduğu ortada.Genetikti belkide sorunumuz.
Günaydın kızlaaaarrr
Canım ben kalitesini sormayı unutmuşum hiç bilmiyorum söylemediler de tüh merak ettim şimdi.ayy canım inşallah
6. günde gerçi 5 b bizimki ama nasip artık dediğin gibi genetiği iyi
aslında çok çok ümitlenipde birden düşmek istemiyorum
o yüzden beklentimizi düşük tutmaya çalışıyoruz
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Canım ben kalitesini sormayı unutmuşum hiç bilmiyorum söylemediler de tüh merak ettim şimdi.
Öyle mi o zaman arayip sorayım canım sağol lucrin yapıldı mı sana da?canım embriyologlarla görüşmek istediği söyleyip sorabilirsin
açıklıyorlar telefonda hemencik
Öyle mi o zaman arayip sorayım canım sağol lucrin yapıldı mı sana da?
Canım her şey yolunda çok şükür inşallah sonuda güzel olacak ama nasip diye bir şeyde var biliyorsun biz elimizden geleni yaptık bundan daha fazla ne yapılabilirdi bilmiyorum.Gerisi Rabbimin takdiri..ayy canım inşallah
6. günde gerçi 5 b bizimki ama nasip artık dediğin gibi genetiği iyi
aslında çok çok ümitlenipde birden düşmek istemiyorum
o yüzden beklentimizi düşük tutmaya çalışıyoruz
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için
günaydınnn canım erkencisin :)
Canım bana da histereskopi den 1 hafta sonra iğneyi yaptirdilar şimdi adetimi bekliyorum transfer için tedaviye başlanacak inşallah hepimizinki olumlu olur zaten artık bu da olumsuz olursa uzun bir süre ara veririz.yok canım 6 ekimde ben bir ay ara verdim o yüzden ileriye attı tarih opudan sonra dinlendim bir ay yaptırmadım histereskopiyi
Günaydınlar güzel bir gün olsun inşallah.
Canım bana da histereskopi den 1 hafta sonra iğneyi yaptirdilar şimdi adetimi bekliyorum transfer için tedaviye başlanacak inşallah hepimizinki olumlu olur zaten artık bu da olumsuz olursa uzun bir süre ara veririz.
Canım bana da histereskopi den 1 hafta sonra iğneyi yaptirdilar şimdi adetimi bekliyorum transfer için tedaviye başlanacak inşallah hepimizinki olumlu olur zaten artık bu da olumsuz olursa uzun bir süre ara veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?