2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

nerdesin seeennnn...
doğurdun mu yoksa

merhaba banayardım edrseniz sevinirm
9 yıllık evliyim 24 yaşındayım
2 aşılama yaptırsım sonuç negatif
1 tüp bebek denedik - 14 yumurta toplandı 9 kaliteli dendi sonra dört kalı sonra kala kala ikiye düştü transferim oldu sonuç negatif
2 tüp tedaviside yarım kaldı yumurta kalitesizliğinden şimdiye kadar bir neden göstermmediler bana bugün doktorumla konuştuk tedaviye başlıyacaz diye ön görüşme yaptık yumurta yada spermde bilemiyoruz büyük ihtimalde yumurtada bi problem var sağlıklı döllenemiyor kalitesi düşük dedi bunun tedavisi yok acıklayamıyoruz üzgünüm dedi umudum var ama sizin çocuğunuz hiç olmayabilirde dedi şimdi benimde eşiminde gözyaşımız durmuyor Allahım sabır ver
bu durumda olup hamile olan varmı

selam kızlar herkese yeniden merhaba
tüp bebek sürecinden aşılamaya geçmiş biri olarak yazıyorum sizlere :))
benim gibiside varmı bilmem
tüpde başarısız olunca dedim bide aşılama deneyim ki ilk aşılamam negatif oldu
şimdi ikinci aşılama için bu ay başlıcaktım ama
kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocagında genel bi muayene için
değerlerimde vitaminsiz oldugum çıktı . calsiyum ve bi kaç vitamin eksikliğim var
şuan takviye yapıyorum ilaçlarla önümüzdeki ay nasipse 2. aşılamaya başlayacagım
bu ay diye hevesleniren vitaminler çaldı heycanımı
herşeyde vardır bi hayır diyip yolumuza devam ediyoruz işte
aşılamamda olumsuz olursa tüp bebek raporumla yeniden tüp bebek sürecine başlayacagım
benden haberler böyle sizler nasılsınız ?????

merhaba lütfen öncelikle umutsuz olma ve başka bir doktorla daha görüşmeni öneririm
belkide hiç olmayabilir kanısına dr un nerden vardı daha yumurtada yada spermdemi bilemiyoruz demişken üstelik
hiç olmayabilir düşüncesi bana pek mantıklı gelmedi. neden olmasın ki?
nerde tedavi görüyorsun ? tedavi sürecinde histeroskopi vs herhangi bi aşama oldumu ?
gelişmiş bi çok yöntem var sen nasıl bi tedaviden geçtin bilemiyorum ama
yumurta kalitesizliği için ilaç kullanan arkadşlarda vardı burda tabi bunları dr un tavsiyesi olmadan kullanma
embriyoların genetik incelenmesi veya başka yöntemler de var araştır istersen
bende 2. tedavim için biraz daha araştırıp titizleniyorum eksik bişey yada yanlış tedavi olsun istemiyorum çünkü

bu arada aynı benimde ilk tüp tedavimde 14 yumurta toplandı 9 döllenme oldu sonrası 4 e düştü ve sona kalan 2 sağlıklı 3.gün embriyosu transferim oldu benmde negatif sonuçlandı

Allah yardımcımız olsun ...

çok teşekür edrim canım Allah razı olsun inşaAllah histeroskopi yapılmadı genetik inceleme yapıldı sonuç hiç bir pronlem yok antalyada oluyorum tedaviyi cnm ama artık bende araştırmadan tedaviye başlamam galiba

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Bayramın 1. günü 2 adet dondurulmuş blastokist transferi yapıldı. Cumartesi günü çok hafif kahverengi lekem geldi çok önemsemedim sonra pazar, pazartesi ve salı günler azar azar açık pembe renkli lekelenmelerim oldu çarşamba günü bayaa kırmızı renkte biraz da kanamam oldu. Bu olaylar üzerine çarşamba akşamı (tarnsfer sonrası 6. gün) kanda betahcg testi yaptırdım negatif çıktı. İki gündür de hiç lekelenme bile olmadı sizce hala umut var mı? Asıl test günüm salı herkese sevgiler

canim Merhaba. . üzülmen normal tabi ama Allah ol dedikten sonra önünde kim durabilir ki.. ben 2 yıllık evliyim 30 yaşındayım. . bebeğim olmuyor. Rabbimin emrine şükür. hiç vermeyedebilir. . kaderimize razı olcaz.ama bilemeyiz birde bakmışiz ummadığımiz anda hamile kaliriz bellimi olur.kalbini Allah aşkıyla doldur ki bu yükü taşımana yardımcı oluyor.ben busekilde üstesinden geliyorum yoksa üzücü bir durum

