İnşaAllah canim dua et bize lütfen inşaAllah hayirlisi ile kucağina alirsinkızceler rabbı hepınızın yolunu acık etsın dua bolca ve sabır dılerım hepınız guzel sonuclar alırsınız amınn ecmaınn
amınn canım allah razı olsun hep dualarımdasınız rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bızler gucluyuz pes etmek yok yıkılmak yok her tedavı yenı bı baslangıc dua ve tedbır bızden taktır allahın evet zorlu bı surec ama sonuc guzel olucak hepınız ıcın ınşallah ve ozaman dıyceksınızkı herseye degmıs ve o acılar unutulmıcak ama hatıra olarak kalıcak ınşallahİnşaAllah canim dua et bize lütfen inşaAllah hayirlisi ile kucağina alirsin
İnşaAllah canim Allah razi olsun bugun cok Üzgündüm benimle ayni kaderi paylaşan arkaşlarin mesajı ve sizin gibi olumlu sonuc alanlar sayesinde şimdi icim rahat iyi geldi Allah razi olsun ; )amınn canım allah razı olsun hep dualarımdasınız rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bızler gucluyuz pes etmek yok yıkılmak yok her tedavı yenı bı baslangıc dua ve tedbır bızden taktır allahın evet zorlu bı surec ama sonuc guzel olucak hepınız ıcın ınşallah ve ozaman dıyceksınızkı herseye degmıs ve o acılar unutulmıcak ama hatıra olarak kalıcak ınşallah
Amin canım inşallah salıya kadar heyecan devam ediyor bakalım.çok şükür canım en azından o duyguyu yaşamışsın kaybettiğin bebeğinde cennete inşaAllah şefatcin olur inşaAllah hamilesindir sağ salim bebeğini kucağına alırsın
İnşaAllah canim pozitif sonuç alırsınAmin canım inşallah salıya kadar heyecan devam ediyor bakalım.
Selam aşılamacı hatun
Döndüm ben artık sen de gel muhabbetimize devam edelim..
O aşılama senin bu yumurta benim ordan burdan konuşalım
Yaptın diyetleri vitaminsiz kaldın tabii..
Hassas ve narin bedenin gıdasız yapamadı..
Bak bana diyet yapıyormuyumSırf vitaminsiz kalırım diye yapmıyorum göbek aldı başını gidiyor oysaki
Canım bu kanda yapılan basit genetik test.Ben transfer edilen embriyonun genetiğine bakıldı sandım ona yapılan genetik tarama hangisi diye merak ettim.Bu belirleyici bir test değil.Size aslında daha bir şey yapılmamış dediğim gibi yolun başındasın sakın o güzel canını sıkma.Sen güçlü dur ki eşin de bebeğinizin olacağına inansın erkek kısmı çabuk pes ediyor.Inanin bilmiyorum kafam o kadar karışık ki şu an resimdeki galiba siz kendinizi bu konuda çok geliştirmişsiniz resimdeki kromozom analizi
ya nıye bıldırım gelmedıkı bana alıntı var dıye yok canım dogurmadımdaha zaman durmus sankı gecmıyokı ayın 15 17 gıbı sezaryallah ıızn verırıse ınşallah sagıkla dogsun inşallah netım yoktu gıremıyodum sende maşşalllah a kalmıs senınde kızmıs maşallah
amınnn canım ınşallah kolay gelmedıler hamılelıkte hıc kolay gecmedı elhamdullah cok sukur tabıykı sıkayet degıl dogum yaptıgımda tıransveren buyana tedavı harıc toplamda kullandıgım ıgne sayısı 400 olcak ve bıkac hafta aha devam edılcek cok sukur razıyım yeterkı saglıkla dogsun dogsunlar evlatlarımız ınşallah bıde kanamalı rısklı gectı hep zaman gecsede saglıkla dogsalar ınşallahHamile takvimini göremeyince dedim doğurdu bu hatun..Sona geldik sayılır canım.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Kolay gelmedi kuzularımız.
