2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kuzu ve babası erkenci ben de çok uykucu biri hiç olmadım hayatımda erkenden kalkıyoruz ailecek.Gerçi herkes bana bol bol uyu bugünleri çok ararsın diyor ama biz inatla erkenden kalkıyoruz

ayy ne tatliş oluyo onnar böle erken kalkınca gözler yumuk yirim ben onu bee

İnsallah guldencim kendin gibi bende icine doguyorumdur insallah senin transferinde kizcemizle diger bebisimizin kaliteleri neydi canim benim 5b tek olan bebissimiz
Sansimiz nedir sence
canım içimde seninle ilgili güzel hisler var.inşallah bu kez olacak.dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla.
rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.güzel haberlerini almaya az kaldı inşallah...

canım içimde seninle ilgili güzel hisler var.inşallah bu kez olacak.dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla.
rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.güzel haberlerini almaya az kaldı inşallah...

İNŞALLAH CANIM HEPİMİZİN İÇİN SONU GÜZEL OLSUN İNŞALLAH
SEN NASILSIN MAŞALLAH BÜYÜMÜŞÜNÜZ ANNESİ

Kizlar selamlar...embriyo ya genetik test yaptiran var mi aranizda???amerikan hastanesinde havuz yontemiyle başladım tedaviye bu yontemi deneyen var mi...???

ne zaman adet olcan kuzum ayy az kalmış inşallah hadi moral ver bize
kaliteleri sordunmu canım
Bu hafta pazar ya da P.Tesi olurum heralde canım inşallah tatlım ya o güzel haberleri veririm umarım bugün işte yogunluktan hiç arayamadim ki

MOMYS canım estrofem kullanıyorum..9 ekimde kontrol var.bakalım her şey yolunda mi..14, 15 ekim gibi sanırım transfer..

Kizlar selamlar...embriyo ya genetik test yaptiran var mi aranizda???amerikan hastanesinde havuz yontemiyle başladım tedaviye bu yontemi deneyen var mi...???
o nasıl bişey canım anlatırmısın birde hangi dr a gidiyosun bende tedaviye amerikan hastanesinde başlamayı düşünüyorum.

İNŞALLAH CANIM HEPİMİZİN İÇİN SONU GÜZEL OLSUN İNŞALLAH
SEN NASILSIN MAŞALLAH BÜYÜMÜŞÜNÜZ ANNESİ
amin canım inşallah.kimsenin emekleri boşa çıkmasın.
bizde büyüyoruz teyzesi.bende oğlumda iyiyiz şükür.
ama heyecan stres bitmiyor bir türlü.doktor kontrollerini beklemekle geçiyor zaman.her hafta doktora gidesim var inan.zaman hayırlısı ile çabucak geçsede kavuşsak diye bekliyorum.
rabbim bu günleri herkese nasip etsin.anne olmayı da hepimize inşallah...

AMİN CANIM MAŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA DÜNYAYA GETİRMEYİ,BÜYÜTMEYİ,MÜRÜVERTLERİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu hafta pazar ya da P.Tesi olurum heralde canım inşallah tatlım ya o güzel haberleri veririm umarım bugün işte yogunluktan hiç arayamadim ki

inşallah canım birileri ben hamileyim dedimi bizlere ümit oluyor işte gariban tesellisi

o nasıl bişey canım anlatırmısın birde hangi dr a gidiyosun bende tedaviye amerikan hastanesinde başlamayı düşünüyorum.

Mrb. Bir kac basarisiz denemeden sinra sonucun daha iyi olabilmesi icin havuz yani 3 kez yumurta toplanacak her defasinda toplanan yumurtalar 5. Gune bekletilecek ve dayanabilen yumurtalar da genetik teste gidecek oradan da gecip dondurulacak ve elde kaln yumurtalar en son transfer olacak idte havuz bu canim :)) biraz zahmetli ama inşallah dinu iyi olur...

biz kadınlar ne zahmetler çekiyoruz dayanıyoruz sonu güzel olsunda uğraşılsın hiç önemli değil..
bu arada hangi dr a gidiyosun

23.haftaya gelmişsin sende zaman ne çabuk geçiyor

23.haftaya gelmişsin sende zaman ne çabuk geçiyor
evet canım yaa zaman çabuk ve heyecanlı geçiyor.
şükür bu günlere geldik.testleri tahlilleri atlattık.bi şeker yüklemesi kaldı.
öyle oğluşumun yolunu bekliyoruz.
ne güzel sen mutlu sona çok daha yakınsın.
hayırlısı ile zamanında sağlıklıca kucaklaşalım inşallah kuzularla.öpüyorum cnm.güzel kızına da çokk selammm

Ben şeker yüklemesini atlattım canım darısı sana olsun..Gerçi şepşeker bir paşan var göbüşte nasıl normal çıkacak o şeker bilemiyorum Mutlu sona yaklaştıkça şişiyorum şiştikçe hareket kısıtlanıyor mağdurum ama mutluyumkızımla b,z de sizi öpüyoruz canım..

kızlarr nasılsınız nasıl gecıyor allah tedavı surecınde olanlara pozıtıf sonuclar hamıle olanlara yavrularımızı saglıkla kucgımıza aldıgımız sonuclar nasıp etsın ınşallah ozledım sızleriiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…