Allah razı olsun canım Allahtan gelene boynum kıldan ince ama işte bazen insan dayanamıyor rabbim binlerce şükürler olsun daha büyük derdimiz yok ama doktor bizi biraz üzdü

Allah razı olsun canım Allahtan gelene boynum kıldan ince ama işte bazen insan dayanamıyor rabbim binlerce şükürler olsun daha büyük derdimiz yok ama doktor bizi biraz üzdü
inşaAllah tez vakitte rabbim sana hayırlı evlat verir uzun yıllar yıpranmassın benim gibi

hiç üzülme canım doktorlar bazen şuursuzca şeyler söylüyorlar.bunu yaşayan bilir.cok zor. bu bizim sinavimiz.belki bu sınavi gecersek rabbim bizi güzelliklerle mükafatlandiracak.sabredelim dua edelim ve bekleyelim. Allah büyük. sıkma canını. yaşın cok küçük daha

merhaba canım bende yeni üye oldum daha kullanmayı beceremiyorum bence umt var çok erken yaptırmışsın testini 11 gün yada 12 gün tekrarla

merhaba canım bende yeni üye oldum daha kullanmayı beceremiyorum bence umt var çok erken yaptırmışsın testini 11 gün yada 12 gün tekrarla
teşekkürler canım doktoruma mesaj atmıştım test 12. gün yapılır diye çok net bir cevap yazdı :) bu benim 2. denemem ilkini geçen yıl ekim ayında yaptırdım tuttu ancak 19. hafta bebeğimi kaybettim. Benzer bir acı daha yaşamak istemiyorum

Tüp bebek teknolojisi çok ilerledi yumurta ve sperm varsa her zaman umut var demektir.Daha yolun başındayken bu kadar umut kırıcı konuşulmasını anlayamıyorum.Ne imkansız durumdaki arkadaşlarımız hamile kaldılar.Bırak kalitesiz yumurtayı bir tane yumurta olsun diye aylarca uğraşanlar oluyor.14 yumurta toplanıyor 9 u dölleniyor bu aşamada sorun yumurtada da olabilir spermde de.Lütfen doktorunuzu değiştirin ve başka bir doktorun durumunuzu değerlendirmesi için eşinizle konuşun.Tekrar söylüyorum imkansız denen arkadaşlarımızın hamile kaldığına bizzat şahidim ben.Üzülmeyin güçlü durun.Anne baba olmak bizlere kolay değil uğraşmamız gerekiyor.Ben 10 yıldan sonra gebe kalabildim 4.denememde.Öncesinde de 2 aşılamam var.Herkes bir şeyler yaşıyor.

Tabiki hala umut var..
Herkeste bhcg artışı aynı zamanlarda olmuyor.
Daha 6.gündesin pazar gününden önce kan verme..

çok teşekkür ederim hamilesiniz sanırım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin rabbim tebrik edrim doktorun böyle konuşması beni çok üzdü nasıl devam ederim ki zaten başka doktor araştırıyorum şimdi
çok sağolun Allah razı olsun

Selam aşılamacı hatun
Döndüm ben artık sen de gel muhabbetimize devam edelim..
O aşılama senin bu yumurta benim ordan burdan konuşalım
Yaptın diyetleri vitaminsiz kaldın tabii..
Hassas ve narin bedenin gıdasız yapamadı..
Bak bana diyet yapıyormuyum Sırf vitaminsiz kalırım diye yapmıyorum göbek aldı başını gidiyor oysaki

çok şükür canım en azından o duyguyu yaşamışsın kaybettiğin bebeğinde cennete inşaAllah şefatcin olur inşaAllah hamilesindir sağ salim bebeğini kucağına alırsın

Evet tatlım uzun uğraşılardan sonra denenmedik yöntem kalmayana dek tüp bebek sürecini yaşadım ve 10 yıl sonra hamileyim.Sizlerde gebe kalacaksınız zamanı var sadece..Sabır sabır sabır...Genetik yapıldı demişsin bir mesajında hangisi yapıldı PGT mi CGH mi?

Inanin bilmiyorum kafam o kadar karışık ki şu an resimdeki galiba siz kendinizi bu konuda çok geliştirmişsiniz resimdeki kromozom analizi

Eklentiler

• 20151002_204811.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 229
nerdesin seeennnn...
doğurdun mu yoksa
ya nıye bıldırım gelmedıkı bana alıntı var dıye yok canım dogurmadım daha zaman durmus sankı gecmıyokı ayın 15 17 gıbı sezaryallah ıızn verırıse ınşallah sagıkla dogsun inşallah netım yoktu gıremıyodum sende maşşalllah a kalmıs senınde kızmıs maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…