amınnn canım ınşallah kolay gelmedıler hamılelıkte hıc kolay gecmedı elhamdullah cok sukur tabıykı sıkayet degıl dogum yaptıgımda tıransveren buyana tedavı harıc toplamda kullandıgım ıgne sayısı 400 olcak ve bıkac hafta aha devam edılcek cok sukur razıyım yeterkı saglıkla dogsun dogsunlar evlatlarımız ınşallah bıde kanamalı rısklı gectı hep zaman gecsede saglıkla dogsalar ınşallah
Protesto etme beni canım..En çok ben sizlerden ayrı kaldım diye üzüldüm.Gece gündüz yıllardır buralardayken birden hasta bir kadın oldum ve resmen yatağa bağlandım.Bazen hiç geçmeyecek kesin ben doğuma kadar kalkamayacam demeye başladım.Şimdi de çok iyi değilim ama ilk zamanlardan sonra asla lafını etmem şükrediyorum.Abartmamak şartıyla diyete devam bence akşamları erken yemek diyet dışında sağlıklı da bir durum.Sen işini bilirsin zaten...şuan hala diyetteyim ama bençünkü vitamin hapları ani bi kilo artışına sebep oldu
ve bu durumdan takıntılı ben rahatsız olup hemen önlem aldım
sıkı bi diyet değil ama bu sefer sadece akşam öğünlerime dikkat ediyorum 6 dan sonra bişey yemiyorum diyelim
ufacıkkk mimnnacıık bi diyet yaniiii :)))
hem senin göbüşün başını almış gidiyor bence sevin yani
ben şimdi zayıflıcamda sonra tekrar kilo alcamda bida vercemde ohooooo
daha yolumm çok uzun kilo konusunda nasılsa kilo alcam boşa mı diyet yapıyorum diye düşünüyorum bazen ama takıntılı psikolojim sal gitsin diyemiyor
az bi zaman sonra sen hemencik normal kilona döneceksin emin ol
sağsalim hele bi dogsun kızçen
bende şu aşılama sürecini bi atlatayım nereye giderim naparım hala karar veremiyorum kafamda deli sorular yine
senin dönmenede ayrıca bi sevindimmmm
bi ara konuya mesaj yazıldı bildirimi bile almıyordum düşün
öyleee sessizliğe terkedilmişti
editör uyuma topiğine sahip çıkdiye protesto edeesim gelmedi desem yalan olur
ama o minnak kızçen için protesto falan etmedim
madem burdasın ozaman bende burdayım
eyyyyyyyyyy topik ahaliiiiiiii haydi çıkıp çıkıp gelinnnnneditor is came back
benım devam dogumdan sonrada devam bıde ılk 3 ay kalcada pogestran ıgne +puruloton depot oldum hep kalkmam bıle ysaklandı hemsıreler geldı hergun evde yaptılar bıde cok kanamalar gecırdım okadar ıgneye ragmen ama olsun cok guzel duygular allah butun arkadaslarımıza nasıp etsın bızede saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınşallahBen kan pıhtılaşması iğnelerini ilk 3 aydan sonra bıraktım.Gerek yok dedi doktorum.
İyi haftasonlari kızlar...ohh sonunda canlandı topik...
Kızlar benimde dün 11 tane yumurtam toplandı bugün doktor aradı 7 tanesi döllenmis pazartesi arayıp bilgi alın 5ci gün transfer yapcaz dedi ama tanı iyi giderse artık nasip
İlk zamanlarını hatırlıyorum canım yazıyordun ara ara..benım devam dogumdan sonrada devam bıde ılk 3 ay kalcada pogestran ıgne +puruloton depot oldum hep kalkmam bıle ysaklandı hemsıreler geldı hergun evde yaptılar bıde cok kanamalar gecırdım okadar ıgneye ragmen ama olsun cok guzel duygular allah butun arkadaslarımıza nasıp etsın bızede saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınşallah
amınn canım ınşalah yeterkı sonu guzel olsun saglık sıhatle dogsunlar inşallah amınnnnİlk zamanlarını hatırlıyorum canım yazıyordun ara ara..
Ben de proluton depot vurdum ilk zamanlar 3 günde bir sonra hafta da bir şeklinde kanama olmayınca onuda bıraktık..
Sen kanamalarla uğraştın ben bulantıyla cidden zor geçti..
Sonu güzel olsun da sayılı zaman gelip geçiyor işte.
Protesto etme beni canım..En çok ben sizlerden ayrı kaldım diye üzüldüm.Gece gündüz yıllardır buralardayken birden hasta bir kadın oldum ve resmen yatağa bağlandım.Bazen hiç geçmeyecek kesin ben doğuma kadar kalkamayacam demeye başladım.Şimdi de çok iyi değilim ama ilk zamanlardan sonra asla lafını etmem şükrediyorum.Abartmamak şartıyla diyete devam bence akşamları erken yemek diyet dışında sağlıklı da bir durum.Sen işini bilirsin zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?